Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én aztán pontosan tudom, hogy a hazai internetes szakma nagyon sok információt visszatart. Vélt vagy valós üzleti érdekek miatt bizonyos fajta látogatottsági adatok, felhasználószámok, bevételek, kiadások nem nyilvánosak. Például nem lehet önbevallásos alapon még olyan listát…..
Webisztán A 'zsargon' előélete 2006.09.03 15:44:00
Tim Berners-Lee, vagy ahogy többen ismerik: az Internet Atyja (pedig van egy pár) nemrégiben adott podcast (!) interjújában elérkezettek látta az időt, hogy végre megmondja, a webkettőt is ő találta ki. Pontosabban a netet éppen arra tervezték meg anno - mondja -, ami a webkettő…..
Drága olvasók, Könyvet olvasni fárasztó, zenét hallgatni idegesítő. Na de mi van akkor, ha Ön egy heverőn üldögél kínzó szexuális fantáziáinak tárgya mellett, aki egyszer csak talányos arccal azt mondja: „Csináld azt, amit Tutajos a szürkeharcsával!”…..
Van úgy, hogy üzenni kell. Elmondani, ami már olyannyira feszít minket, megértetni a világgal, hogy kik vagyunk, és milyen sorsot kell beteljesítenünk itt, ezen a sárgolyón. Gyorsuló világunkban. A digitális korban. A generációk között átívelő hídon. Az „itt és…..
Néha már émelygés fog el, amikor Stahl Judit becézgetni kezdi a marhafelsált, kéjesen sikongat egy-egy vastagabb cukkíni láttán, vagy egyszerűen csak behunyt szemmel hosszan nyögi, hogy „besamelmártás”. Jamie Oliver meg egyenesen az idegeimre megy, ahogy juj de cuki azon a…..