Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagyarProvence

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levendulaolaj és levendulaolaj között óriási különbségek vannak.  Az ma már nem kérdés, mindenkinek egyértelmű, hogy a Villányi Kopár dűlőben termő szőlőből nagy valószínűséggel jobb bor készül majd, mint egy névtelen, ismeretlen szőlőbirtokról. Azért ez sem volt mindig így. Emlékszem, a…..
Egyre népszerűbb a levendula, sokan rajonganak érte, színe, illata, a lepkejárta lágyan hullámzó virágmezők mind örömet okoznak sokunknak. De ne felejtkezzünk el a levendula jótékony hatásáról. A levendulavirágból a 18. század óta készítenek Pannonhalmán levendulaolajat, előtte inkább csak a…..
Számomra ez mindig egyértelmű volt. A tavasz az új élet kezdete. Ha nem lenne négy évszakunk, kimaradna ez a csodás évszak és az élet újraindulási misztériumának évről-évre való megélése. Ilyenkor már érzem a levegőben a tavasz illatát, napról napra figyelem, ahogy az aprócska virágok kidugják a…..
A levendulabokrok eléggé jól bírják a telet. Ház körüli kertben általában kiválóan áttelelnek, főként, ha ősszel szépen visszavágtuk a bokrot a hajtások tetejéig. Amennyiben sajnáltuk levágni, akkor évek alatt felfásodik, és szétnyílik a bokor. Ebben az esetben kitesszük a fagyveszélynek, hiszen a…..
Bár a tavasz lassan érkezik el hozzánk, mi annál inkább készülünk már a napfényre és az illatos levendula virágzásra! A NŐK LAPJA KERT különszámában meg is jelent egy cikk rólunk, amiben a levendulás álmaink megvalósulásáról, levendula mezőinkről, és a levendula óriási…..
DRÁGA URAIM! MÁRCIUS 8.! PÉNTEK! NŐNAP!Térjenek be üzletünkbe egy-egy csodálatos levendula csokorért, és lepjék meg ezzel a lányokat, hölgyeket, asszonyokat! :)A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta - Magyarországon 1948…..
BIO FŰSZEREK A BOLTBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN IS!WEBÁRUHÁZ: www.magyarprovence.huBOLT: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 8.   BIO FŰSZEREK:https://magyarprovence.hu/levendulas-finomsagok/fuszerek   ..
Fülemülés kerti dísz:https://magyarprovence.hu/lakas-kiegeszitok/kert/fulemules-kerti-diszFém szívvel díszített levendula csokor:https://magyarprovence.hu/lakas-kiegeszitok/konyha/fem-szivvel-diszitett-levendula-csokorSzív…..
Kedves Levendula és MagyarProvence Rajongók!Ahogy a képen is látható, már kaphatóak nálunk a Valentin napi termékek! Gyertek és nézzetek be hozzánk! Szeretettel várunk minden Hölgy, Asszony és Úr vásárlót! :D-MP-..
Tudjátok, hogy mi a Bálint-napi üzenetküldés eredetének leggyakoribb magyarázata? Ha nem akkor itt egy rövid kis leírás róla:A szokás eredete, hogy Szent Bálint, Terni püspöke a 14. században a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban.…..
MagyarProvence LEVENDULAMÉZ 2013.01.11 15:27:07
A levendulaméz kiváló bélférgesség ellen, belsőleg vesebajokra, álmatlanság esetén, vagy nyugtatóként is alkalmazható. Külsőleg nyitott sebekre kenve gyorsítja a…..
Mostanában nem alszom jól. Hajnalban felkelek, a fejem tele van egymással táncoló gondolatokkal, és én hiába csitítom őket, csak nem akarják abbahagyni a vígaszságot.. Majd amikor reggel 6 körül ismét elalszom.. az a legrosszabb, hiszen két perc múlva már kelni is kell. Ismeritek…..
Karácsonyi ZÁRÁS a MagyarProvence-nál! Tisztelt Vásárlók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BOLTUNK az ünnepek alatt, vagyis 2012. december 22. és 2013. január 2. között ZÁRVA van. A WEBÁRUHÁZON keresztül történő megrendelések feldolgozására 2013. január 3. napjától kerül…..
A MagyarProvence lapozható karácsonyi prospektusát itt találjátok: http://share.snacktools.com/557BDDAD75E/fu98o3lm Nézelődjetek, válogassatok bátran!..
MagyarProvence KARÁCSONYI JÁTÉK! 2012.12.12 10:54:32
NAPI NYEREMÉNYEK, ÉS FŐDÍJ SORSOLÁS JANUÁRBAN! A JÁTÉK SZABÁLYAI: 1., Aki ellátogat a MagyarProvence standjához a Liszt Ferenc téri karácsonyi vásárban, azt meghívjuk egy illatos, zamatos forró levendula szörpre, aminek egyetlen feltétele az alábbi jelszó kimondása:…..
Hozzávalók: - 20 dkg darált zabpehely - 10 dkg fehér tönkölyliszt - 10 dkg kukoricaliszt - 4 ek méz - 10 dkg vaj - 1 tojás - 10 dkg darált mandula  - 5 dkg mazsola - 4 dkg durvára vágott étcsokoládé - 3 ek darált levendulavirág - 2 kk vanília kivonat - 1 tk szódabikarbóna -…..
KARÁCSONYI LEVENDULÁS CSOMAG FÉRFIAKNAK:https://magyarprovence.hu/ajandekcsomagok/levendulas-karacsonyi-csomag/karacsonyi-levendulas-csomag-ferfiaknakTartalma: 1 db kis levendulás álom párnabetét, 1 db karamellkrém, 1 db levendula szörp. KARÁCSONYI LEVENDULÁS CSOMAG…..
December 1-től december 24-ig kerül megrendezésre a Liszt Ferenc téri karácsonyi vásár, amin ott lesz a MagyarProvence (www.facebook.com/magyarprovence) is minden nap! Gyertek el hozzánk a karácsonyi készülődés időszakában is, és kukucskáljatok be az online webáruházunkba…..
                           Photo by Naky: www.facebook.com/naky.photography Az évben egyetlen olyan ünnep van, amikor nem csak egy embernek, hanem mindenkinek aki az életünk részét képezi, örömet akarunk szerezni. A…..
Azt olvastam valamelyik internetes fórumon, hogy a lila a jóllakottság érzetét kelti, így kitűnő segítség egy fogyókúrázó számára, ennek a színnek a látványa. Ekkor fellelkesültem, és utána néztem, hogy még mit is tud ez a levendula, lila szín: elősegíti a meditációt;…..
MagyarProvence NOVEMBERI AJÁNLAT 2012.10.29 10:51:41
Bár itt van pár napon belül a november, és kint minden nyirkos és szürke, nekünk egyáltalán nem kell elkeserednünk. A kényelmes hangulatot ugyan a négy fal között kell egy kis ideig kialakítanunk, a MagyarProvence levendulás termékeivel ez megvalósítható. Egy-két olyan termék,…..
OKTÓBERI LEVENDULA TEA!A levendula feszültségoldó, nyugtató hatású, alkalmas a migrén és az ideges fejfájások leküzdésére is, jelentősen csökkenti a fáradtságot. Mérsékeli a depressziót, segít az álmatlanság, a túlérzékenység a hirtelen h angulatváltozások, az…..
Hűtőmágnesek a MagyarProvence-nál!Fából, kézzel festett, egyedi hűtőmágnesek a MagyarProvence-nál! Vidám, üdítő, klassz ajándék, ami a konyha hangulatát emeli!Kaphatóak boltjainkban és megrendelhető a webáruházunkból! :)-MP- www.magyarprovence.hu - a…..
MagyarProvence FRANCIA REGGELI 2012.10.08 16:52:28
A franciák már a reggelit is képesek igazi művészetként megélni. A csilingelő nevű melegszendvicseik és pékáruik, nem is beszélve a cukrász süteményeikről a mennyekbe emelhetnek, és függővé tehetnek. A sajtjaik büdös szagát  egy idő után már úgy kezeljük, mintha a…..
Örömmel tájékoztatok minden kedves levendula és MagyarProvence rajongót, hogy a holnapi naptól két teljes héten át (vagyis 2012. szeptember 27.- 2012. október 11. között) 20% kedvezménnyel kaphatóak a fából készült termékeink! Boltjaink: MagyarProvence Budapest: 1061 Budapest,…..