Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MusicBloger

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogolás kicsit félbemaradt, a műsort viszont többnyire néztem. Így utólag nekem nem ez volt a legjobb Megasztár széria, de a top3-ban benne volt. Gigi-t én is nagyon szerettem benne és kb. a műsor felétől már én is neki szurkoltam. Na de a lényeg, hogy készült egy nagyon jó…..
A tegnapi Megasztárban is felbukkant néhány ígéretesnek tűnő tehetség, még ha a zsűri néhány helyen igen megosztott is volt a továbbjutásukat illetően. Ezekből szemezgetünk most, lássuk a továbbjutókat! Horváth István   Nagy Kristóf "Bozont"   Nagy…..
Subba Napi gif: Ifa drifting 2012.02.17 15:04:00
MusicBloger 2012.02.18 23:18:34
"Anyu, mi az, hogy 'tömegtermelés'?"Amikor bemégy a múltihoz vásárolni nem gyanús, hogy 700Ft a kolbász, 300Ft a kenőmájas, és a sonka se sokkal drágább? Eszedbe jut hogyan kerül oda? Mitől olcsó? Mi van benne? Honnan érkezett?Miért van olyan a világon, hogy…..
 Megvan 16 a 24-ből! Tegnap csak úgy repkedtek a szavazatok a zsűritől. Ha ez így lesz legközelebb is, akkor a következő válogatón meg is lesz a párbaj létszáma. A fekete betűsök az első válogatóból, a zöldek a 2. válogatásból kerültek be a Megasztár 6 párbajozók…..
Exchibicionizmus határok nélkül! Az egész világ tele van önmagukat "énekesnek" képzelő embertársainkkal, a Megasztár pedig szépen felhozza őket a felszínre. Íme egy csokor minősíthetelen "produkció", vaj' melyik ország szenvedte el a legnagyobb csapást…..
 Tegnap végre  láthattuk a Megasztár legújabb üdvöskéit. A válogatóktól azért túl sokat nem várok, gondoltam nem fogok hanyatt vágódni egyik énekes produkciójától sem. Igaz, hogy már fel fog tűnni a leendőbeli Megasztár 6 nyertes, de azért még itt az énekesek…..