Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyemakisszíved

0 bejegyzést írt és 971 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
egyemakisszíved 2015.03.02 15:10:36
@sélli_: @rives: Lehet, hogy a helyében én is sírtam volna, hiszen aki a teljes személyiségét megpróbálta belerakni a játékba, minden hangulatával, aki meg merte mutatni, milyen, amikor dühös, milyen, ha féltékeny, joggal érezhet csalódottságot, ha a nézők ezt nem értékelik. Helyette olyan nyer, aki a háttérbe húzódik, szinte végig kontrollálja magát, és arra vigyáz, nehogy támadási felületet adjon a másiknak. Fanni odabent is nagyon komolyan vette, hogy a nézőknek műsort kell szolgáltatni, munkának tekintette.
egyemakisszíved 2015.03.02 15:18:51
@Tündérfalvi Anti: Tényleg, szegény Dóri úgyis csak a helyet foglalta a döntőben. :)
egyemakisszíved 2015.03.03 08:41:22
@mobilos perpetuum: A narrátorszöveg a szerkesztők írása volt, amit a lányokkal mondattak fel a bejátszásokhoz. Úgy tudom, Nyári Gábor is bene volt a stábban, ő pl. pikk-pakk meg tud írni ilyeneket szerintem, a lányok meg alámondták a képeknek. Edinának, Fanninak rengeteg időbe került volna, hogy megcsinálják, közben több embert foglaltak volna le, hogy segítsenek nekik, hiszen tudni kell azt is, milyen rövid-hosszú legyen, hogy az üteme és a tartalma passzoljon a képekhez, ehhez gyakorlat és fantázia is kell.
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
egyemakisszíved 2015.02.27 19:49:58
@B.Betyár: Kihúzhatnád a fejedet Hitler életrajzából, mert úgy tűnik, az senkinek nem tesz jót. :) A külső körülmények, személyek mellett mintha elfeledkeznél az egyén saját, belső motivációjáról. Zsuzsa maga felelős azért, ami vele történt, az eseményeket ebből a szempontból érdemes elemezni.
@vastyúk is ..: Tegnap éjjel Robin tényleg azt mondta, hogy elbújik a vécében, hogy nehogy neki kelljen a riportba menni? Hihetetlen, hogy még ott se meri önmagát adni. Fél, hogy valami olyat mond, ami rossz fényt vet rá? Mi lehet az, amit ennyire fél megmutatni, kimondani? Az is furcsa volt, hogy azt mondta, a nyereménylakásba több bulit is szervezne, mindenkit meghívna, hogy elmondhassák egymásnak a sérelmeiket. Mintha kamerák nélkül akarná tovább játszani a VV-t. De a többiek elmondták, ami a szívüket nyomta, amikor annak helye és ideje volt, miért akarnának megint együtt bulizni? Szerintem kevés kivételtől eltekintve örülnek, hogy megszabadulnak egymástól.
Hajrá Laci!
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
egyemakisszíved 2015.02.27 01:01:56
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem azt mondta Attila, hogy nem voltak őszinték Laci Edina iránti érzései, az esőben búsongást ítélte fölöslegesnek. Bár én emlékszem még, amikor Kinga kiesése után Kingu búcsúlevelét olvasgatta magányosan a hálóban, amiben a lány arról írt, hogy beleszeretett a lelkébe. Atti ezt suttogta: Miért nem mondtad? Azt bezzeg nem találta feleslegesnek! Attila maga is remek amatőr színész, gondolom, magából indul ki, a saját villarománcáról maga azt nyilatkozta, hogy taktikából kezdett Kingázni, aztán elkezdett valamit érezni. Hogy valójában mit, azt csak ő tudja. :)
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
egyemakisszíved 2015.02.25 11:01:14
@Spitzbauer: Maci is azt üzente, hogy Dórit vigye, akit testvérként szeretett és a végén csalódott benne, és hogy az eszére hallgasson, ne a farkára.
egyemakisszíved 2015.02.25 12:18:51
@Cérnahuszár: Hát ez meg hogy jön ki? Miért nyerné meg Dennis, ha véletlenül visszamenne? Erre amúgy szerintem csak Dóri mellett lenne biztos esélye. De ha pl. Robin nem megy, a Robin-pártiak is szavaznak valakire, akár Dennisre, a százalék a neve mellett nem csupán az ő táborából adódik össze. Az eredmények mindig csak két ember viszonylatában érvényesek, a játék adott szakaszában.
egyemakisszíved 2015.02.25 13:01:47
@Cérnahuszár: Ez pont így van a fináléban, ahogy mondod, de attól megelőző párbaj mondjuk 51 %-nyi szavazója korántsem biztos, hogy Dennis mellett lenne a fináléban, mert lehet, hogy az ellenfelének ellenszavazói teszik ki a nagyobb részét, akik a finálé hármasában már máshova szavaznak.
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
egyemakisszíved 2015.02.25 00:12:07
@witheroses: Lacinak már az Edinával való párbaja utáni visszatérésekor mondta Robinak, hogy nem fogja hagyni, hogy bárki is párbaj nélkül jusson a fináléba, semmi olyan nem hangzott el tőle azóta, ami arra utalt volna, hogy nem fogja magát tartani ehhez a tervéhez.
@csincsilla72: Leállhatnátok már a bajszozással. Csak a illemtudás és az igazság kedvéért.
egyemakisszíved 2015.02.25 00:32:06
@csincsilla72: Hát nem tudom, te mit gondolsz igénytelennek, én inkább a természetesség híve vagyok. Nekem már néha így is túl sok volt a műköröm, a műszempilla, meg a szoli rajta. Én azt olyan közönségesnek találom. Edina egy csinos csaj, úgy, ahogy van, nagyon jó alakkal.
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
egyemakisszíved 2015.02.23 11:00:50
@Csakazértis én vagyok a királynő: Laci nyugodtan kihívhatja Dórit is, őt is kint hagyná szerintem. Külön fénypontja lenne a párbajuknak, amikor hamut szórna a fejére Laci, hogy megbánta, hogy lekurvázta. A gyónása előrevetíti, hogy meg fog történni. Az a pillanat különös fénytörést kap majd, a valóság tükrében. A bűnbánó Laci, akinek valójában igaza van, a nézők simán visszaküldik.:)
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
egyemakisszíved 2015.02.22 23:36:58
@mocskosmacska: A három közül külsőre a legjobb pasi szerintem, az sem nem véletlen, hogy a játék indulásakor minden csaj őt nézte alfahímnek. Viselkedésre is ő volt a legmacsóbb, most meg időnként érzékenybe váltott, ez érdekes és vonzó lehet.
egyemakisszíved 2015.02.22 23:49:23
@Csak ügyesen!: Szerintem a szerkesztők megpróbálták segíteni a két lányt, akikre a műsort alapozták, Edinát és Fannit, amit tudtak, megtettek a maguk eszközeivel, hogy felhozzák őket, de széllel szemben még ők se tudnak pisálni. Látták, hogy áll a szavazás, tudják, mi mennyit mozoghat, így tudták, hogy ki fognak esni. Érdekes lehet látni, hogy egy-egy bedobott új információ mennyit mozgat az álláson. Tanulság a jövőre nézve a műsorkészítéshez, információ a tévénézőkről.
@DerültÉgből/tintával írok/: Úgy látom a hétfői öfiben is bemutat egy kis sírás-rívást, hogy el ne felejtsük.
egyemakisszíved 2015.02.23 00:09:34
@Csakazértis én vagyok a királynő: Az érdekes karaktereket a nézők küldik haza, nem a szerkesztők. Sajnos, ez van. :)
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
egyemakisszíved 2015.02.19 11:47:33
@kamilla123: A riporter mondott kinyilatkoztatásokat, nem Edina. Kijelentette, hogy Laci nem fogja megnyerni a játékot. A szerinte nem volt ott. Erre reagált Edina. A csóka sem tudhatja, csak a saját véleményét mondta, ami egy a sok közül. Nekem úgy tűnik, pont Laci karaktere az, aki a negatívból a pozitív tartományba került át a játék folyamata során. Mondjuk az egész az interjú szót se nagyon érdemli meg, mert a riporter annyira előtérbe tolja magát az interjúalany rovására. Ki a fenét érdekel egy Blikk szerkesztő? De hát a Blikktől mit várunk. :)
egyemakisszíved 2015.02.19 11:55:40
@kamilla123: Nem, Au nem szokott ilyet csinálni. Az ő alapállása, hogy bolondos hülye gyereknek állítja be magát, max. a vendégek után ő is hozzáteszi a maga véleményét, megfellebbezhetetlen igazságokat Au nem szokott kinyilatkoztatni. Meg gyakran a saját élményeit rakja hozzá, szórakoztatóan, kedvesen, odaillően.
egyemakisszíved 2015.02.19 12:30:15
@kamilla123: Én mindig cukinak tartom Au-t, akkor is ha Edina szóba se kerül éppen. :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: Egy interjúkészítőnek nem dolga, hogy az interjúalanyt leállítsa. Max. ha kifutnak az időből vagy eltér a tárgytól. Azt kéne megtudni, Edina mit hogyan élt meg a villában, miről mit gondolt, miért cselekedett úgy, ahogy. Nem a saját fals okoskodását hallgatni helyette. Amúgy ezt a Blikkes csókát Au úgy szokta felvezetni, mintha rettentő okos lenne, aztán a pasi meg lehet, elhitte. Afféle családi beszélgetős szituációt csinált interjúhelyzet helyett, amiben magát az alany fölé helyezte, és amikor Edina ennek megfelelő érzéseket kezdett érezni, és ki is mondta, hogy mérges lett, az egészet a nyakába varrta, mintha ő lenne a hibás amiatt, hogy nem helyénvaló érzéseket táplál a nagyszerű riporterrel szemben.
Lassan a finisben vagyunk, és ezt mi sem mutatja jobban, hogy sűrűsödnek a dolgok a villában, azaz itt az újabb kiválasztás. Pedig a lakók, még a DRÁÁÁMAI párbajt emésztik, ahol a két szerelmest éppen csak nem állították ki egy hajó orrába, a Lukács Lacitól kölcsönkért…..
egyemakisszíved 2015.02.18 16:23:27
@-pkata-: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Bujumburi: Mi félnivaló van Edina anyukájától? Legfeljebb ő is elmondja a véleményét, kertelés nélkül, ahogy az érzelmei diktálják, csak meg kell hallgatni. :)
Laci anyukájától több félnivaló lenne szerintem, hiszen ő az, aki elzárkózik a gyereke partnerétől és annak családjától.
egyemakisszíved 2015.02.18 16:31:01
@-pkata-: Csak azt mondták, hogy féltik tőle Edinát és nem hisznek a szerelmében, de a szerelmet már elhitték. A féltésre meg minden okok megvolt. Laci családja sem lelkesedett a kezdetekben, azt mondták, nem értik, mi történt Lacival, hiszen Edina nem az esete. Annyi a különbség, hogy Laci anyukája úgy tűnik, meg is rekedt ezen a szinten.
egyemakisszíved 2015.02.18 16:55:56
@-pkata-: De Laci anyukája a nyilatkozataival maga sem támasztotta alá soha azt a nézetet, hogy ennek a kapcsolatnak lenne hosszú távú jövője. Sőt a viselkedése inkább azt sugallja, hogy ha az idő, vagy az összezártság elmúlása nem hoz megoldást, akkor a család fog mindent elkövetni, hogy Laci minél hamarabb észhez térjen. Feltéve, ha nincs már most is pontosan eszénél.
@aggyistenbrittudós: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Csak ügyesen!: Én is úgy gondolom, ha Laci tudja, hogy Edinának fontos lenne betartani ezt a fogadalmát, édesanyja és maga miatt is, hogy ne kerüljön kamerák előtt nagyon intim helyzetbe, akkor ebben segítenie kellett volna. Ha tényleg szereti és tiszteli. Nem az aminek meg kell történnie, az meg is fog történni alapállást felvenni, mert pontosan tudja, hogy abból egy kamerákkal körbevett világban ő fog jól kijönni, Edina meg rosszul.
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
egyemakisszíved 2015.02.18 00:22:55
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A nagy riporter összefossa magát egy pöttöm kislánytól. Azt hiszi, haragszik rá, csak mert más a véleménye. Ahelyett, hogy örülne, hogy legalább a riportalanyában van élet, ha benne már alig pislákol. :)
egyemakisszíved 2015.02.18 00:40:18
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Egy interjúról beszéltek. A riporter kérdez, az interjúalany válaszol. Ha nincs kérdés, nincs válasz. Szerencsétlen csóka mintha szerepzavarban lett volna, hogy azt képzeli, összevesztek, mert másképp látják, hogy kinek kell nyerni. Ahelyett, hogy örülne, egy interjú akkor jó, ha a nézetek össze tudnak ütközni. Edina meg soha nem volt érzelemmentes elemző, ha meg Laciról van szó, nem is elvárható, hogy közömbös legyen. Hacsak az interjúkészítő azt nem képzeli magáról, hogy ő az atyaúristen, akit áhítattal kell hallgatni. Amúgy nekem nem tűnik valami jószemű szakértőnek. :)
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
egyemakisszíved 2015.02.16 20:08:37
@Krétagarbó: Érdekes adalék, hogy a Fókuszban megjegyezték, hogy Edina közönsége mindkét fél megnyilvánulásai után tapsolt, Laci után is, míg Laci közönsége Edinának nem. Hát Lacinak nem lesz könnyű a saját családjával, baráti körével szembe menni, ha nyer. Talán ha nem nyer, akkor sem.
egyemakisszíved 2015.02.16 20:25:34
@Krétagarbó: Nekem Edina anyukája tűnt a legrokonszenvesebbnek, pár pillanat alapján. Laciét és Fanniét láttam még néhány perces bejátszások erejéig. Edina anyukája olyan érzelmesnek, kicsit érzelgősnek tűnik, a legkedvesebb is egyúttal.
egyemakisszíved 2015.02.16 20:30:46
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát ez beszarás. Szerintem már akkor is úgy érezte, hogy a bazi nagy lánc mellé, amit már viselt, nem illik a pici szívecske. És igaza is van. :)
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
egyemakisszíved 2015.02.15 23:31:12
@malevil2050: Kár, hogy a nyavalyás törökök mégis elfoglalták a bástyánkat, de majd keresünk magunknak újat. :)
@csiri bá: Miért kéne azt a sok ocsmányságot bárkinek is elolvasni a játékosok közül, amit némelyek kommentelés ürügyén művelnek?
egyemakisszíved 2015.02.15 23:50:37
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Éva jó valóságshow-szereplő, de szar műsorvezető. Amikor a nézőkkel kell kommunikálnia, befeszül, lemerevedik. Ha a vendégeivel beszél, látszik, nem tud jól kérdezni, szétesik. Akkor jó, ha fel tud oldódni a vendégével és baráti csacsogásnak látszik a műsor, de ezt nem mindig teheti meg, mert nem lehet mindig olyan vendége, akit ismer. Au sokkal jobb műsorvezető, mert könnyed, vicces, érzelmes, jóindulatú, és saját magán is tud röhögni. Tényleg egyéniség, amilyet még nem láttunk.
Számomra Edina végig hiteles volt, érzelmileg jól követhető viselkedéssel. Ráadásul szorgalmasnak és nagyon aktívnak tűnik, remélem, valóra tudja váltani az álmait, csak egy ésszerű sorrendiséget kéne felállítani, ami nem lesz egyszerű.
egyemakisszíved 2015.02.15 23:54:51
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pont, hogy nem vagyunk elegen, jöjjön csak, ha akar, Budapestre. Fogy a magyar, te még nem hallottad? :)
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
egyemakisszíved 2015.02.13 11:55:39
@Tündérfalvi Anti: Ebben a klipben Laci egy kocsi volánjánál feszít. Vajon csak a videó kedvéért rakták a feneke alá, vagy csak benzinre telik neki, buszjegyre nem?
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
egyemakisszíved 2015.02.13 10:19:01
@Krétagarbó: Igen, láttam, mikor Edina kiborult, hogy nem úgy sikerült a kortesbeszéde Daninak, ahogy szerette volna. Aztán amikor Bence azt hitte, hogy Fanni sír, és rákérdezett, gyorsan lestoppolta magának ezt a szerepet, kicsit bekönnyezett Fanni is, hogy tudjon vele szerepelni. Kár, hogy a csajok nem tartanak jobban össze, lehet, még nem érett meg a világ egy olyan VV-re. Mondjuk Fannival életveszélyes lenne szövetséget kötni, mert minden csak a szereplés után jöhet nála, így „szórakozásból” kételkedik, veszekszik a hozzá közel állókkal. Hajrá Edina!
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
egyemakisszíved 2015.02.11 23:02:43
@vastyúk is ..: 49,29-50,71. Az Edina-utálók szépen felnyomják Lacit.
A drámai kiválasztás, és a szerelmespár párbajra ítéltetése után nem sok vidámságra számítok a mai adásban, de Bencus rikítózöld pólóban feszítve valami farsangi bulit emleget, így talán megint lesznek vicces pillanatok, ha szerencsénk van. Ha meg nincs, akkor a szokásos…..
egyemakisszíved 2015.02.10 23:39:10
@Krétagarbó: A BV szuper volt, Au sziporkázott Bencussal, aztán meg táncikált, míg Zsu várta a hangot a gép előtt, hogy válaszoljon, nem mindig arra, amit kérdeztek. De nála ezt már megszoktuk. A hozzátartozók aranyosak voltak, a kisfilmek szuperek, tényleg szerelem van! Au hogy fog hiányozni, ha vége a VV-nek. Remélem találnak valami műsort, amiben látni lehet majd. Hajrá Edina!
egyemakisszíved 2015.02.11 00:00:11
@Tündérfalvi Anti: Ha együtt maradnak, a lakásban úgyis együtt laknak majd, a kocsit közösen használják. A pénz nehezebb dolog, mert mindketten ígéretet tettek a családjuknak, Edina a ház befejezésével, Laci az adósságok rendezésével. Lilu kérdése azért volt nehéz a kiválasztáskor, mert mindketten tudják, hogy azért huszonévesen még elsősorban a saját családjukhoz tartoznak, ahonnan származnak, szerintem. Mondjuk szerencsére Lilu az örök boldogságot is odaígérte, az meg feltételezi, hogy lesz hol lakniuk és nem lesznek anyagi gondjaik, ezért lehetett végül igen mondani, kis gondolkodás után rá. :)
egyemakisszíved 2015.02.11 00:46:12
@Komeszka: Igen, imádom a szerelmet!
Robinnak vége, csak be kell tenni egy párszor adásba, ahogy böfög beszélgetés közben. Meg néhány közeli a szaros vécéről, amit maga után hagy, aztán Fanni takaríthat utána. Aztán annyi a női szavazatoknak. Csá, Robinka! :)
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
egyemakisszíved 2015.02.09 13:00:11
@Magg.: @vastyúk is ..: Erre valószínűleg annál is inkább meg volt az oka, hogy amikor Fanni dolgain szörnyülködtek, Robin mindig úgy nyilatkozott, hogy a Fanni által képviselt alpáriság elfogadhatatlan számára. Ha jól emlékszem, az egyetlen alkalom, mikor Robin a hangját felemelte valakivel szemben, az épp Fanni volt, amikor rászólt, hogy a viselkedése a számára eljutott már a kibírhatatlan mezőbe. Tehát, ha a kérdést úgy teszik fel, ahogy Lilu szokta a kiválasztáskor, hogy melyik villalakónak ki az, akivel a legkevésbé akar együtt élni, Edina biztos volt benne, hogy Robin válasza Fanni lenne. Robin riportszobás sunnyogásáról Edina nem tudhat, hogy Robin azért vállalta el a nővé alakítást a kondi kedvéért, hogy felhasználhassa Laci ellen, mint őt ért inzultust.
egyemakisszíved 2015.02.09 13:31:04
@Magg.: @hannamontanna: @vastyúk is ..: Edina benézte, mert elhitte, hogy Robin kedveli. Akit kedvelünk, nem hozzunk szándékosan olyan helyzetbe, hogy rossz legyen neki. Tehát megpróbáljuk elviselni a barátját, élettársát, férjét, még akkor is, ha nekünk nem rokonszenves. Ez a barátkozás egyik alaptörvénye, amiről Edina úgy gondolja, a villában is érvényes. Robin a két számára egyaránt nem rokonszenves játékos közül választhatta volna azt is, Edina kedvéért, akit ő szeretett volna párbajellenfélnek magának. (Mondjuk szerintem jobb így, de ezt Edina nem tudhatja.)
Robin már kétszer tett alibi jelet Edinára, úgy hogy ezzel kikerült a fősodorból, megúszta, hogy szint kelljen vallania a szimpátiasorrendjéről, vagy elkerülte, hogy a kiválasztott kihívja. Edina egy alibi jelet viszonzott Dennis jelének áthelyezésével, ami párbaj szempontjából szintén nem osztott, nem szorzott. És magyarázatként hozzáfűzte, hogy "gyermekének" elképzelt rokonszenvsorrendjét vette figyelembe, úgy hogy a szülőket a lehetséges jelöltek közül kivette, tehát nem a maga nevében szavazott Robinra és egy következmények nélküli jelet tett rá.
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
egyemakisszíved 2015.02.08 00:44:25
@Komeszka: Moralizálni max. a nézők szoktak idekint, a valóságshow-hősöknek élni kéne, erre leginkább Robin alkalmatlan odabent, mert nem mer megnyilvánulni, mert fél, hogy ellenszenvessé válik a nézők szemében. Ezért lapul, semmit nem csinál, nehogy hibázzon, lehet, ezáltal némelyek szemében „erkölcsösnek”, jó embernek tűnik. A semmit könnyű felruházni kedvező tulajdonságokkal. Pedig csak megúszós, most jól látszik, ahogy szabadulna a döntési helyzetből.
egyemakisszíved 2015.02.08 01:09:19
@Komeszka: A döntésein mindenki rágódhat, lehet is hallani a riportban. De Robin soha nem tudott igazán elköteleződni senki mellett, még játékból sem. Belekezdett ebbe-abba, de mindig megrekedt, nem tudta magát behúzni érzelmileg soha oda, ahol állnia kellett volna, hogy bármi hiteles is megfordulhasson a fejében. Lásd a románckodás Dórival, Edinával, az énektanárral. Gyűjtögeti az információkat és belógatja az játékosok ellenlábasainak. Az indiános hét alatt saját csapattársai ellen tett, mikor Dórit kiszolgálta, hazudott nekik miatta és kiszolgáltatta a csapat belső feszültségeiről szóló információkat (Dani-Zsuzsa). Pedig Dani elméletileg szintén közel állt hozzá. Mindenkivel beszélő viszonyban van, de úgy tűnik, nem tudja, mi a hűség. Csak mindenképp jó fej akar lenni, mindig azzal, akivel éppen beszélget. Meg legfőképp tetszeni akar a tévénézőknek.
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
egyemakisszíved 2015.02.05 13:18:01
@lukacstoncsi: Ha nem történt vele ilyen, hülyeség volt mondania. Dennis szépen le is csapta a labdát, hogy ő soha nem bántana nőt, még nem is rángatná meg, bármit is kap tőle.
@Bujumburi: Azért, mert Edina külsejével nincsen semmi probléma.
egyemakisszíved 2015.02.05 13:36:38
@lukacstoncsi: Kíváncsi vagyok Dennis exének üzenetére, szerintem ki fog belőle derülni, mikor vették fel. Ha hétfő után és a csaj „kedveskedni” akar neki, a csicska szót biztos beleszövi majd, esetleg gecivel kiegészítve, hogy örömet okozzon. Esetleg hogy általa is Fanninak is üzenjen. Amúgy erről a szóról a VV5 óta Cristofel Veronikához írt örökbecsű szerelmi költeménye jut eszembe a„Csicska vagy.” című, azt hiszem, az volt az első klasszikus. :)
egyemakisszíved 2015.02.05 13:42:21
@vastyúk is ..: Tényleg, valami páros játék volt. :)
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
egyemakisszíved 2015.02.03 10:43:14
@vastyúk is ..: Fanni meg méltó párja az összevissza beszélésben. Én azon csodálkoztam tegnap, hogy adás elején még a nem beszélgetünk, csak dugunk, miért nem engedsz közel magadhoz műsor ment Dennis párbaja előtt, a végén meg, mikor visszatért, minden szuper lett, egy hullámhossz, boldogság, szerelem.
egyemakisszíved 2015.02.03 10:57:56
@vastyúk is ..: Háhá! Az első VV-bébi. Amúgy atombiztos védekezési módnak szokták ajánlani az óvszert a fogamzásgátló mellé, hátha elfelejti valaki vagy kihányja, nem szívódik fel rendesen stb. De azért ilyen sorscsapást nem kívánnék Fanninak semmiképp, Dennistől gyereket szülni. Brr.
egyemakisszíved 2015.02.03 11:05:35
@Krétagarbó: De mintha Fanni arra játszott volna párbaj előtt, hogy Dennis kiessen, fura volt, hogy nyaggatja, vádaskodik. Viszont mi már csak a párbaj után láttuk ezeket a szemrehányásokat.
Felfokozott hangulat a stúdióban, fantomképek, üdvrivalgás. A helyszíni hangzavar alapján Dennis jön vissza. Nem akarok spoilerezni, de ez az ész és az ösztön gigászi csatája, amiből csak egy jöhet ki győztesen. És ha az intelligens emberekkel útnak indított, aztán még start…..
egyemakisszíved 2015.02.02 15:32:36
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mink ezt répafölddel mondjuk.
Edina határozott, céltudatos és kedves. Ami a szívén, az a száján, ettől hiteles és őszinte. Szívesen beszél, minden gondolatát megfogalmazza. A villalakók is szeretik és elismerik, még akik nem állnak hozzá közel azok is, hiszen még nem volt párbajozni. Szerintem csinos is, ha puccba vágja magát. Smink pedig nélkül ő néz ki a legjobban a lányok közül.
egyemakisszíved 2015.02.02 17:56:59
@Spitzbauer: Mondjuk nevezzük a lojalitás hiányának, vagy a domináns csoporttal való azonosulás vágyának. :) Sokszor a nők a legnagyobb szexisták, sajnos. Sokaknak csak addig szerethető egy nő, amíg ártalmatlan, bájos, védelemre szoruló, amint kész a kezébe venni a sorsát, versengő és irányító, szerethetetlenné válik.
egyemakisszíved 2015.02.03 08:08:00
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nekem úgy tűnik, hogy a sztereotíp nőideál mentén folyik Edina aprítása. Nem elég szép, gyenge, szelíd, kedves, passzív. Milyen a női szerep, hogyan kell viselkedni nőként? Ezeknek a nézeteknek a nők egyszerre elszenvedői és igazolói. Lehetne esetleg Edinát lesajnálóan szeretni, ha úgy marad, mint beköltözéskor, akivel senki nem áll szóba igazán, akivel nem kell számolni. De amint nyilvánvalóvá vált, hogy komoly játékos, aki a peremről bejátszotta magát középre, ellenszenves lett. Mi az, hogy véleménye van, gondolkodik és igaza van? Indulatai vannak, ami meglátszik rajta? Vannak, aki nagy buzgóságukban már arról fantáziálnak, hogy rossz anya lenne, pedig Laci mondta, hogy úgy gondoskodik róla, mint az anyukája. Ebben egy újabb női erény elvételi kísérletét látom. A nő a férfi a tartozéka, Dennis önmagát tartja a legnagyobb játékosnak, - közben megmutatták nekünk Fanni arcát, hát szerintem nem az oldalbordához illő áhítat volt rajta, amint urát elismerőn nézi - , Edinát Laci utánfutójának szokta Dennis nevezni. Attól félek, hogy a VV konfliktusokra, szexre, szélsőségek bemutatására épülő szerkesztésmódja miatt a lányok ebben a játékban elégnek és hiába karakteresebbek, érdekesebbek, mint a férfiak, nem fognak tudni nyerni. Ez a VV női paradoxona: legyél halvány, de akkor meg nem fogsz kitűnni, akkor meg azért fognak a pasik beelőzni.
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
egyemakisszíved 2015.01.29 10:51:13
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Pedig a riportban még a legújabb kinti, sokaknak kedves falkaelméletet is felkínálta neki hasznosításra, de Dennis nem hallotta meg szerintem, vagy nem is tudta, hogy miről beszél. Hogy szegény Fannit mindenki támadja, és hogy bírná ki nélküle odabent. Hát Fanni elég sokat tesz azért, hogy támadják és ő is piszkál szinte állandóan valakit. A Laci elleni gyűlölködésben örök társa van Dóri személyében. A 24 órás benti létben valószínűleg elvész és kiegyenlítődik minden.