Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranyhaj.blogspot.com

0 bejegyzést írt és 1379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis a W magazin márciusi számához - Steven Klein által - készített fotósorozaton, mintha szeretne annak tűnni. Néhol egészen hihető, néhol azonban azt látom, hogy itt van egy csinos, második (vagy talán harmadik) fénykorát élő, ötvenes nő, aki sóvárog a fiatal…..
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
  Az elmúlt időszakban megdőlt a hidegrekord, esett az eső, mint a veszett fene, s ez igencsak jót tett a gombatermésnek. A közszereplők jelentős része ugyan nyaral, de az itthon maradottak a hiányzókat is pótolják az Arany Szömörcsögért folytatott harcban. Volt…..
Hányas a kabát? Pót poszt... 2008.05.28 19:29:00
  Vizsgaidőszak, hajsza a munkahelyemen. A parlamenti denevérek is teljesen meghülyültek.  A  városi jobbos, civilszervezeti önkormányzati képviselők meg a szóbeszéd szerint, lenyúltak valami nagyobb pénzeket (a részletek itt és itt). Kellemes kilátások. Én meg úgy…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
Igen, a semmi is lekoptatós szövegnek számít, volt már itt egy ilyen sztori, igaz, nem ilyen frappánsan, tömören összefoglalva. Levélírónk keze megszaladt, gyorsan hármat is írt, szerencsére, röviden, tömören, a szakításban rejlő humort nevetgélős fejekkel…..
A lakótárs különös lény. El kell viselni, együtt kell vele élni, miközben barátod és társalkodó partnered is. Megbízol benne, de minek? A hosszú órákig tartó msnezésekre nincs magyarázat. A levél egy pontjáig tök jó forgatókönyveket tudtam elképzelni folytatásként, majd…..
A szakítás mint nyelvfilozófiai aktus megmutat rengeteg érdekességet abból, hogyan gondolkodunk, illetve hogyan működik a nyelv, a teremtő, és ez esetben romboló erő. Például azt, hogy a csávót csak az árulás ténye érdekli. Sziasztok! Én nem dumát kaptam, csak egy kis…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
Mi fér bele egy kapcsolatba? Semmi és minden, illetve a kettő közötti végtelen határszélek  keltette bizonytalan érzés. Mert a mocsok csak gyűlik a szügyben, míg szét nem feszíti a testet. Ez egy baszogatós történet, amiben a felek szívatják egymást. Itt az én egyik…..
Hopp, kicsit elaludt a szakítósblog ügyeletes fele, és a laptop is lemerült, így ha megkésve is, de legalább akkora szeretettel küldöm a következő, klasszikus időket felelevenítő posztot, amelyben az összes klasszikus szöveg koncentrálódik, talán éppen csak az értékellek…..