Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeadBodiesEverywhere

0 bejegyzést írt és 504 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudja valaki, hogy két év után miért kell a villamospályát megint feltúrni a Nagykörúton? Jó másfél hete ismét végig dugók vannak a körúton, megint elkezdődött a 4–6-os villamos pályájának nyári, már-már „hagyományos” felújítása. Így aztán június 16-tól szeptember 2-ig nem jár a villamos a…..
DeadBodiesEverywhere 2018.06.25 23:15:10
@Fotósképző: a világ leghosszabb szerelvénye az 1es vonalán jár, csak mondom
Eljött hát az idő. Reméltem, hogy le tudom majd írni ezeket a sorokat. Mert ez azt jelenti, hogy egy régóta dédelgetett álmunk valóra válik. Jelesül, egy autóval véghezvitt nagy utazás, amelyben átszeljük az észak-amerikai kontinenst, ha nem is óceántól-óceánig, de majdnem. Eme posztban röviden…..
DeadBodiesEverywhere 2018.05.16 10:27:59
Amit elfelejtettem:
- szállást itt is lehet keresni:
www.homeaway.com
Elég olcsó helyeken laktunk így, Las Vegas, Flagstaff környékén (meg New Yorkban)
Sokan vágnak bele felelőtlenséggel kevert vakmerőséggel a határátkelésbe (bár remélhetőleg egyre kevesebben vannak olyanok, akik nem tájékozódnak előzetesen), nyelvtudás és/vagy megfelelő információk híján. Pedig nem árt tudni, hogy a munkavállalás külföldön sem feltétlenül diadalmenet. A következő…..
DeadBodiesEverywhere 2017.11.16 18:37:07
@Tuschinger elvtárs vagyok:
5 perces melókkal promózzák magukat hogy egész héten mennyit melóztak :-D

Lassúak, terveznek, lineárisan dolgoznak fel feladatokat, kötik magukat az ezer éves szabályokhoz, mindenük az adatvédelem

WhatsApp-on ha nem a saját alkotásod vagy fotód/arcképed a profilképed akkor feljelentenek és 1000 EUR a büntetés, meg ilyenek.
Ja, és jó biztosítások nélkül kb. az utcára ne menj ki.

Teljesen más világ mint Magyarország.
Néha fura, néha túlbiztosított
Elinduláskor az ügyintézés a legnehezebb feladatok egyike, hiszen tisztában kell lennünk a helyi előírásokkal, szokásokkal, utóbbiak például a lakásbérlés esetében nagyon sokat számítanak akár már az előzetes kalkuláció esetében is. Ezekben próbál meg segíteni a mára…..
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
DeadBodiesEverywhere 2017.08.22 14:59:10
Mai történetünk főszereplője, Reni Magyarországon és Németországban is életet adott egy-egy gyermeknek, így van összehasonlítási alapja. Gondolom, senkit sem lep majd meg, hogy a két egészségügyi rendszer összehasonlításából melyik jön ki jobban, ettől függetlenül…..
Amikor az ember úgy dönt, külföldön folytatja az életét, hirtelen rengeteg teendő szakad rá, ügyintézések garmadája. A mai posztban megpróbáltam összeszedni, melyek a legfontosabb elintéznivalók mielőtt elindulunk – ha esetleg valami kimaradt volna, nyugodtan egészítsétek ki.…..
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
DeadBodiesEverywhere 2017.01.23 19:57:03
Tudom, már lement, de akkor is SPOILER. Ugrás után...
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
DeadBodiesEverywhere 2016.10.14 22:05:50
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
DeadBodiesEverywhere 2016.10.04 17:39:33
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
DeadBodiesEverywhere 2016.04.05 15:47:19
Egy szögesdróttal betekert baseballütő, egy bőrdzseki és egy hát hátulról: Negan bemutatkozik a The Walking Dead évadfinálájában, aminek előzetesét a belga Fox tette ki. ..
DeadBodiesEverywhere 2016.03.25 17:49:07
A FOX csatorna március 21-től a UPC Magyarország előfizetői számára is elérhetővé válik a Digital Bronze és Digital Gold csomagjában - derült ki a cég sajtóközleményéből. A két cég megállapodásával jelentősen nő a FOX lefedettsége, mely ennek köszönhetően hazánkban több mint 1,6 millió háztartásba…..
Imádom, amikor egy többmilliárd dollár értékű iparág pár letöltőre mutogatva üvölt, hogy miattuk nem megy jól a szekér, közben a másik kezükkel meg nem győzik a zsebükbe tömködni a lóvét. A filmipar hosszú évek óta szórakozik azzal, hogy tök random beperelnek mindenféle…..
Én még nem láttam az új részt, és ez bizony spoiler, szóval az ugrás után lehet megnézni, hogy milyen formában is került a színész a zombisorozat eheti részébe...
DeadBodiesEverywhere 2016.03.08 18:01:49
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Teljes elkeseredésemben fordulok…..
Naiv ügyfél 10 év után új Whirlpool mosogatógépet vett 115 ezer forintért, ami azonban nem hozta az eddig megszokott teljesítményt. A szervizben több hetes teszteléssel sem sikerült reprodukálni a hibát, pedig előtte mindig marad koszos pohár, bármilyen mosogatóanyaggal. A…..
Szinte naponta érkezik a hír, hogy 3-5 perben nyertünk valamely bank ellen. Ma például a Hitex, AXA és a Banif is elvérzett a bíróságokon. Így a csoprtunkon belül ( https://www.facebook.com/groups/devizashitelremegoldasvan/ ) is egyre jobban eltolódik a hangsúly arról, hogy…..
Legalábbis a másik három metróhoz képest feltűnően sok volt rajta a szabad hely. A forgalom ugyan nem volt kritikusan kicsi, a nemrég megjelent hírek szerint ha a metró forgalma nem lesz elég nagy, vissza kell fizetni a rá kapott pénzt az EU-nak. Április 1-jén már a harmadik…..
DeadBodiesEverywhere 2014.04.02 23:30:22
@Barakis: így van; Újpalota-Keleti-Blaha vonalat mindenki próbálja ki reggel, nyáron és télen is... Felgyújtanám aki azt összehozta.

A Bosnyák térig kivihették volna, odáig még vhogy beevickél a busz, de utána szánalmas.
Középen a busz sáv? a megállók meg kívűl? autóknak egy sáv? és kerülgetni egymást a kurva hosszú buszokkal?
Közben meg mindig meleg és büdős van a buszon...

Főleg hogy boldog boldogtalan ezekkel a járatokkal jár, mert bérlet nem nagyon kell rá.

Szánalmas!

Oda jó lett volna 1 metró, ahogy az Örsre is nagy ajándék.

A Keleti-Blaha is sikersztori busszal, arról ne is beszéljünk.
A 4-es metró klassz, szép, szeretem, de azért azt látni kell, hogy ahhoz hogy igazán ki lehessen használni, folytatni kellene. Mégpedig Őrmezőn át a Madárhegy felé, bekapcsolva az eddig nem igazán feltárt területeket. Bár 2020-ig nincs tervben a fejlesztése - megelőzi azt a sorban…..