Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poita not Peter!

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez nem szívesen fűznénk hozzá semmit, meg ugye, nem is nagyon lehet. A kép forrása: blog.deathspraycustom.com..
Poita not Peter! 2013.01.05 08:42:22
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Poita not Peter! 2013.01.01 07:18:39
@Gábor (Gee Halen): szerintem a Hi-Lux nem kerül többe mert a srác maga építi. Az sokkal igényesebb is...
Videó by Pro-Cam ..
Poita not Peter! 2012.12.30 08:04:27
@red87: sztem a neteddel lehet baj mert én egy netbookról nézem (nem egy combos hardver) Melbourne-ben vagyok (15.500km +-500) és simán lejátszotta elsőre. A tegnapi cikk egy nagy vicc volt a gyengébbik fajtából. Mi is ezt csináltuk annó a Ladákkal és mind itt vagyunk senki nem halt meg. Azt is meg kell nézni, hogy ki írta a cikket nem csak azt, hogy mit írt. Emlékszem még a kommentjeire amikor még nem dolgozott a totalcarnál, már akkor is osztotta az észt meg fényesre nyalta a TC-sek seggét. Bejött neki...
A mikrofonnál Bob és Bobek A tavalyi élmények után nagyon vártuk a decembert, bár kérdéses volt, hogy tudunk-e indulni pályafutásunk második versenyén. Pár nappal a nevezési határidő előtt derült ki, hogy a kétszeres tereprali-bajnok Fazekas Karcsinak köszönhetően ismét…..
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
Könnyebb, mint gondolnák. Piactérképezésünk napi szintű, ilyenkor át-átnézzük a legforgalmasabb hazai használtautó-oldalt, jó tudni, minek mennyi az ára, hiszen - többek között - rengeteg használtautó-vásárlással kapcsolatos kérdés fut be hozzánk és különben is: a piac…..
Poita not Peter! 2012.12.12 23:04:27
@kewcheg: te szerintem az 50-60-as évek USA-járól beszélsz mert manapság ők vannak a legjobban eladósodva a világon, igen jobban mint Magyarország csak egy pár dolog tartja őket a felszínen: pl.a gyarmatbirodalom,a dollár,a hadiipar és a minősítő intézetek. De előbb-utóbb az elnyomott,kisemmizett kisebbségek visszaveszik azt ami jár nekik...
Poita not Peter! 2012.12.13 02:07:24
@visszakettopadlogaz: azt kifelejtetted a kis közgazdaságtan leckédből, hogy a FED havonta 20.000.000.000 USD-t nyomtat a hiányzó adóbevételeket pótolandó, a szenátus meg kb 2 évente emeli az államadósság küszöböt. Meddig tartható fent ez a modell? Na ezért akar Obama adót emelni. A piac nem intéz el semmit mert a nagy halak megették a kishalakat, offshore paradicsomokba menekítik a bevételeket, Mexikóba meg Kínába a termelést. Időnként megroskad a rendszer akkor meg teletömik friss ropogós dollárral amitől megint elketyeg egy pár évet.
Poita not Peter! 2012.12.13 04:11:18
@visszakettopadlogaz: száz éve biztos nem mert amíg aranyfedezet volt a dollár mögött addig nem lehetett ész nélkül nyomtatni
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Amikor a Toyota GT86/Subaru BRZ-duó végleges specifikációja és külalakja kikristályosodott, a lóerő-hajhászok és katalógusbúvárok azonnal követelni kezdték a - főként BRZ - STi-változatát, turbómotorral, bu-buval és lefúvószeleppel. Kevésnek tűnt a 200 lóerő (azóta…..
Hétfő reggel. Szokásos Totalcar hétnyitó értekezlet, jön az unalom fél napja, ha gyorsan összerakjuk a Wochenplanungot, Winkler elég pörgősen olvassa a múlt heti olvasottsági számokat, ha Árpád nem kezd el köhögni, Bende meg emiatt nem kezd félórás sivatagosításba, hogyan hal…..
Poita not Peter! 2012.11.26 23:27:20
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Lám, ilyen az, amikor egy sajtóközleményben látjuk magunkat viszont. Tizenöt tonnás modern monstrum és egy egyedi, retro versenyautó a legújabb Totalcarban. Ismét formabontó járműveket tesztelt a DoQ autós magazinja a Totalcar. Egy hatalmas, páncélozott terepjáró mellett egy…..
Hűde szép! BMW E30 2012.09.17 16:30:02
Poita not Peter! 2012.11.06 11:49:59
Hűde szép! VW Golf II 2012.10.23 11:51:52
Egyszerűen nincsenek rá szavak! Esetleg az, hogy gyönyörű. :) Fotókat készítette: Tamás Danyikó Photography További részletek az autóról: Photowheel.hu..
Vannak reflexszerű dolgok, melyek csak sok (akár kevésbé kellemes) tapasztalat árán, évek alatt rögzülnek. Lehet, hogy az életben nem lesz rájuk szükség, de elég, ha csak egyszer mentik meg az embert, már nem hiábavalóak. Ez profi és megfelelően hideg fejjel dönt villámgyorsan…..
Kínálkozó tévhit, hogy manapság már minden veszélyes akciójelenetet ágyban, párnák közt forgatnak, vagy legalábbis CGI és kék háttér felhasználásával. Itt egy példa arra, hogy ez még akkor sem feltétlenül igaz, ha amúgy lenne pénze erre a filmes produkciónak. A legújabb…..
Néhány nappal ezelőtt Andrew Haldane, az angol központi bank (Bank of England) vezető beosztású tisztségviselője egy, az Occupy mozgalomhoz kötődő londoni eseményen elmondott beszédében a következőképpen fogalmazott: „Az Occupy sikeres erőfeszítéseket tett a globális…..
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
Poita not Peter! 2012.10.30 12:32:43
@2-More: itt max 350-370 Nm-ről beszélünk és nem 3-4000-ről. Kanyarban meg még annyi sem de ha igen akkor meg pörög a kerék és nincs csvaró nyomaték. Egyébként a Honda motor tud jobbra is forogni.
Poita not Peter! 2012.10.30 12:39:55
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
Poita not Peter! 2012.10.28 04:44:55
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
Poita not Peter! 2012.10.24 11:04:34
@Nínó Karotta: megnéztem az említett fickó Z-jét nagyon komoly a csávó nem semmi költségvetéssel és szaktudással!
Poita not Peter! 2012.10.24 22:00:00
@powered: akkor nem is tudom, hogy minek lopod a napot itt a fórumon! Lefogadom, hogy néha még alszol is!
Viccet félretéve nagyon ügyes!
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Poita not Peter! 2012.10.22 21:57:15
Belsőség Mert a V8... 2012.10.20 12:44:00
Remélem, mindenki tudja folytatni a mondatot. Ezt a remek (és helyenként farpofa-összeszorulós) videót Karotta Facebook-oldaláról loptam. Köszi! ..