Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SziszkAnya (törölt)

2 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nóra öt éve eladta az autóját, de az új tulaj nem íratta át, majd begyűjtött egy tucat büntetést. Mégis Nórát akarják kiforgatni mindenéből. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
SziszkAnya (törölt) 2013.06.23 10:18:43
Különleges kincsre bukkantam a minap egy hazai ingatlanos portálon. Nehogy már szó érje a ház elejét, hogy állandóan csak külhoni tollakkal ékeskedem, gondoltam, körbenézek, mi jót kínálnak manapság a budapesti piacon. Hamar belefutottam egy hirdetésbe, amin rögtön megakadt a…..
Ha már elhatároztad, hogy elkezdesz valamit rendszeresen mozogni, de még fontolgatod, hogy mi is legyen a választott mozgásforma, akkor szívből ajánlom a Callanetics tornát! Hogy miért? Íme: gyors eredmények kortól, nemtől, testalkattól függetlenül: feszes, rugalmas, fiatalos…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
SziszkAnya (törölt) 2013.05.22 06:46:37
@genevieve: szerintem van. O lesz az arcvaltos faszi..
Esküszöm, nem direkt terveztem így, de ma ismét egy amerikai történet következik, méghozzá egyenesen Chicagóból, ahová Domonkos némi bécsi kitérővel jutott el. Mint kiderül, noha az a legsimább megoldás, ehhez még megnősülnie sem kellett. Ami persze csak vicc, de az biztos,…..
SziszkAnya (törölt) 2013.05.10 11:42:47
@hagyma: : D hűű öreg, te aztán frusztrált vagy:DD szerintem simogasd meg a buksid, milyen okosat szóltál!
SziszkAnya (törölt) 2013.05.10 11:45:18
@Mr. Long: :D ha szerinted Európa közepén azt kérdezni, hogy melyik óceán partján vagyunk; rendben van, akkor te is menj hagymához és örüljetek egymásnak milyen roppant mód fenomenálisan okos megmondó SENKIHÁZIK is vagytok! :DDD
Subba Subba másnap: Vájúhoz! 2013.03.10 10:08:32
Durva palacsintokat készít a bácsi (ráadásul fogpiszkáló segítsége nélkül), de vajon mivel ütögette magát az elmúlt 31 évben? Mindegy. Kéne. ..
SziszkAnya (törölt) 2013.03.12 13:12:41
Az atlétás csávó egyáltalán nem szarozott ..
SziszkAnya (törölt) 2013.03.12 13:08:15
Egy bébiszitter történet következik ma Svájcból, de ígérem, különleges lesz. Mindenekelőtt azért, mert nem ma történt, hanem évekkel ezelőtt, de amiről Túlélő írása szól, alighanem örök érvénnyel aktuális: hogyan bánnak az emberrel, ha kisegítőként érkezik egy…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
SziszkAnya (törölt) 2012.12.27 20:09:09
Sokszor hangzik el baráti beszélgetésekben (és nem csak azokban), hogy Magyarországon az álláskeresés során (is) elsősorban a kapcsolatok számítanak és csak másodsorban a tudás és a tapasztalat. Csaszi leveléből az derül ki, hogy az elmúlt időszak eseményei benne is súlyos…..
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
Határátkelő Azért sem adom fel! 2012.12.19 06:58:00
Tartok tőle (mi több, a számokat elnézve tudom), a mai történet nem egyedi, éppen ezért annyira szívbemarkoló. Szerzője egy házaspár hölgytagja, akik életük azon szakaszában vannak, amikor az elmúlt évtizedekben fáradságos munkával felépített egzisztenciát kellene…..
Elveszik a munkát. Biztosan bűnözők. Cionista összeesküvés áll mögöttük. Ismerős? Pedig ezek nem valamelyik kommentcunamiból vett idézetek, hanem az angolok egy része reagál így az országukat elöntő külföldiekre. Érdekes gondolatok Lászlótól. (Az írás alapjául szolgáló…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
SziszkAnya (törölt) 2012.12.13 08:42:38
@Határátkelő: neked egyáltalán nem kell elnézést kérned. Mi köszönjük a sok melódat, amit beleteszel ebbe a blogba. Ilyen gerinctelenek mindig voltak, vannak és lesznek is.
SziszkAnya (törölt) 2012.12.14 03:56:07
@Gaga6666: kicsit kevesebbet szívjál haver... habar az IQ-dnak mar doszta mindegy...
Teljesen kizárt, hogy december 6-án ne Finnországba vezessen az utunk (ezúton is üdvözlöm Joulupukkit, remélem, mindenkinek hozott valamit – nekem virgácsot hozott, amiért annyira elmaradtam a levelek megválaszolásával, de megfogadtam, hogy mihamarabb utolérem magam), úgyhogy ma…..
SziszkAnya (törölt) 2012.12.06 10:51:30
@think different: a végén még leborulok a lábai elé, hogy ilyen piszok nagy magasságokig jutott, csak azért mert utál dolgozni. Köszi, hogy erre felhívtad a figyelmemet. De inkább még gondolkodom rajta...
Előre szólok, hogy ma Magyarországon maradunk (tehát aki részletes országleírást vár, az csalódni fog és várnia kell holnapig – csak hogy megelőzzem az ilyen típusú kommenteket), de időről időre fontosnak tartom, hogy a határátkelők motivációjáról is szó essék.…..
SziszkAnya (törölt) 2012.12.03 10:28:35
Határátkelő Svájci horrorsztori 2012.11.30 06:58:00
Mint a címből is kiderül, nem lesz egy vidám poszt a mai, de nem árt, ha a külföldi munkavállalás árnyoldalait is látja, akit ez érdekel. Szerzője, Nyauka Vauka egy svájci au pair munkát vállalt be, és (talán nem meglepő a felvezetés után) ma már nagyon bánja. Hogy miért, az…..
SziszkAnya (törölt) 2012.11.30 12:02:58
@Taxomükke: oké. Aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon ha baszogatják.
Így jó?:)
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
SziszkAnya (törölt) 2012.11.26 11:36:48
Jó lenne, ha a mai poszt nem vihart kavarna, hanem elgondolkodtatna mindenkit a háború és egymás öldöklésének hiábavalóságáról. A történet csupán az egyik fél oldaláról mutatja be az izraeli-palesztin konfliktus mindennapi, emberi oldalát. Természetesen amennyiben a másik…..
SziszkAnya (törölt) 2012.11.22 09:22:48
Bár bemutatkozó posztjára Ravis sok kritikát kapott, ez szerencsére nem szegte kedvét és most egy jóval részletesebb, igazán hasznos posztot írt arról, miként kerültek ki Írországba. Szó lesz motivációról, számolgatásról, munka- és szálláskeresésről – egyszóval…..
Egy nyughatatlan, állandóan kereső ember írta a mai posztot, aki élt már Londonban, Madridban, aztán hazahúzta a szíve Magyarországra, de kis idő múltán megint felkerekedett. P.A. történetét igazán jól talán a következő mondata foglalja össze: „próbálok a jelenben élni,…..
SziszkAnya (törölt) 2012.11.19 10:46:40
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
SziszkAnya (törölt) 2012.11.14 09:37:43
@hagyma: igen, sok mindenen úlik. Gondolom Anyukád nem 70 év feletti ;)
Amcsiba mennék én is szívesen! Csak gyakorlatilag lehetetlen legálisan dolgozni és zöld kártyát szerezni:S Te megírtad már a történetedet a blogra?:)
SziszkAnya (törölt) 2012.11.14 09:39:17
SziszkAnya (törölt) 2012.11.14 10:02:07
@hagyma: laza Anyud van akkor:)))
hát a blogod elég vacakul jön be IExplorerben, így maradjunk a videóüzinél:)))
Harmincnegyedik vendégem Vinícius Oliveira (26) Brazíliából, Porto Alegre városból származik, 3 éjszakára érkezett hozzám. Otthon ingatlanügynökként dolgozott. Tavasszal Dublinba költözött, hogy fél éven keresztül angolt tanulhasson napi 4 órában. Van egy brazil…..
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..