Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pink.Storm

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Főnök mind fölött, Egy Főnök kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen. Tehát! Adott a helyzet. Dolgozol egy munkahelyen, ami igazából optimálisnak mondható. Közel van,kényelmes, nem kell megszakadni, megteszed amit meg kell, helyt állsz, egészen jó a pénz. Csupa gyönyör! Meg hát...…..
Minap a kolléganőmmel olvasgattuk, hogy Amerikában mi is a top 17 legjobban kereső állás. Ezúton meg szeretném veletek osztani ezt az információt. Érdekes... Ezután mi kettecskén összeállítottuk a Magyar top 17-et. Amerika, a cikk szerint:     1. …..
Szóval arról van szó, hogy nehogy véletlenül egy kicsit is otthon érezzük magunkat. Gondos átépítések eredményeképpen a mosdók (nem elég, hogy idáig is koszosak és büdösek voltak stb.) új wc deszka/ülőke/akármi helyett kaptak egy precíz kis fekete festéket a peremükre…..
Korábbi eseményeken gondolkoztam, hogy mit is írjak és mik történtek ez idő alatt amíg nem jelentkeztem. Aztán megnéztem a régebbi posztokat, majd hirtelen eszembe jutott egy történet. Már említettem a biztonsági őröket, hát így lesz a mai mesének a főszereplője egyik a sok…..
  "Mentsük meg a Szekszárd Belvárosi Római Katolikus Templomot!"  - kiáltott fel a Szekszárdi Belvárosi Plébánia saját honlapján, majd Bacsmai László a Plébánia vezetője elszaladt a szekszárdi közgyűléshez, hogy a koldusokat tüntessék el a környékről. Olyan megható ez.…..
Nyitó zene: ( Oláh Ibolya - Baby ) :))))) Jó szórakozást! :))))) Úgy döntöttem, hogy megírom nektek, a történetét annak, hogy miért is voltam ennyire eltűnve. Valamilyen szinten, így vagy úgy, de ez a mese is simán beleillik a munkahelyi tragédiák közé. Vannak olyan dolgok…..
2012. 09. 22. Szombat 13:58-kor, baszottul ebébidőben, kikukkantottam a boltból és azt vettem észre, hogy itt tobzódik a jónép. Húsleves készen van már? Hol a felmentő seregem? ..
Szerintem, nem kell mit hozzá fűznöm. This is real! :) Eszembejutott erről ez zene: Mr. Scruff - Get a Move on - http://www.youtube.com/watch?v=Bx5-itIA0pQ&feature=BFa&list=FLpZ8e9JrCZbqh0CQ2YPJsew ..
Sajnálom, hogy eltűntem. Ilyen az élet. Nyaralgattam, túléltem, túlélek most is. :) Sok minden történt, végre valószínüleg lesz időm mesélni. :) Van miről... Remélem fogjátok olvasni. Ígérem bele fogok húzni! :) ..
Itt az ideje, hogy szót ejtsek a helyről, ahol sajnos kénytelen vagyok egy munkanap alatt 13 órát eltölteni. Lássuk a medvét! Megközelítése az objektumnak: Több lehetőség is van. Gyalogosan az extrém túrázóknak ajánlott a dolog, mivel az odavezető úton, se beton, se járda, se…..
Történetem idestova másfél éve kezdődött. Egy szép őszi napon, amikor már három hónapja kerestem állást, egyre inkább reménytelenül, ráadásul nehezítette a dolgomat az is, hogy pályakezdő ötvös voltam.Sétálgattunk a helyi hiper-szuper bevásárló központban amikor…..