Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoshka

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kijött az új adat a KSH-tól, miszerint a magyar bruttó átlag bér 406.400,- forint. Ez amúgy nagyjából 270.000 ezer forint nettó fizetésnek felelne meg. Kormányunk természetesen ezzel a számmal fog turnézni a médiában, hogy mennyire jól mennek itt a dolgok.Van az azonban egy apró probléma ezzel a…..
Államvilág Niedermüller-effekt 2020.01.29 20:01:32
 Tekintve, hogy az ország 25%-a funckionális analfabéta, illetve hogy a PISA-felmérésen gyorsabban csúszunk le, mint egy Csiki sör Tusványoson, nem meglepő, hogy sokan nem értették Niedermüller kijelentését. Illetve sokan szándékosan félreértették szavait. Nézzük tehát az ominózus…..
  Sziasztok! :) Az influencer fogalom igazából egy teljesen új fogalom számunkra, de valószínűleg te is követsz párat Instagramon. Miért is követjük őket? Mert sokkal befogadhatóbban tudják átadni a reklámot. Pár hete feltettem egy olyan kérdést Instagram story-ban, hogy ha van bármilyen kérdésetek…..
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
Az ATV híradójának tálalásában egyszerű nacionalistákként jellemezték a banderisták utódait, akik Hitler ukrajnai tömeggyilkosait tekintik példaképeiknek.  Az ukrajnai banderisták fáklyás felvonulását így konferálta fel az ATV január 2-ai, 21 óra előtti híradójában…..
Van, hogy az őrangyalod nem olyan külsővel jelenik meg, mint ahogy arra számítanál. Szóval ne lepődj meg ha egy kövér, kopasz fickó leránt a bringáról… hogy megmentse az életed.   ..
Egy Greg Guillemin nevű, zseniális grafikus brutálisan jó pop art stílusú, szemcsés képeket rajzolt a Marvel- és DC-képregények, valamint a Star Wars-karakterek és Disney-hercegnők szürke hétköznapjairól. A The Secret Life of the Heroes címen futó, fű- szex- és egyéb…..
okoshka 2014.06.28 12:22:00
@-Szűcs Gyula-: Persze, ne kattintson, ezért van minden 18+ cikk nagy piros figyelmeztetéssel kiemelve, hogy lehetőség szerint 2 mp alatt odataláljon minden látogató. :) Ezt bírom az Indexben, mi a franc értelme a karikáknak, amikor simán kirakják a "Hatalmas műf.szt **** fel a ****-be" cikkeket a főoldalra.
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Na persze annyira nem bréking, mert pár napja már kidobta ezt a járatpótlós térképet a BKK, de gyakorlatilag senki nem vette észre, hogy már az új logók vannak rajta. Úgy látszik el akarták kerülni az őszi nagy vihar megismétlődését és szépen csendben vezették be. Wollner…..
Kasztrálási ígérettel, csendőrséggel, magyar gárdázással kampányba fordult a Jobbik. Vona Gábor lázas igyekezettel igyekezne lesikálni a pártra ragadt bélyegeket, de reménytelen küzdelemnek látszik ez a rendőrségi biztosítás nélkül zsidókkal megverekedni óhajtó Pörzse…..
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Voltál-e már olyan helyzetben, hogy azt érezted: leendő munkaadód megbolondult?  Képzeld azt, hogy ülsz egy állásinterjún egy irodában, túl vagy néhány plusz kérdésen az önéletrajzodból, látod a szemén, hogy csakis téged akar, és biztos vagy benne, hogy megkapod az…..
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
Puzsér Róbert a napokban interjút adott a Demokrata egyik munkatársának. A beszélgetés leközlését Bencsik András, a lap főszerkesztője megtiltotta, ő viszont kitette a Facebook-falára. Szerintünk Puzsérnak jó pár dologban nincs igaza, ugyanakkor ma, 2014-ben azon fájdalmasan…..
Mi kell ahhoz, hogy a Jobbik, hogy megkapja a szavazatomat? Akármilyen érzelmű is az ember, kötelessége, hogy megvizsgáljon minden lehetőséget. Bajnai valamennyire hiteles, de Gyurcsánnyal való összeállása után ez a hitel elszállt. Az LMP programja annyi, hogy legyen az egész…..
Sejtettük, hogy valami hasonló számokat fog hozni a premier, (mondjuk inkább 12-13 százalékot tippeltünk neki 18-49-ben) így annyira nem lepődtünk meg a Nielsen nézettségi adatain, de az akkor is durva, hogy tegnap este 19:00 és 21:00 óra között a kereskedelmi célcsoportban az RTL…..
Bevallom, azt hittem, hogy a Felcsút és a Mezőkövesd NB I-be való feljutásával a nagy múltra visszatekintő MTK mintegy létszám felülivé válik a 16 csapatos bajnokságban. Elvégre milyen ciki lenne, ha a Puskás Akadémia egyből kiesne a másodosztályba az új stadionjával. A…..
okoshka 2014.01.13 15:36:41
@étcsokinyuszi: Leisztinger azért viszi a Diósgyőrt, hogy a Fidesz ne tegye tönkre. Nyíregyháza, Vasas meg kit érdekelnek?
Ha több nő venne részt a magyar politikában, nem a múltba révedés és pozíciószerzés uralná a közéletet, hanem a jövőtervezés, ami mindenkinek jobb volna. Hol vannak a nők a politikából? Magyarországon lehangolóan kevés nő jut el a politika, a vállalatok és a média…..
Az Index a napokban buktatta le a Gyermekrák Alapítvány vezetőjét, aki az alapítvány gyermekmentőjével utaztatja magát. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, és a mutyi nem korlátozódik a Gyermekrák Alapítványra. Az alapítványok jelentős része elsősorban az anyagi haszonszerzés…..
Figyelem, spoilerek! Szóval tegnap este megtörtént, Brian visszatért a Family Guy-ba. Stewie mentette meg, természetesen egy időgéppel. Íme a jelenet: Aki még mindig kételkedett volna Sixx médiahekk-elméletében, elolvashatja Seth McFarlane Facebook-posztját, melynek rövid…..
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
okoshka 2013.08.19 12:11:48
@tobeor: Mindig is így volt ez sajnos, csak ma az internet miatt túl nagy terepet kapnak. Meg ugye nyugodtan járhat a sötét szájuk, ez a szabadság ára.
Miközben klubcsapataink dicstelenül estek ki az európai labdarúgó kupák selejtezőiből, újabb stadionépítési programot ígér a Fidesz. Orbán Viktor szeretné, ha még a nyáron döntés születne több stadion rendbehozataláról, így még idén elkezdődhetnének a munkálatok…..
okoshka 2013.08.08 11:49:38
@ODIV: Így van, elsősorban ettől lesz fos a termék. Én a magam részéről tökéletesen elvagyok a gyenge színvonallal, mert ettől még lehet izgalmas, és mégiscsak ez a miénk. De ami a lelátón van, az mindent alulmúl és elsősorban ez teszi eladhatatlanná az egészet. Szakmailag egy szinten lehet mondjuk az angol harmadosztállyal, a különbség a körítésben van.

Bár ha valamit tenni kéne ez ellen, akkor talán a stadionépítés az. Meg hogy "családi szórakozássá" tegyük. De mindez aligha ér annyit, hogy jelenleg állami pénzből ennyit költsünk rá.