Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netta85

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HSC Csíkszereda-Miskolc 0-1 2012.02.05. 21:27 Hblog ..
Netta85 2012.02.11 11:17:36
Kedves Mindenki!

Mesélje már el valaki, hogy miért baj az ha egy csapat szenzációs fordulatot tud venni és döntőbe kerülni akár 1 góllal járó meccsen is?
Szerintem nem volt előírva, hogy a Csíkszeredának kell nyernie. Minden csapatnak van jó és rossz időszaka. A CsíkszeredA tény, hogy toronymagasan vezette az alapszakasz és egy remek ellenfél, de nem verhetetlen és ezt meg tudták mutatni a Jegesmedvék még ha 1-1 góllal is csupán.
Nekünk is voltak rosszabb időszakaink, hisz kikaptunk az Újpesttől is elég csúnyán, majd jól elvertük őket itthon, volt kapott potya gólunk a Brassótól, de volt, hogy Jegesmedve szurkoló lévén megsajnáltam Polc Patrikot mikor láttam egy fantasztikus meccs után a kispadon ülni. Ez sport és nincs előírva az eredmény!
A másik dolog a bírók.... Minden csapatnak meg van a mumus bírója és olyan aki esetlegesen preferálja őket. A bírók sem pártatlanok, csak úgy kell csinálniuk. Ott van példának Halassy úr.....talán nem tévedek egy kiskanál vízben meg tudná folytani az egész miskolci szurkolótábort, mert mindig megkap minden anyait és apait, de ez így van rendjén.
Az meg, hogy mit fújnak le és miért adnak kiállítást vagy miért nem egyéni döntés, bár tény hogy a magyar bírók sokkal szigorúbbak és néha fújnak ha kell, ha nem. Úgyhogy jó döntés volt a külföldi bíró, így legalább kicsit látványosabbra sikerültek a meccsek.
Mindent összegezve a Csíkszereda egy méltó és kemény ellenfél volt, de bebizonyítottuk, hogy mi is vagyunk olyan jók, mint ők. A döntőben pedig megmutatjuk, hogy MOL Liga győztesre ért össze a Miskolci Jegesmedvék csapata!
Tehát a Dunaújvárosnak csak annyit, hogy Bikavérrel ünneplünk a győzelem után! :)
HAJRÁ MISKOLC! HAJRÁ JEGESMEDVÉK!
Netta85 2012.02.11 11:33:18
@Theutus: De a büfi mindig jólesik, tehát jöhet az a Bikavér! :DDDDD