Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áhoy

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mr. Wilson, a skót postás egy elárvult vidrakölyköt vett fel az autópályán.A kölyökvidra gyengének és ijedtek tűnt, de a jószívű postás melegen tartotta, és megetette, írja a BBC. „Először a táskámba tettem, az kellőképpen melegen tartotta.” - számolt be Mr…..
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
Áhoy 2008.06.26 22:59:49
 Azt mindig gondoltuk, hogy a harcos zöldek azok valamiféle álomvilágban élnek, egy olyasfélében, ahol tök normálisnak számít, hogy csak azért kimegyünk az óceánra, hogy ráláncoljuk magunkat valami tankerre, aminek a legénysége ettől sírva röhög két napig, így…..
Nagyon fájó vereség ez, hiszen mindig is a védelmünk volt az erősségünk. Ettől függetlenül többször balszerencsések voltunk, de amíg mi hibáztunk sorsdöntő szituációkban, addig riválisunk nem. A probléma az, hogy nem voltunk elég hatékonyak és minden egyes alkalommal, amikor…..
Nehéz értékítéletet – sőt még egy szimpla, bátortalan véleményt is – megfogalmazni egy olyan filmről, mellyel kapcsolatban nem egyértelmű a készítők szándéka. A Wachowski (ejtsd: vacsovszki) fiúk (ejtsd: némi hangsúllyal és huncut kacsintással) a Mátrix-trilógia…..
 Az utóbbi napokban többször is azon vettem észre magam, hogy a freemailes címmel rendelkező ismerőseimtől kapott levelek végén már a reklámot olvasom. A módszer meglehetősen egyszerű. A hirdetés elé odabiggyesztenek annyit, hogy Ui., s az ember úgy kezdi olvasni, mintha…..
Hóbelevanc Rubint Réka egyenlőbb 2008.03.25 16:15:00
A Storyonline blogjában megjelent egy írás, amit Rubint Réka követett el, és igen keményen beszól a netező közönségnek. Osztja az észt, és szépen odaüt mindenkinek, akit ér. Az írás apropója az, hogy valaki egy blogon felhívta a figyelmet arra, hogy Réka milyen közlekedési…..
Áhoy 2008.03.25 17:41:45
A postban is idézett blogbejegyzéshez (rubintreka.blog.storyonline.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=49273) nem lehet hozzászólni. Vajh' miért?
Ez a nő nagyon szánalmas. Megtudhatjuk mennyire rossz neki. Nekem még a könnyem is kicsordult... Igaz a röhögéstől :)
Ja igen! Ti, Győzike sójába minden alkalommal belenyalók! Réka szerint majmok vagytok :)
Lipilee lőtte nekünk ezt a videót, amin egy örökmozgó őszpofájú tacsi kezel egy labdakilövő robotot, boldogan és fáradhatatlanul. Néha milyen jól jönne egy ilyen szerkezet nálunk is, de gondolom ezzel a vágyammal nem vagyok egyedül.....
Kénytelen vagyok egyetérteni a levélíróval, az általa nem is röviden felvázolt kapcsolat tulajdonképpen egy hosszú, szívatásokkal és kegyetlenkedésekkel tarkított szakítás. Heti tematikánk a pénz. Hol vannak már azok a nők, akik nevetnek a kajajegyen: már egész havi…..
Áhoy 2008.03.10 10:22:02
Kedves rádió nézők és blog hallgatók! A világ lúzerének történetével szembesülhettünk. Én is sokszor voltam tökig szerelmes. Feről le és leről fel egyszerre. De hogy valaki ennyire barom legyen, ahhoz kevés a rózsaszín szemüveg. Legalább egy pár üvegszem kell rózsaszínnel festett szivárványhártyával. Na azzal lehet sokat látni real time-ban!
Innentől OFFolok. Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik...
Tudom vannak akik azért csinálják, hogy ugrassanak vele, és én hülye ugrom is. De hogy érthető legyen mit is akarok itten brekegni... Minden blognak majdnem minden hozzászólásában előbb-utóbb megjelennek a nagyokos, önjelölt grécsilászlók, akik jobb ötlet híján a blogíró helyesírását fikázzák. Hihetetlen, de ez most már a 2. megnyilatkozásban felütötte fejét egy olyan valakitől, aki nem ismeri az ékezetes betűket. Jójó! Tudom! Nem hungáriás, hanem angliás billentyűzeted van. Kispórolták az ékezetes betűket. Meg a két Shiftet és a Caps Lock-ot is igaz? Az ilyen hozzászólókból meg az észt. Csak a fikaállomány maradt a fejben. Ha ennyire helyesírás-érzékeny vagy akkor miért nem olvasol szépirodalmat? Tudod olyat amit papírra nyomtattak és könyv formájában hozzáférhető. Ja igen, ott nem tudod online elemezni a "hüje vagy filyam" mondatrészletet és nem tudod közszemlére tenni eme észrevételeidet.
Szóval duneem: inkább magadat korrekciózd.
gengish: te meg nem csak diplomát láttál messziről, hanem általános sulit is. És a divat sajnos te vagy...
_hebron_: te is végigolvastad a 3sorosodat és jaVVítottad... Ügyes vagy! Cukrot neki!
Most pedig itt van nektek a szösszenetem.
B@szd meg! Elemezzétek észlények!
Nah... Ez jól esett :)
Méghozza kettő vadonatúj, itt meg itt. És mindkettő gyönyörű. Csak így van a CGI-nek létjogosultsága...
Hogy lett megint hétfő? A förtelmesen népszerű Indy-sorozat negyedik, ám mégsem utolsó felvonásában a Frigyláda forgatásáról kotyogunk ki soha, sehol, senkinek elő nem adott titkokat. A DeLorean* száguld tovább, és meg sem áll május 22-ig! (* = Kedves kötekedni vágyó…..
Centrumos ellenőröket megkérni arra, hogy gyakoroljanak méltányosságot egy meghibásodott parkolókártya miatt, igazán aranyos próbálkozás. Végül Emi sem lepődött meg azon hogy megbüntették, de attól hogy a reklamáció igényére azt a választ kapta, hogy felesleges, mert úgyis…..
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..
S-blog Szóljunk rá a tahókra 2008.02.24 20:19:00
Épp nézem a TV2 Napló című műsorát, amelyben olyan embereket mutatnak be akik a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyeken parkolnak, jogtalanul. Ez innen 200 km-re nyugatra teljesen elképzelhetlen, akármennyire tahó is az osztrák, egymással azért toleránsak, inkább tesz…..
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
Áhoy 2008.02.22 01:51:08
HamPLÓ Commodore days vol. 2 2008.02.16 01:36:00
Nem mondom, hogy meg vagyok lepődve azon, hogy másban is kellemes emlékeket ébresztettek a múltkor belinkelt zenék, hiszen számtalan weboldal foglalkozik ezzel a témával, de azért jól esett olvasni, hogy nem csak én bomlok még mindig a jó öreg C64-prüntyögésért! Nem is tudom, hol folytassam, oly…..
Libanonban a férfiaknak törvény adta joguk, hogy nőstény állatokkal közösüljenek. Az a muszlim férfi, aki hím állattal közösül, halállal büntetendő. Bahrein-ban nincsen könnyű dolga a férfi nőgyógyászoknak: mivel törvény tiltja, hogy az orvos egyenesen belenézzen páciense…..
Sokkot kaptunk tegnap a Parázsban, annyian voltunk. És mindenki jó fej. De most nincs erőm beszámolót írni, és még az öcsém sem készült el a képekkel. A videók meg pláne nem. Szóval azt majd később. Kommentben lehet mesélni, ki, kivel jött össze és szakított. Hajrá! Ha…..
Egy egész laktanyára való rendőrt semmisít meg ez a nindzsa és még golfozni is tud. ..
Áhoy 2008.01.20 14:20:04
Tudtátok, hogy Debrecen-Józsán lakni öröm és boldogság? Lássátok hát saját szemetekkel a Sági család videóját a kúthúzó bajnokságról és Mary diszkvalifikálásáról! A videót Basahalmi Elemértől nyúltuk, köszönettel...
Japán mulatságok Macska cosplay 2007.10.28 11:22:00
Még van idő, hogy felkészítsd macskádat a farsangi szezonra. Egy 10-esből kijön postaköltséggel együtt, hülyének is megéri.             http://www.petoffice.co.jp/catprin/english/#kaeru..
Nem elég sorscsapás nekünk Demszky, az uniós pénzeket szóró, sokszor értelmetlen útfelújítások és a budapesti elégtelen forgalomszervezés, zárjuk le az Erzsébet-hidat is, bazdmeg.  A minap több magyarországi kiadónak ment e-mail, melyben többek között ez állt:…..