Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranyhaj.blogspot.com

0 bejegyzést írt és 1405 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis a W magazin márciusi számához - Steven Klein által - készített fotósorozaton, mintha szeretne annak tűnni. Néhol egészen hihető, néhol azonban azt látom, hogy itt van egy csinos, második (vagy talán harmadik) fénykorát élő, ötvenes nő, aki sóvárog a fiatal…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Tegnap került sor a New York-i bíróságon arra a perre, amelyben J. K. Rowling tanúskodott egyik rajongója által írt Harry Potter-lexikon megjelentetése ellen. Mint arról már mi is beszámoltunk, az írónő és a Warner Bros. együtt perelte be az amerikai RDR Books Kiadót, amely…..
D Daniel Kehlmann: A Beerholm-illúzió, Fordította: Fodor Zsuzsa, Magvető Kiadó, 2008., 248 o., 2690 Ft   A borító tanúsága szerint A Beerholm-illúzió a világhírű, s igen rangos díjjal kitűntetett Daniel Kehlmann új regénye. Nyilván csak magyar nyelven új, mert valójában…..
  Az elmúlt időszakban megdőlt a hidegrekord, esett az eső, mint a veszett fene, s ez igencsak jót tett a gombatermésnek. A közszereplők jelentős része ugyan nyaral, de az itthon maradottak a hiányzókat is pótolják az Arany Szömörcsögért folytatott harcban. Volt…..
Az angol Asda szupermarket lánc a Harry Potter-sorozat utolsó darabját mindössze 1 fontért árulja áruházaiban. A kérdés az, hogy ez a nevetségesen alacsony ár le fogja-e rombolni J.K Rowling világsikerű sorozatának a tekintélyét?Az Asda döntése a szakértők szerint többet árt,…..
A Harry Potter-könyvbirodalom új darabbal bővült, J. K.Rowling novella formájában írta meg Harry szüleinek születése előtti egyik kalandját. A mindössze 800 szavas előzménynovella érdekessége, hogy amilyen rövid annyira drága. A hét elején szavanként tízezer forintért…..
Hányas a kabát? Pót poszt... 2008.05.28 19:29:00
  Vizsgaidőszak, hajsza a munkahelyemen. A parlamenti denevérek is teljesen meghülyültek.  A  városi jobbos, civilszervezeti önkormányzati képviselők meg a szóbeszéd szerint, lenyúltak valami nagyobb pénzeket (a részletek itt és itt). Kellemes kilátások. Én meg úgy…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
Igen, a semmi is lekoptatós szövegnek számít, volt már itt egy ilyen sztori, igaz, nem ilyen frappánsan, tömören összefoglalva. Levélírónk keze megszaladt, gyorsan hármat is írt, szerencsére, röviden, tömören, a szakításban rejlő humort nevetgélős fejekkel…..
A lakótárs különös lény. El kell viselni, együtt kell vele élni, miközben barátod és társalkodó partnered is. Megbízol benne, de minek? A hosszú órákig tartó msnezésekre nincs magyarázat. A levél egy pontjáig tök jó forgatókönyveket tudtam elképzelni folytatásként, majd…..
A szakítás mint nyelvfilozófiai aktus megmutat rengeteg érdekességet abból, hogyan gondolkodunk, illetve hogyan működik a nyelv, a teremtő, és ez esetben romboló erő. Például azt, hogy a csávót csak az árulás ténye érdekli. Sziasztok! Én nem dumát kaptam, csak egy kis…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
A XV. Könyvfesztivál díszvendége, a laza sztáríró, Bret Easton Ellist a repülőtérről követhetteük, majd saját lakosztályában tréningben fogadta a literaTV stábját és fotósunkat, cserébe csak annyit kért, hozzunk neki egy Marlboro Lightot. Az írót magyar fordítója, M. Nagy…..