Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomic bomberman

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
atomic bomberman 2011.12.14 17:46:38
A comment:com úgy tudja, hogy bár aláírt szerződés még mindig nincs, már kitűzték Fábry Sándor új műsorának indulási időpontját az MTV-ben.Úgy tudjuk, hogy a külsős gyártásban készülő új Fábry-show január második felétől kéthetente csütörtökön lesz képernyőn,…..
A finishben vagyunk, a két hétig tartó közönségszavazásból már csak négy nap, meg néhány óra van hátra. Az Appleblog nektek hála a kezdetektől az élen van a versenyben, de egyrészt a konkurencia feljött a nyakunkra, másrészt meg ahogy Rambo mondja, ahhoz, hogy győzz,…..
atomic bomberman 2011.08.18 09:40:08
atomic bomberman 2011.08.18 10:48:56
@balage28: óbasszus.. na és akkor melyik az a blog ahol intim testrészek vannak??

de ha már erre járok hadd kérdezzem meg h bátran vehetek mbp-t? félek h 1-2 honap mulva jönnek újak, kicsit jobbak és annak nem örülnék.
Az Apple kiadta az OS X 10.7.1-et, a 17 megabájtos frissítés leginkább hibajavításokat tartalmaz. Ezentúl nem kell attól félni, hogy a rendszer kifagy, ha videót nézünk Safari alól, hogy a hangcsatorna meghal, miközben a hdmi, vagy optikai kimenetet használjuk, a rendszer hajlandóbb…..
A kicsinyke cicakölyök nyitott szájjal alszik, majd álma zaklatottá válik, szalad - talán menekül -, majd az anyacica olyan szeretetöleléssel vonja magához, hogy nyomban megnyugszik, a tovább alussza az igazak álmát...Forrás: Indavideó..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Annyi vélt és valós felmondásról hallottunk, hát itt egy sokkal örömtelibb lehetőség: Woz azt állította a Reutersnek, hogy megfontolná, visszamenjen-e az Apple-höz. Persze azzal együtt, hogy Woz egy szerethető kütyümániás és tehetséges mérnök, aki Segway-jel megy vécére is,…..
A Smith Westerns ledobta magáról a lo-fi köntöst, és kiadta az idei év első igazán jó lemezét. A Motörhead pontosan olyan, mint a Motörhead, és reméljük, ez még nagyon sokáig így is marad. Az aktuális tinikedvenc Fluor nem túl igényes, de ez nem is elvárása a…..
atomic bomberman 2011.04.04 12:21:11
Ma kezdik meg az Egyesült Államokban az iPad 2 árusítását, és ahogy ez lenni szokott, megvan a rekorder sorban álló is. Az első várakozó négy napja állította fel a sátrát egy texasi Apple Store előtt, hogy elsőként jusson hozzá a táblához.Eléggé magányosan telhettek a…..
atomic bomberman 2011.03.11 12:45:35
Újdonság a hazai könnyűzenei lapok piacán: a mai napon jelenik meg a nyomtatott Lángoló Gitárok első száma. A prémium kivitelű, ingyenes magazint szinte egy az egyben az a kreatív (tartalmi és dizájn) stáb készíti, amelyik a 2010-ben kiadott New Noise magazinokat is összerakta,…..
Ha a polgármester úr olvasta a beszélgetés leiratát, észre kellett vennie, hogy itt nem arról van szó, hogy egy újságíró egy politikussal interjúzna, hanem azt teszteli, választópolgár kerülhet-e közvetlen kontaktusba az ő képviselőjével. Vélemények az azonos című…..
Tisztelt blog!   Ami a hálapénzt illeti, elég érdekes dolgokkal lehet szembesülni. Pár hete volt a kislányom mandulaműtéte, kivették mindkettőt, mert állandóan begyulladtak és a háziorvosunk arra ösztökélt, lépjünk ezügyben. Megkaptuk a műtét időpontját végre, de…..
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
atomic bomberman 2011.01.07 18:16:43
Appleblog iPhone-osodik a Mac 2011.01.07 08:02:00
Tegnap este megnyílt a Mac App Store, az iPhone-on megismert alkalmazásbolt Macre átírt változata. A szolgáltatást úgy érhetjük el, ha letöltjük az OS X 10.6.6-os változatát (tehát csak Snow Leopardon működik), a százmegás csomagból 7,4 megát tesz ki a Store, ami maga is egy…..
atomic bomberman 2011.01.07 11:04:19
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
atomic bomberman 2010.11.23 14:41:38
@Bukowszky: próbáltam én is a skyfire-el egyetemben beszereszni a G Earth-öt de úgy tűnik ezek Magyarországon nem elérhető appok.

Létezik, keress direkt linket az ituneshoz (appshopper mondjuk) és meglásd hibaüzit fog kiirni...
Ma este érkezik az iOS 4.2, aminek nemcsak az iPad-tulajdonosok örülnek. Ők ugyan rettentően, mert most először jelenik meg a multitasking és a 4-es sorszámú iOS további kb. 100 ficsöre a táblán. Más miatt is érdemes boldognak lenni.Lesz ugye AirPrint, legalábbis az operációs…..
atomic bomberman 2010.11.23 00:15:34
@megrettent: nálam működik folder ipaden. multitaszk is.
ezt a muteolást kipróbálom
atomic bomberman 2010.11.23 00:21:30
@megrettent: multihoz kétszer katt a home buttonra.

kurvavicces ez a mute.. :DD hát gyakorlatilag semmit nem csinál:D
Elvileg pénteken fog befutni az új operációs rendszer, ami ma van. Ennek pedig örülni kell, mert a rendszer nemcsak gördülékenyebb lesz, de az iPhone 3G-vel állítólag egyenesen csodákat művel, ráadásul az iPad most először kapja meg a 4-es szoftverrel járó előnyöket: a kvázi…..
A héten már írtam, konkrétumok nélkül, hogy kipróbáltam egy olyan mobilt, ami valódi ellenfele lehet az iPhone-nak. Összeladásban persze az Android is képes megszorongatni az Apple mobilját, de csak több tucat készülék képes lenyomni az egyetlen iPhone-t, mert a Google nem tudott…..
atomic bomberman 2010.10.22 16:31:13
én beleszerettem a wm7-be.
csak az a baj h egyelőre egy demo verziónak felel meg. iszonyat hiányosságai vannak amiket nyilván pótolnak, kérdés milyen ütemben.

tudom hogy ez egy applefan oldal de a posztról magáról meg ez a véleményem, idézek:
"Apple-fanboy kognitív disszonanciát, mely .. odáig jut, hogy önmaga ősellensége előtt boruljon le csak azért, hogy a valódi félelmet kiváltó másik riválistól még messzebb tudja meghatározni magát."
webisztan.blog.hu/2010/10/16/errol_a_nagyszeru_es_felemelo_okostelefon_vircsaftrol

merthogy képtelen a posztoló felfogni hogy egyes kinai "gyártókon" kivül senki sem akarja koppintani az iphonet. jó lenne észrevenni hogy az alapvető koncepció, filozófia, üzleti modell stb. tök más.

koncepciók röviden:
iphone minél drágábban eladni (..ownership experience)
android minél több helyen ott lenni (hirdetési piac)
wm7 (életben maradni)
nokia (találni valakit aki megmondja h mivan)
Folytassuk a tegnapi események méltatását, lássuk a nagyon régóta nem frissített MacBook Air család két új tagját.Miközben a Mac OS X Lion előremutató képességei miatt egyetlen melléknévfokozás sem esett bántóan a fülemnek, a MacBook Air esetében nem éreztem hitelesnek Steve…..
atomic bomberman 2010.10.21 11:30:48
@rudo: ebből kimaradt a billentyűzet háttérvilágítás
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
atomic bomberman 2010.10.14 13:39:24
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..