Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tricia McMillan

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
Tricia McMillan 2014.03.18 16:26:10
@Brendel Mátyás: "miért van az, hogy a voks 14 statisztikai korrekciója növelte a kormányváltók előnyét?!"

Mert rossz a módszer.
A szegénységgel sokkal könnyebb leszámolni, mint azt bárki gondolná, egy valamit kell adni a szegényeknek: pénzt.Két közgazdász - Elizabeth Stoker és Matt Bruenig – úgy véli, hogy az Egyesült Államokban könnyedén lehetne csökkenteni a szegénységet, akár a felére is,…..
Tricia McMillan 2013.11.04 22:18:18
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
"Szerintem ne álljunk meg itt! Legyen mindenki alapjogon milliomos. Mindenki kapjon évi egymillió dollárt alanyi jogon. Nincs rá pénz? Dehogy nincs, nyomtat a FED eleget."

Szerintem elég egy törvény, hogy a falevél törvényes fizetőeszköz.
Eltűnt a fidesz.hu-ról a közel három éve ott éktelenkedő MAGYARORSZÁG MEGÚJUL felirat. Helyette mostantól egy hatalmas Fidesz-logó várja csak a honlapra látogatókat: Mi ennek az üzenete? Az, hogy Magyarország megreformálása befejeződött, a Nagy Átalakítás véget ért.…..
Vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak Tiszavasváriban, polgármestert és helyi képviselőket is választott a közel 13 ezer lelkes település. A testület augusztusban oszlatta fel magát, miután több képviselő elhagyta a jobbikos frakciót, és ezzel megszűnt a…..
Tricia McMillan 2012.10.30 05:07:22
@Doomhammer:
Én számolok rosszul?
1+(5-1)/2=2.5
Tricia McMillan 2012.10.30 12:32:29
@Holger Hartland: Teljesen jogos, és szégyellem is, hogy csak írását olvasva jutott újra eszembe, ez az általános iskolai anyag.
Az lehet a probléma, ha az ember sok időt tölt programozással, a programnyelvek nem veszik figyelembe ezt a szabályt (a LISP biztos nem), ezért én biztos, hogy: 1+((5-1)/2)=3 írnék, így egyértelmű.
Tricia McMillan 2012.10.30 14:56:37
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Bocs, én csak a Lisp-hez értek, az meg prefix notációjú.
De teljesen jogos.
Mandiner blog Kéne egy rendes 2012.10.30 07:01:00
Összmagyar közérzet 2012 végén Kéne egy rendes jobboldali párt. Kéne egy rendes baloldali tömörülés. És egy rendes liberális erő is. Ahogy egy rendes radikális párt is kéne. Kéne egy rendes Orbán Viktor. Kéne egy rendes Orbán-kihívó is. Kéne néhány rendes konzervatív.…..
DopeManTV Tényező lettem... 2012.10.22 11:34:31
 Hiába próbáltak jelentéktelen színben föltüntetni a MILLÁS "haverok", a jobboldali média vagy éppen egyes baloldali tényezők, sajnos nem jártak sikerrel.  Pityinger DopeMan László immár a közélet kikerülhetetlen tényezője lett.  Elég volt egy jól sikerült…..
A választási eljárási törvény fő hadszínterei, a regisztráció, a Nemzeti Választási Bizottság kilenc éve és az aktivisták központi regisztrációja mellett a kevésbé jelentős, mégis szórakoztató mellékhadszíntereken is folyik a küzdelem. Az egyik ilyen a választás során…..
A 107 ezer aláírással megtámogatott, de a parlamentben hétfő éjjel lesöpört népi kezdeményezésről boldog-boldogtalan elmondta már a véleményét, de az ügyben Varga István kormánypárti képviselő szavai mentén előpattanó férfi-nő ellentétnél azért talán többről van…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Tricia McMillan 2012.09.10 12:23:55
@is: Akár hiszi, akár nem, még az alföldi tanyákon is emberek élnek, van közlekedés és eljutnak az emberekhez a hírek. Szinte kizártnak tartom, hogy valakinek fél éven keresztül ne kelljen egyébként is valami hivatalos ügyet intézni, ha mégis van ilyen, akkor annak valószínűleg tényleg mindegy ki van kormányon.
Válogathatnánk a veretes okosságok között, ha az elmúlt napok eseményeit akarnánk összefoglalni. Itt van mindjárt az egy üstben nem lehet két fejet főzni kezdetű azeri közmondás, vagy az a Nap előtt nem marad felhő kezdetű örmény bölcsesség. Mégis, az elmúlt napok…..
Tricia McMillan 2012.09.02 17:49:44
@tistedur: Mint írtam, nem lenne értelme olyan egyezménynek, amit indoklás nélkül vissza lehet utasítani. Ettől még nem vagyok biztos a dologban, mert nem vagyok jogász, de ez tűnik logikusnak.
Tricia McMillan 2012.09.02 18:10:46
@mavo: Nem, nem ezt írtam (nem másolom be még egyszer). Azt írtam: Az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium ezután az augusztus 15-én keltezett levele nyilvános, és nehéz lehet olyan pontot találni benne, ami visszautasításra okot adhatna. A korábbiakat nem láttam, sem az elutasító határozatokat, ezért nem tudom, hogy volt. Ha azokat látnánk, lehetne érdemben hozzászólni, így csak találgatni tudunk, aminek nem biztos, hogy van értelem.
Tricia McMillan 2012.09.02 18:17:16
@mavo: Két olyan ország közt, akik nem írták alá az egyezményt, akkor nincs ilyen lehetőség? Szerintem van, csak akkor nem erre az egyezményre hivatkoznak, csak megállapodnak. Ha indoklás nélkül visszautasítható, akkor minek?
Nagy vihart kavart a világ körül és itthon is az orosz punk-aktivista Pussy Riot akciója és a rá adott drasztikus hatósági, igazságszolgáltatási válasz. Úgy gondoltam, érdemes lenne a nemzetközi médiafelhajtáson és a hivatalos orosz sajtón átlépve egyenesen civil oroszokat…..
Tricia McMillan 2012.08.27 13:40:38
@k trout:
A hit épít, a liberalizmus rombol.
A rombolás rombolása építés.
  Az egyik kedves partnerünk továbbította felénk Vadai Ágnes levelét, amiben a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője országgyűlési fejléces papíron figyelmezteti nagyon előzékenyen hirdetőinket, hogy a hirdetéseiket megjelenítő Mandineren nem megfelelő a moderálás. A…..
Tricia McMillan 2012.06.18 11:04:53
@evil overlord: Nem tudtam, elnézést az okozott kényelmetlenségekért.
Ez jó lesz?
Tricia McMillan 2012.06.18 12:19:10
@evil overlord: Ja, én meg megijedtem, hogy valami jogi macera lesz.
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Tricia McMillan 2012.06.15 05:07:24
@Farkantoán Chatpartner: Ha a böngészője karakterkódolását átállítja unicode-ról közép-európaira, meg fogja látni mivel szórakozik a mocsok.
 „Ma Trianon emléknap a parlamentben. Ehhez mi csupán annyit tennénk hozzá: a birodalom széthullásával a Britek - 1922-höz képest - elvesztették a terület 99,31%-át, a népesség 90%-át. Mégsem rinyálnak, hogy vissza Indiát, az USÁ-t, Ausztráliát vagy Kanadát.…..
Tricia McMillan 2012.06.05 17:23:33
@dutscke_2012:
OFF
Ne terjesszen már hülyeségeket. Mindenki oda fizeti a TB-t és a nyugdíjjárulékokat, ahol dolgozik, és onnan is kapja az orvosi ellátást és a nyugdíjat.
ON
  Nemzeti múltunk nagyjainak kortársasítása eddig sem állt távol a magyar közélettől: Deákokkal és Kossuthokkal igazán jól el vagyunk látva. A tatabányai KDNP ezen felbuzdulva, az erős bibliai párhuzamok fájó hiányát megelégelve helyezhette Schmitt Pál…..
  Olvasom: „(...) Államtitkári szolgálati helyedről történő figyelemfelkeltő távozásod talán a kormányt is emlékeztetni fogja a gazdákkal kötött megállapodására. Mindez nem rontaná a közép- és nagybirtokok versenyhelyzetét, hiszen a hazai termőföldek mindössze…..
  Kiült fotőjömből a világ ütőerének lüktetését figyelem. A tévé közvetíti az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága által szervezett vitát. A téma: The situation in Hungary. (A „magyar helyzet”! — Csak az a történelmi…..
Tricia McMillan 2012.02.12 03:22:01