Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arcsi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Winkler folytatásos novellagyűjteménye nagy siker volt, kivonatolva, mozgóképben talán még plasztikusabban mutatja, valójában milyen is volt a Mazda3-nyúzópróba.És a csaj? Nagy military-rajongó, most megadtuk neki a lehetőséget, hogy megmutathassa: mennyire is gondolja komolyan…..
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
arcsi 2012.05.07 09:50:05
Nivel napi olvasója vagyok a Totalcarnak, én is azt vettem észre, hogy A Totalcar felvállalta a marketingjét ennek a 125 köbcentis kérdésnek.
Maga az ötlet jó....lenne, de nem az. Én egy 100-as 4T Aprilianak vagyok a boldog tulaja tavaly októbertől. Tetszik, 2,5 L fogyasztás, megy még 90 km/h val is ha kell.
Amióta kampányolnak a Totalcaros fiúk, azóta elgondolkodtam rajta, hogy vagy legalizálom ( többe kerül mint a robogó), vagy veszek ugyanilyen rendszámosat ( nincs).Meg kell nézni a használtautó.hu-n.Nincs. Gondolom, ha lenne akkor kétszer annyiba kerülne, mint amennyiért én vettem papír nélkül.
Köszi 2X annyiért nem kell, rögtön gazdaságtalanná válna a motorozás.
Ha esetleg ellopnák a motoromat, akkor tudom, hogy én voltam az oka, ha olyan helyen hagytam stb, tehát ez ne legyen ok a rendszámra.
Kedves totalcarosok, szerintem szálljatok má' le erről a témáról, mert nem aktuális.
Kinek van fölösleges pénze műszakira hordani, legalizálni stb jelenleg? Arról nem is beszélve, hogy mint ahogy mindannyian tudjuk a perzekútorok ki vannak hegyezve a bírságra, mert hiányzik a költségvetésből a zsé. Most adjunk nekik egy újabb támadási pontot. A robogón kívül egy fiatalnak mondható nagy, komoly kocsim is van, nemkicsit tartom karban, mindíg minden be van rá fizetve időben szóval próbálok megfelelni, ennek ellenére megtaláltak egy apró szarral a múlt héten. Jófejek voltak csak 10 rugó volt. Haggyuk má ezt! Marad a rendszám nélküliség és ez így jó.
Úgy döntöttem, hogy nekiállok és leírom egy ötletemet, amit mát jó ideje dédelgetek. Remélem, hogy másoknak is megtetszik és egyszer lesz majd belőle valami. Mielőtt bárki azzal vádolna, hogy nem a saját ötletemet adom elő, jelezni szeretném, hogy az alapja valóban nem a…..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..
arcsi 2010.01.27 09:11:47
Én hasonlóképpen jártam vietnamiakkal Vancouverben.
A belvárosból haladtunk az autópálya felé, követve a főnökömet kicsit nagyobb sebességgel, szlalomoztunk a forgalomban.Egy Acurát kerültem ki, kb 3 centi hiján kerültem ki, de illedelmesen intettem, hogy sorry, és téptunk tovább, amikor észrevettem, hogy jön utánam az Acura mint a golyó, majd egy lámpánál mellém érve félre nem érthetően mutogatott meg kiabált. A Főnököm a GMC Safarijával visszatolatott és próbálta megnyugtatni őket, majd elindult a forgalom megint, az Acura elém vágott és fékpróbákat csinált, nagyon kellett figyelnem hogy néha bele ne rongyoljak, nem mellékesen egy öregebb BMW 320-I zörgött alattunk.
A főnököm egyszer csak megunta rásatuzott, gondolom az Acurás meg minket sasolt ergo belerongyolt a főnökömbe de úgy hogy az Acura jobb oldala teljesen szétcsattant.Megálltunk kiszálltunk, legnagyobb megrökönyödésemre az Acura hátsó ülésén a gyerekülésben egy kislány ült.
A főnököm magyarul mondta, hogy már kihívta a rendőröket, mert az ázsiaiak hajlamosak fegyvert használni olyan esetben amikor tehetetlenek, és azt is hogy húzzunk onnan, mert a két srác mögöttem (barátaim a mai napig), papírok nélkül melóztak, nehogy baj legyen.Persze a vietkong nem akart elengedni de hát megkerültük a roncsot és go home.
Tanulság: Ha ázsiaiakkal kerülsz össze, ilyen esetben azonnak hívj rendőrt, mert ezeket kicsit nehéz meggyőzni az igazadról.
  Pár éve még a város egyik megmenőbb kereskedésének számított, ma már csak szervizként vegetál. A Chevrolet-Opel Horvath és pórul járt ügyfeleinek története.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Büszke vagyok rá, az elsők között számoltunk be a Kétfarkú Kutya Párt legújabb akciójáról, a Pécs 2100 honlapról, mely a Pécs 2010 (vagyis az Európa kulturális fővárosa projekt) rendkívül szellemes paródiája. Úgy tűnik azonban, hogy program vezetői még annál is…..
arcsi 2009.05.30 20:17:41
A Homár nem vette a fáradtságot, hogy összeírja a 10 legtipikusabb lehúzást, de valahol az élmezőnyben lehet az "elektronikai áruház nyitása kamu akciókkal", ami csak kicsivel előzi meg az "elektronikai áruház heti promótálása kamu akciókkal" tételt. Tamás a…..