Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rita Kamélia

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, haver, ezt elbasztad, baszod. Sanyi ritkán szólt, de ha mégis, akkor velősen fogalmazott. Karesszal sok évvel ezelőtt osztálytársak voltak egy zuglói általános iskolában. Persze amaz egy elitgimnáziumban folytatta a tanulmányait, ahogy az a tudós felmenők alapján előre sejthető volt, Sanyi…..
Rita Kamélia 2018.10.17 21:16:17
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
Rita Kamélia 2017.11.26 13:45:20
Fideszes körökben régi nóta, hogy ha valami szart csinálnak és az balul sül el, akkor azért a kommunikáció a hibás. Mert nincsen jól elmagyarázva a zembereknek a tökély, amit éppen kifejlesztettek netadótól útdíjig akármire. De majd most, most aztán a Miniszterelnöki…..
Rita Kamélia 2015.10.03 09:02:45
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pedig én csak miattad olvasom a Varánuszt. :)
"A múltkori viktoriánus hajviseletek ellenpontjaként Yks - egyetlen hölgyszerzőnk - küldte az alábbi válogatást a nyolcvanas évek amerikai menő frizuráiról. Érdekes összeállítás az biztos. Ahogyan ő sem, én sem tudtam épkézláb bevezetőt írni hozzá. :) Szóval csak dőljetek hátra és élvezzétek."-JTom..
Itt a Nőnap, és úgy gondoltam, érdekes lenne írni valami izgalmasat a blogra vele kapcsolatban. Először gondoltam összegyűjtök néhány igazán menő női designert és egy kis kedves feminizmussal meghintve zárom soraim. De aztán rájöttem, hogy ha kötésről és horgolásról van…..
Rita Kamélia 2015.03.09 18:12:35
@doggfather: Mert a jó melókat elhappoltuk előletek. :)
Mennyit lehet elkérni egy éjszakáért Manhattan legdrágább lakosztályában? Van-e egyáltalán a luxusnak felső határa New Yorkban? Igen, van. Egy napra 35 ezer dollár az ára, és Ty Warner Penthouse a neve. A 400 négyzetméteres lakosztály a Four Seasons Hotel 52. emeletét foglalja…..
Varánusz Törd át a falat, Feri! 2012.03.06 05:03:25
A kismagyar valóság Zuglóban egyre szürreálisabb. Papcsák Szeretemzuglót Ferenc ténykedéséről - pontosabban annak hiányáról - most a blikkújságból értesülhettünk: van egy életveszélyes falunk, de őrizzük mintha valami műemlék lenne. Szerintem - újzuglói hagyomány…..
Rita Kamélia 2012.03.06 21:51:13
@Penivaldes: Na azért!
Jó éjt !:D