Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoósAttila

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is szeretnék gratulálni a Pécsváradnak a győzelemhez, és a bajnoki címhez. Az első félidő a vendégeké volt, ekkor gondjaink voltak a védekezéssel. A második félidőben a csapat még 10 emberrel is hősiesen küzdött az egyenlítésért, de sajnos hiába. Jó mérkőzés…..
A mai mérkőzésen bejött minden, ami eddig kifelé pattant, az most befelé. Nagyon sok jó teljesítmény akadt, és emellett igazi csapatként működtünk. Fegyelmezettek voltunk védekezésben, és a megszerzett labdákból rendre lekontráztuk a bajnokesélyes Siklóst. Gratulálok a…..
Dózsa SE blog Geresdlak-PVSK 0-3 2012.05.23 12:06:24
Számunkra nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen figyelmetlenségünknek köszönhetően a 15. percben már két gólos hátrányban voltunk. Az első félidőben teljesen lefocizott minket a sokkal gyorsabb és dinamikusabb PVSK. A szünet után cserék és átszervezés után már…..
Jelenlegi helyzetünkben ezzel az idegenben szerzett 1 ponttal elégedett vagyok. A nagy meleg befolyásolta a játékot, amely így elég alacsony színvonalú volt. A második félidő elején lett volna lehetőségünk a vezetés megszerzésére, azonban a Szászvárnak a meccs végén volt két…..
Ezt a mérkőzést nem most, már korábban elvesztettük... Eltiltások, sérülések, külföldi távollétek miatt 8 játékos hiányzott, ezért kiállni is alig tudtunk a meccsre. A pályára lépők hozzáállása előtt megemelem a kalapom, mindent megtettünk, de ez most csak erre volt…..
A találkozó előtt aláírtam volna a döntetlent, de mivel a 94.percben egyenlített az ellenfél, azt gondolom, hogy veszítettünk két pontot. Az első félidőben nem engedtük kibontakozni az Ócsárdot, ekkor a gólunk mellett kapufát is lőttünk. A 60. perctől már voltak gondjaink, de…..
Ezen a mérkőzésen a nézők biztos jól szórakoztak, hiszen mindkét csapat előtt nagyon sok lehetőség adódott. Nekem nem tetszett a meccs, mert sosem szeretem, ha az ellenfél sok helyzetet alakít ki ellenünk, mert ez azt jelenti, hogy rosszul védekezünk. Az egész mérkőzésen…..
Két egyenrangú csapat összecsapásán a kapura veszélyesebb Szederkény megérdemelten nyert, amihez gratulálunk nekik. Sajnos megint olyan góllal szerzett vezetést az ellenfél, amelyhez nem sok köze volt: kapusunk egy ártalmatlan beívelést beütött a kapuba… Innen kezdve a Szedi…..
A mérkőzés előtt arról beszéltünk az öltözőben, hogy a nagy szél miatt nem lesz szép játék, szép meccs, az a csapat fog győzni, amelyik jobban akarja majd a győzelmet, és a párharcokat nagyobb százalékban megnyeri. Mivel ezekben felülmúltuk a bajnokesélyes, de ezúttal…..
A helyzetek és a mérkőzés összképe alapján úgy gondolom, megérdemelten vertük meg a nagyon jó játékosokból álló Bólyt.A bravúrgyőzelemnek két összetevője volt: egyrészt nagyon fegyelmezetten azt csináltuk a pályán, amit a meccs előtt megbeszéltünk, másrészt pedig…..
Dózsa SE blog Boda - Geresdlak 0-7 2012.03.26 21:50:28
A csapat úgy állt ehhez a mérkőzéshez, ahogy kell, és ennek lett a következménye a nagy arányú győzelem. A Szabados-Dénes S-Krász trió a szünetig hat gólt rúgott, ehhez nem kell semmilyen kommentár...Az utolsó fél órát Soós Lackó komolynak tűnő sérülése miatt 10…..
Dózsa SE blog Geresdlak - PEAC 1-3 2012.03.26 21:01:21
Ezen a mérkőzésen a szerencse (és a pálya) nem velünk volt, véleményem szerint a döntetlen igazságosabb lett volna. 1-0-ás vezetésünk után kapufát fejeltünk, az ellenfél pedig szinte az ellentámadásból kiegyenlített. A 2. félidőben sokáig a PEAC át sem jött a félpályán,…..
Sérülések, betegségek és egyéb okok miatt több sebből véreztünk, ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk.A mérkőzés elején az ellenfél egy jól eltalált lövésből megszerezte a vezetést, de ezután fokozatosan bedaráltuk őket és meg tudtuk fordítani az eredményt.…..
Dózsa SE blog Új tagok a blogon 2 2012.02.10 19:53:00
Soós Attila mostantól képes bejegyzések írására...