Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FIRA (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanácstalan hangvételű emailben fordult hozzánk egy érintett, aki polgári védelmi kötelezettségre vonatkozó határozatot kapott. A dokumentumon a VI. kerületi polgármester aláírása szerepelt. Mivel nagyon valószínű, hogy nem ő egyedül kapott mostanában ilyen levelet, a további ijedelmek elkerülése…..
FIRA (törölt) 2012.12.07 18:37:08
@Wendriner Piroska sakál és balerina:

A homokzsák kézzel és kubikos munkával való rakosgatás parasztvakítás, pótcselekvés. Semmi értelme. Ha annyira akarja a kormány, akkor ilyen esetben a kormány kötelezze a cement és más zsákos anyagpakoló cégek gépeit, hogy homokzsákot töltögessenek.Meg vigyék oda a futó szalagjaikaz is, amivel a helyére is lehet rakni.
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
FIRA (törölt) 2012.06.08 14:23:33
@Ad Dio: Nem gyanúsan hasonló szerinted az eset? Szerintem egy akkori, és mostani vallásos ember közt semmi különbség nincs. Ez nem általánosítás, ez tény. Már emberi végtagokat is rég tudnának klónozni az orvosok, ha ugyanezeknek a vallásos bigott embernek nem lenne ekkora befolyásuk. A téveszméik hátráltatják folyamatosan a fejlődést. Ez az abortusz dolog is csak egy sok közül.
FIRA (törölt) 2012.06.08 14:45:03
@Ad Dio: Szíved joga nem egyetérteni, de akkor fejtsd ki kérlek, hogy milyen ésszerű döntés szerint érvelsz az abortusz ellen. Vajon kinek jó az ha olyan babák születnek meg akiket nem akarnak? Mondhatod hogy majd Pót-szülőkhöz kerülnek, meg intézetbe - csak ne "gyilkolják" le őket. Szerinted ez életképes megoldás? Vajon a világnak nincs elég baja anélkül is, hogy még több szerencsétlen éhező gyereket kelljen eltartania? Milyen ésszerű magyarázatod van erre?
FIRA (törölt) 2012.06.08 18:48:30
@Holden: "2. Amiket te hazugságnak nevezel, azért a Római Birodalomban emberek mentek a keresztre, meg az oroszlánok elé, te el tudsz képzelni olyan hazugságot, amiért vállalnád a kereszthalált? Tudod ezt sokezer keresztény megtette, ezekről te azt gondolod, hogy szarnak a hitükre és a Bibliára, szerinted szórakozásból vállalták a kínhalált, vagy netán mindegyik mazochista volt?"

Ekkora gagyi érvet ne haragudj :) Együnk tehén szart, több milliárd légy nem tévedhet! Akikről te beszélsz azok olyan emberek akiknek szükségük van egy jóságos mindenható apukára, mert fosnak a tudattól h netán egyedül vannak, és hogy saját maguk felelősek a sorsukért.
Hiszek a Napfaló Kockás Krokodilban Egyház, és még további más vallások mellé, ezt az egyházat is felvettem a vallási portfóliómba   "Tisztelt fórumtársadalom! Ezennel közhírré teszem, hogy új magyarországi egyház alapítására szántam el magam. Az új egyház neve: A…..
FIRA (törölt) 2012.03.25 08:00:48
@Yumurdzsak: Persze, hiszen a Pepsi az sátáni.