Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AKIsTUDATLAN

0 bejegyzést írt és 1555 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
       Történelmi időket élünk.  A kormányzati tájékoztató előadáson Röst Gergely egyik slide-ján 1:22:05-kor a "végtelen dimenziós operátorok spektrálsugara" kifejezés szerepel.     Mivel ez politikai szakkérdéssé vált, az Örülünkvincent blog kötelességének érzi, hogy tájékoztassa a közvéleményt…..
     Gulyás Gergely rezsimjóléti miniszter szerint érvénytelen a Sargentini-jelentés. Ugyanis  Judith Sargentini 1974-es születési anyakönyvi kivonatán a tízguldenes illetékbélyeg sarka le van szakadva, tehát Judith Sargentini születése is érvénytelen, és érvénytelen születésű személyek jelentése…..
AKIsTUDATLAN 2018.09.14 19:42:47
@Grrr: Só?
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
AKIsTUDATLAN 2017.06.01 16:06:33
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációja" -röhej a köbön.
Ezek tényleg csakis az egybitesekre mennek, és bejön nekik.
Nekünk meg annyi.
AKIsTUDATLAN 2017.06.01 16:09:35
@AKIsTUDATLAN: Sőt "Nemzeti Konzultáció"-ja.
Magyariak úgy hülyék, ahogy vannak. Engedik ezt a mocskos, hazug, tolvaj bandát virágozni.
Varánusz Orbán a bujdosó 2017.04.29 17:35:30
A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom…..
AKIsTUDATLAN 2017.04.30 20:27:03
@Fabius: Na, ja. S mindaddig boldogan nyalták a seggét a kis G-nek. amíg az ő személyes kis köröcskéjüket el nem érte. Az, hogy ide jutottunk nekik is nagy mértékben köszönhető. Annál is inkább, mert ők az ún. értelmiségiek, nem julisnénik és janibácsik a falu végéről.
Nagyon egyetértek a Szalonnával:
kolozsvaros.com/2017/04/06/hol-volt-on-kormanytisztelo-nemzeti-kereszteny-vilageleteben-fideszes-szavazo-az-elmult-evekben
AKIsTUDATLAN 2017.05.01 14:16:55
@habakuk000:
Bocsi, de ti csak hétköznapi"kisemberek" vagytok,se nem ürgék, se nem Matolcsi Máték. Már miért várnék tőletek Canossát?
Ezek különben sem Canossát járnak, hanem egyszerre csak enyhén kritikusak lettek a drága, mélyen tisztelt kiskedvencükkel. Mert az belegázolt a CEU-ba.
Ellenben, mindennek dacára,ha majd szavaznak 2018-ban, ismét csak a dagadtra és a pártjára fognak szavazni.
Jótündér leírta mit is csinál ez a matematikus:
orulunkvincent.blog.hu/2017/04/22/mit_is_irt_a_matolcsi_mate
Egy igazi zseni. De valahogy rossz helyen van a politikában. Vagy nem?
AKIsTUDATLAN 2017.05.01 14:21:38
@AKIsTUDATLAN: Meg még. Akkor, ha jól értem, te Gyurcsányra szavaztál?!
Ezen akkorát röhögtem, totálisan felvidámítottad a napomat!:)
Hehehe
Varánusz Imádkozz, Orbán! 2017.04.28 13:20:01
Feri, Feri, bazmeg. Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni... Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer…..
AKIsTUDATLAN 2017.04.29 16:58:23
@gazoló: Tonio Roggyant.
Vajon mi viselhette meg ennyire szegényt? A helikopterezés? A kötvénybizniszben hozzá beesett milliárdok? Biztosan vmi szer: gandzsa, met, kokó, heroin...vagymi?
AAAnnyira tudom sajnálni őt:)))
     Ürge-Vorsatz Diána után most Matolcsi Máténak ugrottak neki, úgyhogy megpróbálom pár sorban vázolni azt, hogy egészen pontosan mi is a lényege a Matolcsi ügyének.     Bent Fuglede dán matematikus kérdezte a következőt. Ha A  n-dimenziós pozitív mértékű euklideszi halmazon van egy…..
AKIsTUDATLAN 2017.04.22 21:30:31
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
AKIsTUDATLAN 2017.04.19 17:29:52
@Eszter68: Ez már tényleg mindennek a legalja! Nem hittem volna, hogy visszahozzák e képesítés nélküli tanárok világát. Ha ezt a szülők eltűrik, meg is érdemlik a következményeket.
Balogh tiszteletest pedig fel kéne húzni az első fára.
Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit. A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett.…..
AKIsTUDATLAN 2017.03.14 14:49:00
@habakuk000: "a felesége családja, ennek Orbánhoz nincs köze." írod. Ez esetleg ügynök-ügyben igaz lehetne (mondjuk nem mennek a szomszédba, ilyen ellen oldali esetekben, egy kis gyalázkodási tudományért sem).
De egyébként igazi Keresztapa. A Család=Szentség. Például, ugye, kifizettette a mi pénzünkből- a kedves sógora és Anikó unokaöccse ötmilliárdos tartozását a Nemzeti Kereskedőháznak, melyet magozott meggybefőttek és kukorica konzervek ellensúlyoztak volna.
Mekkora botrányok nap mint nap. És Őge.isége uralkodik örökkön-örökké.
Magyariaknak jó.
AKIsTUDATLAN 2017.03.14 20:03:08
@habakuk000: Hát, azért én is remélem, hogy nem uralkodnak tán örökkön-örökké.:)
Ezt csak költői túlzásként írtam. Egyelőre azonban nem mutatkoznak a bukás jelei a rózsafelhős égen.
Pedig én nagyon szeretném látni azt a bukást.
AKIsTUDATLAN 2017.03.14 20:26:44
@habakuk000: Nem én voltam a tettes, de szeretném elolvasni.
Közjogi méltóságot - muhaha - választanak ma a Nagy Büdösben. Majtényi jelöltsége formális, inkább az a kérdés, Káder Janót milyen körülmények között újráztatják. A poszt születésének pillanatában ott tartunk, hogy miután Káder elmondta a semmit, első körben nem sikerült kétharmaddal megválasztani.…..
Érdekes jelenségre kaphatjuk fel a fejünket az olimpiai álmok szétfoszlása után: mintha másik dimenzióba léptünk volna, ahol hiperinfláció sújtja az állva maradt két állami gigaprojektet, a Puskást és a vizes VB-t. A nolimpia még ki se esett a kormányzati szájakon, mikor egyszer csak aszonták:…..
Egészen valószerűtlennek látszott idáig, hogy a jobb, a baloldal és a kormány egyszer is megegyezésre jussanak bármilyen témában. Teljesen mindegy miről volt szó, ezek beszólogatástól ordítva hajtépésig skálán mozogva szedték egymásról a keresztvizet lefele. De aztán jött ő, és minden megváltozott.…..
Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit. Botka László zászlóbontásától nem biztos, hogy pont ezt és pont így várták az érintettek. Bonyolult…..
AKIsTUDATLAN 2017.02.21 19:40:51
@habakuk000: "szerintem orbánhoz hasonlóan kártékony féreg, s szívem szerint egy kötél két végére kötve lökném be őket a Dunába, hadd viaskodjanak,..." ez egy akkora ordas hazugság, felesleges naponta kétszer leírnod.
Nekem pedig megvan az ilyen emberről a különvéleményem.
AKIsTUDATLAN 2017.02.22 06:53:52
@habakuk000: Igazi szőrszálhasogatás.
Akkor úgy, ahogy te tanácsoltad: buzgó mócsingként csahol az anyád .....ja.
AKIsTUDATLAN 2017.02.22 15:01:40
@habakuk000: Ez biztosan valami újabb epepe, de sajnos nem sikerült ezzel a tudatlan fejemmel megérteni, mit is akarsz mondani. Így nem is ért célba.
Részemről elásom a csatabárdot. Mindenki azt szeret, akit akar.
Alapból olyan vagyok, hogy felháborít az igazságtalanság.
- Főnök, megjöttek az adatok, a Momentum leadta az íveket. - Hahahaha, és, csúnyán beégtek, mi?! - ŐőőőőőŐőőőő...nem egészen.... - Hogyhogy? Hogyhogyhogy? Átugrották a küszöböt? - Igen, és.... - Lárifári, majd lesz benne elég érvénytelen aláírás és kukázhatóvá válik. Szóljatok Árpinak,…..
AKIsTUDATLAN 2017.02.19 15:47:14
@Gábris szomszéd: Na, most az egyszer nagyon jót linkeltél:)
Hatalmas respect nekik! Nem lehet őket nem szeretni, tüneményesek! Csak semmi fanyalgás!!!
Végre valakik, akik nem csak beszéltek, hanem tettek valamit.
Ez nagy dolog. Lehet, hogy ez lesz majd a legfontosabb koporsószög?
Nekem mindenesetre reményt adtak, köszönöm nekik.
AKIsTUDATLAN 2017.02.19 19:55:29
@elismert felhasználó:
hehehe
Ha fényévekkel jobb lenne, akkor nem keresne magának ellenségeket a saját táborában.
Nem tenne úgy, eltartott kisujjal, mintha a szocik gyalázatos szerepléséért eddig is, ezután is, csakis Gyurcsány a felelős.
Ha ez így lenne, akkor mióta ez a tácoslábú nincs az MSZP-ben, hogy-hogy nem sikerült felszárnyalniuk? Sőt!

Nem Gyurcsányt pécézné ki főellenségnek a maffiabanda és annak G. vezére helyett.
Nem az egyszázalékos LMP-t(a fityesz volt? trójai falovát) keresné meg legeslegelőször, mint megkérendő menyasszonyt.

A jelleme...hm retusálóbotka, meg viktátor legutóbbi szegedi éldelgése. Hát ő nagggyon megfelel viktátorunknak, és sztem mutyizni fognak a színfalak mögött. G. életben hagyja az MSZP-t, mert neki nagyon megfelelő ellenfél. Már ti.,hogy az tök impotens.
AKIsTUDATLAN 2017.02.19 20:02:35
@DarthVader: faszság, de amúgy tényleg orbitális.
A DK szavazók pedig biztosan nem fognak egy gyurcsánytalanítás után a maszopra szavazni. Ezt már próbálták egyszer szociék eljátszani, akkor sem sikerült.
Továbbá szánalmas, ahogyan Botka elvtársék már jó előre megpróbálják rátolni Gy-ra és a DK-ra majdani kudarcukat.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombat délutáni beszédében sürgette, hogy Gyurcsány lépjen hátra...
AKIsTUDATLAN 2017.02.19 19:29:51
@nickgrabowszki: A DK-sok soha nem fognak az MSZP-re szavazni. Hiú ábránd. Napláne ezek után. Az MSZP egy kihalófélben lévő mastodon, tulajdonképpen nincs is. Csak a múlt élteti őket, mert ecceri őket ismeri. Tudod te, hogy itt vidéken milyen szervezeti bázisa van? SEMMILYEN!
Mindenesetre érdekes, hogy Gyurcsány lett/volt mindig retusálóbotka legnagyobb ellenfele. Nem ám Orbán.
Na, meg az LMP, mint legfőbb szövetséges, a maga kis 1%-ával. Nyihaha!!!
Botka az új schiffer?
Azért Botka nem egy zseni, és sok víz lefolyik még a Dunán a választásokig.
De szólok, hogy Gyurcsány nélkül, és ebben a fölényeskedő, gőgös, igazságtalan stílusban nem fog menni a dékások megszerzése.
Mert az MSZP hol a picsában volt, míg Gyurcsány szemébe hazudott a választóknak? megatöbbi.
Most próbálják ezerrel nyomatni, hogy a DK lesz a felelős az MSZP bukásért, meg a G maffia győzelméért.
Ha ez a Gyurcsány ilyen nagy varázsló. hogy ő egyszemélyben minden rossz, minden bukás, minden fityesz- Gmaffia előidézője, meg a szegény, ártatlan kis MSZP tönkretévője, akkor mégis csak nagyon tehetséges. Nemdebár?!
Innen üzenem Botka elvtársnak, hogy foglalkozzon elsősorban G.Viktátorral, és ne keressen magának ellenségeket a saját(nak gondolt) táborában.
Egyszer már eljátszották ezt a "DK Gyurcsány nélkül" meccset, és akkor is csúfos vereséget szenvedtek.
(mert lófaszt mama!, hogy egy klasszikust idézzek.)
Lengyel László újragombolta magán a szürke kardigánt, koppanásig feltekerve ezzel Gyurcsányban a basszátok meg! potmétert. - Büntetés - ha volt is - letőtve!!! - húzzatok a picsába sunyiskodni a királycsinálótokkal együtt! - csapott az évértékelő orbánozással összenyálazott pulpitusára…..
AKIsTUDATLAN 2017.02.06 16:37:24
Bár ez is fontos, hogy ellenoldalon ki kire, mit,...de azért az olimpia is! Már nincs sok idő, segítsetek budapestiek!
hvg.hu/itthon/20170120_A_reszvetel_a_fontos_olimpia_nepszavazas_momentum
"Nem tudjuk, hogyan szerepelne egy budapesti olimpián a ritmikus gimnasztika-válogatottunk, elhoznánk-e az aranyat teremröplabdában, és dobogós lenne vajon a BMX-csapatunk. De az kurvaélet, hogy „Mészáros Lőrinc”, Garancsi István meg a többi zabálógép olyan kerekre fog hízni rajta, hogy hasraesik a zsírjukon a napsugár. És jól jár a tök értelmetlenül szétdobált PR-ból Habony Árpád, Andy Vajna – a közismert sáskaválogatott.
Ugyanis nekik nem kell versenyezniük. Ők automatikusan nyernek, mint Nero a kocsiversenyen, és nem egy aranyat visznek haza, hanem aranyrudakat zsákszámra. Megrendeznek egy világversenyt, sütkéreznek a nemes versengés pátoszában, de hallani sem akarnak versenytársakról. Aligha nemzeti érdek ilyesfajta győzteseket kitenyészteni.
Pár tucat fős bűnözői kör feni a fogát a lenyúlható százmilliárdokra, és már viszik is, amit bírnak: tanácsadásra, levegőbe pofázásra csipegetik a vagyonokat. Ennek a rezsije az egész olimpiai díszlet. Nem kell betegesen irigynek lenni ahhoz, hogy ezt a perverz fosztogatást ne akarjuk végignézni.
Hülyeség is, el is lopják, meg Orbán Viktornak is be lehet mosni egyet vele. Az olimpiai népszavazás lehetősége izgalmas fejlemény. Most alkalom nyílik nemcsak vekengeni azon, hogy nem tetszik a rendszer, nemcsak tüntetni, aztán elfáradni és hazamenni, hanem visszaütni. Önvédelemnek minősül, úgyhogy rajta bátran."
AKIsTUDATLAN 2017.02.07 17:16:38
@kekex: Semmi nem tetszik sokaknak, ami DK-s. Na, ha még három ütős mondatban tudnának kampányolni, még akkor lennének csak primitív populisták, a megmondó értelmiségiek szerint. "A DK-s milicisták báncsák a szegény hontokat", meg az ilyeneket.
Én pl. egyáltalán nem vagyok párttag, csak sima szimpatizáns,senki nem szokott "uszítani", hogy bármit is írjak a védelmükben. Mégis DK-s rohamosztagosnak szoktak titulálni azok, akik egy jó poénért a lelküket is eladnák.(már ti. azok az újságírók). Mert mindenkinek lehet véleménye, de a DK-sok egy agresszív horda, ugye, és ők csak húzzák meg magukat.
AKIsTUDATLAN 2017.02.07 17:21:09
@Amelanchier: Ehh, megennék reggelire, késsel-villával, akárcsak Tétényi Évát. Bár szimpatikusak, de nem miniszterelnöknek valók.
Sztem egy szakértő kormány kellene, amely mögé az összes ellenoldali szorosan beállna, és támogatná a romeltakarításban.
De ez csak álom.
Varánusz Finkibe beleesett a rák 2017.01.30 12:06:27
A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog. Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák. Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett…..
Olvasom, hogy jegybankelnö-kúrunknak "üzleti útjain" leggyakoribb útitársa - micsoda váratlan fejlemény - Vajda Zita jógatanár és multitalentum volt. 10 elkúrt millió, körbe szexelt kontinens, szóval morálisan ingoványos a bulika meg minden, de...De bennem azért más jellegű kérdés fogalmazódott meg,…..
Varánusz A diktatúra vége 2017.01.21 15:53:56
Köszönöm, Istenem, köszönöm szépen! Köszönöm, hogy elhoztad ezt a napot, hálatelt szívvel gondolok én ma tereád! Végre vége. VÉGRE VÉGE! Vége a terrornak, a liberális elnyomásnak, a háttérhatalmak uralmának! Új, tiszta szelek fújják ki a libdiktatúra évtizedes szmogját, fehér csukját ledobva…..
Megjöttünk. Ti sem gondoltátok volna, hogy ez is eljön egyszer, meg én se. De itt vagyunk, eljött a rendszerváltás vége. Hogy honnan tudom? Például onnan, hogy 27 éve hallgatom, miféle két feltételnek kell teljesülnie ehhez: 1: Lengyel László leveszi a szürke kardigánt. - Mostanában mellényben…..
AKIsTUDATLAN 2017.01.05 16:43:35
Eljött a rendszerváltás vége...és nekünk is végünk van?

"... Egy nemzet visszautasítja a történelem által neki felkínált egyszeri, megismételhetetlen lehetőséget, és helyette ismét a biztos kudarchoz vezető útra lép. Önként, külső kényszer nélkül. Ráadásul ezúttal a sajátjai nyomják el. Ami azt illeti, még nem vagyunk az út végén, de a kudarc már befejezett tény. Csak a mértéke kérdéses, az, hogy hány évre esünk ki megint az időből. Újra úgy negyvenre, vagy ezúttal végleg? Inkább nem tippelek.

...Egy nemzet leépülése és minden kór és nyavalya, ami ezzel együtt jár, nem egykomponensű fejlemény, de többnyire van egy legerősebb komponens. Nálunk ezért a címért nincs verseny, a jelenlegi miniszterelnök, stílusosan, örökös bajnok.

...Ez azok ösztönös veszélyérzete, akiknek a hatalom kizárólag arra kell, hogy szabad hozzáférésük legyen minden olyasmihez, amire a miniszteri fizetésük nem lenne elég, és ami törvényesen nem járna nekik. És mivel sikerült is a teljes államapparátust saját kielégíthetetlen mohóságukhoz alakítaniuk, s ehhez az ott dolgozókat vagy hallgatásba kényszeríteni, vagy a cinkosukká tenni, az ország ügyeinek intézésében jóformán nincs már egyetlen átlátható, támadhatatlan, egyszóval jogszerű és demokratikus mozzanat. Olyanná vált az államélet, mint egy film, amelyben a mit sem sejtő alkalmazottak háta mögött ügyesen álcázva egy bank kirablása folyik."

Érdemes és tanulságos elolvasni:

www.blogaszat.hu/2017/01/bruck-andras-harom-szo.htm?
Kedves Mindenki Akit Érdekel, szeretett és utált rámfigyelők!   Mondhatnám, hogy sajnálom, de nem mondom. Igen, vihogtam, mint egy orbánviktor humorbonbonjaitól bekábózott hofmanrózsa, igen, na de! Ki tudott volna ott bármi mást csinálni? Egyrészt ugye ott volt a kincstári szövegem, hogy 2016…..
Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi…..
AKIsTUDATLAN 2016.12.18 14:13:16
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na, legalább megtudtam valamit.
Már azt hittem, vége a blognak.
Izé, ez szemrehányás volt nekem?
AKIsTUDATLAN 2016.12.18 14:17:45
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most már megértettem. Teljesen egyetértek veled.
Az a nagyon Szent Ház ezt nyújtja az alattvalóknak. Rombolás, pusztítás.
Mocskos, beképzelt, tolvaj patkányok
Hogy a devla verje a fejeteket! Dikk, má'megin az én lemondásomon pörögtök? Hát elbujdostam, mint Sisa Pista, lábon lőttem magam, mint Milfajt Ferkó, előgyövök egy év múlva oszt'még mindég ez a téma? Csáresz muro kár! A fekete rák essen a mejjetekbe, de akkora, mint a tiszaroffi kultúrház! Nincs…..