Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ön itt áll

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvenéves korában egy szörnyű balesetben elhunyta Olga Pronina, akit sokan Oroszország legszexisebb motorosának tartottak. Halála tragikus lett, de az is igaz, hogy sokszor és sokat kockáztatott...
Nincs ki mind a 4 Buktavári... 2017.05.27 20:12:42
Kénytelen leszek kivételt tenni a blog fő-témáját illetően és írni pár sort az elmúlt 4 napomról illetve az elkövetkezendő pár hétről. Süt a nap, fekszem a teraszon, bambulom a felhőket. Ki az a normálatlan, aki ilyenkor nem motoron ül és élvezi a a huzatot, a meleg aszfaltot és a zenélő kipufogót..…..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
Született is poszt belőle. A probléma kicsit más jellegű, mint az Intersparosnál volt, de összességében sokkal gázabb, mint az volt. Az akciós ár egyedi módszerrel számolása eleve ciki, de az eladók által előadott bohózat a béna fedősztorival és a röpgyűlést követő…..
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
ön itt áll 2015.09.28 17:30:30
@teszt123456789: troll alert
Hazafelé az jutott eszembe, hogy a kilencvenes évek elején Miskolcon két alkalommal is több órát vártam hiába az egyik helyi, kissé alkoholista lemezboltos "Rögtön jövök" táblája előtt. Végül harmadszorra csak sikerült megvennem a Somewhere in Time albumot bakeliten, amit…..
ön itt áll 2014.06.05 15:16:02
@ptemee: szerintem anyádtól, amikor baszták
Ez elég intelligens volt? Na látod.. Túl bonyolítod az elmélkedést.
Robi a MediaMarktól rendelt monitort karácsony előtt, de 3 nap alatt nem sikerült kiszállítaniuk raktárról, mielőtt külföldre utazott volna, úgyhogy lemondta a rendelést. Azóta a pénz nem érkezik: Most, hogy remélhetőleg mindenki túl van a bejgli mérgezésen, szeretném…..
ön itt áll 2013.12.31 17:25:48
@Rózsaszín Lódenkabát: ertem. tehát a vásárlónak a kurva anyja mindenképp. Faszé vásárol. Engedélyt kérek a meghunyaszkodasra.
Az internet tele van autós fedélzeti kamerák videóival. Ebben a műfajban évek óta az oroszok jeleskednek leginkább, de ma már a világ szinte minden részéről találni sokkoló, dühítő vagy mókás dashcam-felvételeket. Magyarországról persze nem, mert ahhoz, hogy a hazai autósok…..
ön itt áll 2013.12.26 01:07:02
@Flak: Ez nem karácsonyi video bmeg. Egy év végi baleset összeállítás. Mit kell ezen rinyálni?
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
2011. december 3-án egy kislány kabátjának zsebéből egy bécsi múzeum ruhatárában eltűnt a diákigazolványa, a BKSZ bérlete és 20 euró készpénz. Bécsben becsületes emberek élnek, meglett. A Külügyminisztérium Konzuli Főosztálya ekkor lépett a képbe, gratulálunk a…..
ön itt áll 2012.10.17 21:12:39
@Savigny: kösz a választ, elég korrekt volt.
Sajnos dumában jók vagyunk és a diplomáciában mindig reprezentatívak voltunk, de nem nagyon vált javunkra a történelem során. Nem ide tartozik, de
a körmönfont, sunyi, bocskoros szőröstalpúak simán megkapták Erdélyt, pedig vajh kevés diplomáciai szakértelemmel rendelkeztek. Azzal paktáltak le, akivel kellett.
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
ön itt áll 2012.10.15 20:08:01
@Bicska2: zénadómbó a rigó se énekeljen, me a fa a zénadómbó nő! rendszámot a rigókra is! ja, meg a fákra is.
ön itt áll 2012.10.15 20:12:36
@ekat: én most vagyok németben. Az idő szar, de két dolog más, mint nálunk. Minden térkövezett és mindenhol kerékpárút van. Járdából elvéve, vagy az autóútból. És senki nem háborog. És bringáznak ezek, ha kell, ha nem, még ebben az októberi esős időben is, megvan a tolerancia az infrastruktúra, minden. Figyelnek egymásra és kész. Ilyen egyszerű.
ön itt áll 2012.10.15 20:16:15
@Rocko-: nagy kunszt! a 17 ker.-ben egyszerűen csak vége lesz, pont amikor a legjobban kéne. Aztán megint elkezdődik de csak a Tescoig megy :)
A belváros fele csak a bátrak mennek, mert oda nem vezették el.
A budapesti tömegközlekedés történetében eddig nem nagyon volt példa arra, hogy a kerékpárosok véleményét kérdezzék arról, hogyan alakítanák át a várost. A Budapesti Közlekedési Központ biciklis kérdőíve viszont rögtön olyan kérdéseket feszeget, amelyek hazai…..
ön itt áll 2012.10.04 22:35:56
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:
muhaha!

ha nem tudnám, hogy direkt trollkodásból csinálod, hogy reagáljanak a hülyeségedre, akkor már szájba rúgtalak volna. Így viszont erőlködő "viccesnek lenni" próbálkozást vélek felfedezni a böfögésedben, de átlag alatt van, elég gyenge lett.
ön itt áll 2012.10.05 13:36:52
@Nivta: autóval vagy motorral közlekedek, a bringám 5 éve áll a garázsban. 30 km-re lakom a munkahelyemtől és örülnék, ha buszra lehetne rakni (külső tárolóra a gyengébb gyökerek kedvéért, akik azt hiszik, hogy a buszra kell majd felrakni a vasat), mert akkor sikerülne bejutnom addig, ahonnan már van bicikli út. Nem tudom téged ki terrorizál, de én soha nem hajtok járdán (hülyeség és veszélyes). Autósként, motorosként semmi bajom a bringásokkal, ha kérhetném az én nevemben ne szídd őket. Gondolom lever a víz, amikor bringást kell előznöd autóval, de ez nem az ő hibájuk, valahol magadban keresd a szorongás okait (pl. béna soför vagy)
10 éve kb, amikor még panelban laktam, én is beraktam a liftbe a vasat. Lent beszálltam vele, fent meg ki. Problem? Mit kellett volna tegyek? Felvinnem lépcsőn, mert kopnak a nyomógombok a liften??
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
ön itt áll 2012.08.12 20:54:27
@Dr. GGG77: ott a pont!!

minden nap elcsigázva, bódultan kelek a kurva kutyák miatt és nem tudom, ha ennek valaha is vége lesz. A munkámat szarul végzem, délután alig bírok ébren maradni.
Nem a kutyák tehetnek róla, hanem a gazda. Nekem is volt kutyám, akkor ugatott, ha oka volt rá, különben leszidtam. A legtöbb kutyatartó viszont úgy tartja a kutyákat, ahogy 2000 évvel ezelőtt. Kiköti a jurta mellé, oszt hadd ugasson.