Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zippy

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejött az ősz, színesedik a lombozat meg a sajtópaletta: immár van bazmegolós-beszívott-hülyecsávós pinamagazinunk, a Maxim. A sajátos világreceptnek megfelelően pinaszegény pinamagzin lightról van persze szó, az egyéb hozzávalók közül azonban a Kretén magazin, a Dumb és…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Nyers Rezső baromi lényeglátó ember volt 1972-ben, egyébként akkoriban minden politikus roppantul meg tudta mondani a frankót, most nem is hivatkoznék Kádár krumplileveses dumájára, mindenki ismeri. Időnként média-témában is ki kellett nyilatkoztatniuk a tutit, mert miért…..
comment:com Győzike akció-sci-fi 2006.10.30 17:00:00
Hát igen, Győzike. Persze gagyi, moslék, szemét, és így tovább, de azért érdemes belenézni legalább azért az egy aranyat érő mondatért. Győzikétől azt kérdezik a helyi romák, hogy mi a programod? Erre Győzi válasza: majd, ha kapok bizalmat, akkor lesz program is. És mennyire…..
Zippy 2006.10.31 16:33:40
Én is bírom az ilyen emberkéket...

Muszáj mindenbe belekeverni a jobb kontra bal szembenállást, ha kell, ha nem. Persze ha valaki felveszi a kesztyűt, ott vége mindennek. Szerintem ha a nuylak nemi életéről szólt volna a cikk, akkor is idehoznád a politikát.

Persze utólag kikéred magadnak, Te csak tévéműsorokról írtál.
Igen... a nyulak nemi élete. Ugye a nyulat megeszi a róka. Az meg VÖRÖS. Tehát kommunista, mint a baloldaliak. De ebben nem volt politika, csak az állatokról beszéltünk.

Ami a személyeskedést illeti, félreértetted, a mondandómból nem vonatkozott rád semmi.

Hogy ne lennék demokrata? Hát, én legalább nem szavazok arra a pártra, ami egy olyan személyben testesül meg, akinek kimondottan személyi kultusza van (Winkler és Karotta forgattak anno a választásokkor egy filmecskét, na abban van egy kb. 3 éves gyerek, aki az ő nevét rikácsolja... érdekes). Ő az alfa és omega, ő nem lehet ellenzékben. Nem is bírja ki ott, teljesen betesz neki.

Lehet ésszel is demokratának lenni. Egyébként csinálni könnyebb, mint mondani, és közben döngetni a mellünket.

Hogy brutálisak voltak a rendőrök? Lehet. Én bírom Gergényit, szerintem jó az olyan főnök, aki kemény az alkalmazottaival, de ha arra van szükség, megvédi őket. Ő mondta: aki nem volt ott, annak nem esett bántódása.

Ha valaki vörös posztót lóbál, ne csodálkozzon, ha nekimegy a bika, ha szabad egy ilyen féligmeddig képzavarral élnem.
comment:com Gőz és cigaretta 2006.10.28 12:18:00
Ha szombat van, akkor esni kell. Vagy ha nem, akkor meg hideg van. Esetleg tüntetnek odakint. A lényeg: maradjunk otthon, és nézzük meg a Kávé és Cigarettát 21:50-től a Duna Televízión. Igy Pop, Tom Waits, Bill Murray és Kate Blanchett Jim Jarmusch rövidfilmjeiben, amiket több mint…..
Igazság szerint nem annyira ütős a hír, csak azárt ért meg egy postot szerintünk, mert jó a csaj akiről szól: Lisa Rinna, a Melrose Place és a Veronica Mars egyik legjobb nője, a felfújt ajkak élharcosa ismét képernyőre kerül, mégpedig egy hajviseletről szóló női…..
comment:com Tévézzen hosszan! 2006.10.25 17:54:51
Ma talán már nem játszanak barikádfoglalásost Budapest utcáin, így marad a tévé, a fotelban kell kitombolnunk magunkat. Ha szerda, akkor sorozatnap a Tv2-n és az RTL Klubon is, előbbin Született feleségek (21:15) és Vak igazság (22:20), az utóbbin Szökés (21:15), Gyilkos elmék…..
comment:com Roncseste 2006.10.26 17:16:00
Ma annyira nincs mit nézni a tévében, hogy inkább vegyünk ki egy DVD-t, esetleg menjünk szórakozni. Tudják, odaki, a világba, a nagyképernyős plazmatévén túl. Ha mégse, akkor nézzük, mondjuk a New York-i helyszínelőket, adják a Viasat3-on 21:10-től, és a pár évaddal későbbi…..
Jáksó unhatja már a Kész átverés show-t, hiszen hiába alázta meg a kandikamerás, celebátbaszós műsor a Tv2-n ellene küldött Bruce Lee-filmet (1 270 303 néző a 679 575 nézővel szemben, bár a karate kungfumester életét bemutató film sokkal tovább tartott), Jáksó László…..
Végül is ahhoz képest, hogy valamelyik értelmi fogyatékos egy országos napilapban azt is kifejtette, hogy az olaszliszkai lincseléshez Orbán hülyeségei vezettek, már az apróbb Orbán-démonizálások nem is olyan durvák. Sőt, egyből védelmembe is venném Fridit! Hiszen ő még el sem…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
Az iraki háborút az amerikai művészvilág értelmesebbik fele (nem a Charlton Heston és Ted Nugent féle fegyvermániások) már az első perctől kezdve ostorozza, mindenki, mindenhol beszólt már ifj. Bokor Györgynek és barátainak, és most a Simpsons is beállt a sorba. A november…..
comment:com Bárdos András viccel 2006.10.24 00:31:00
A Tények meglepően profin és összeszedetten tudósít az eseményekről, jó-jó Máté Kriszta játéktankokat emleget, meg csökönyösen azt kérdezi, hogy mégis mit akarnak a barikádokkal a tüntetők (Posztmodern, kubista installáció, nyilván), de azért feszes tempóban peregnek az…..
Most nem tudom eldönteni, hogy a Tv2-ben tényleg azt hiszik, hogy a nézők azért maradtak ébren, mert várják a Világszámot? Hogy be lett ígérve, és addig nem kapcsolunk el, amíg le nem adják? Lehet, hogy a Tv2 nem akar packázni a néppel egy ilyen feszült helyzetben? Ki tudja…..
Persze mindenki a zavargásokat nézi, esetleg a Herkulest az RTL Klubon, de azért körülnéztünk, hogy mit is hagyunk ki a tömegoszlatás miatt. A Tv2-n a Fő a káosz című vígjáték ment volna, de helyett ugyanez megy, csak Budapestről. Az HBO-n éppen a Bosszú és újrakezdés megy, az…..
Péntek van, mindenkinek javaslom a kocsmázást, de a tévéfüggőknek hiába beszél az ember. A Duna Tv 19.00 órától mutatja meg nekünk, hogy a magyar bajnok DVSC mire megy Csank mester Diósgyőre ellen, szerintünk nagy pénzzel ne fogadjon senki vendéggyőzelemre. A kertévék…..
Reggel már írtunk róla, de nem lehet eleget mondani, ma este debütál a 24 második szezonja kis hazánkban, a Cool tévének köszönhetően szabadul ránk Jack Bauer, az Elpusztíthatatlan Ember minden kínjával és morális válságával együtt. A második szezon nagyon jó, mindenki…..
comment:com Mi folyik itt? 2006.10.17 13:08:00
Ma egész nap össze-vissza mászkáltam, bejártam a fél várost, a hétvégén vidékre is elutaztam, és mindvégig nyitva tartottam a szemem, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg elérkezett-e az idő. Szóval, hogy lehet-e észlelni azt a bizonyos vibrálást. Lehet-e tapintani a…..
Aggasztó híreket röppentett fel a Zap2it, még mindig remeg a szánk széle tőle: lehet, hogy nagy szarban van a Dallas remake? A hírek ugyanis arról szólnak, hogy a sorozatból készítendő mozifilm első látásra parádésnak látszó szereplőgárdájának nagy részét úgy vágták ki,…..
Zippy 2006.10.17 13:02:34
Társblogunk a Subba már megírta, hogy hiába a nagy titkolózás, ha a Ruttkai Éva színház honlapján elszólják magukat, hogy Csalán címmel már készül a Tv2 vadonatúj, közéleti-aktuális-politikai kabaréja. Azóta kicsit utánakérdeztünk, hogy mivel is fogja égetni magát Verebes…..