Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bjela szila

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Móricz Csaba. Merészet lépett a szabolcsi zsákfalu zsebvezére: Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester bizarr performansszal fejtette ki véleményét világpolitikai kérdésekről a község főterén a hétvégén. A hiperaktív faluführer már eddig is szívesen játszott…..
És akkor mindig jön műelemző Bayer Zsolt és szájba rágja, hogy Orbán Viktor szerző hogy gondolta. Természetesen mindig megfogadom magamnak, hogy nem, Bayer Zsoltról többet nem, nem, semmit. Viszont úgy alakult, hogy megtudtam ettől az elkötelezett tollforgatótól: én is azon…..
  Kedves Zsótti!Felháborodással vegyes irigységgel konstatáltuk, hogy legutóbbi, Aranyszájú Szent Jánoshoz felérőn veretes és vaskos szitkozódásodból, mellyel a patás ördöggel cimboráló és bulvármétely-dagasztó médiákok aljas képviselőit tűzted egyszersmind…..
bjela szila 2014.07.22 22:03:55
8ker Romkocsmák népe 2012.07.24 12:02:00
A kerületben nincs igazi romkocsma; talán kettő olyan van, amire igaz e jelző, de mindkettőben 11 órakor szólnak/kiraknak. Érdekes, mindkettőben arra hivatkoznak, hogy "így egyeztek meg az önkormányzattal". A romkocsmák népe – minden ellenkező állítással szemben – nem mereng…..
Alternatíva Cafat Gárda 2012.07.19 14:29:00
Biztos voltam benne, hogy Bándy Kata meggyilkolása kapcsán előkerül a férfibűnözés fogalma, például mert van igazság benne, meg azért is, mert a feministák szerelemgyilkos gecik. Dr. Raskó Gabriella, aki remekbeszabott, hiánypótló, informatív munkát írt a férfi és a női…..
bjela szila 2012.07.20 02:55:06
Ricardó autóvásárlás előtt áll. Ilyenkor nézelődik az ember jobbra-balra, még egy kis autónánia is belefér. Így hát az ember belebotlik néhány csodába, köztük egy olyan gyöngyszemre, amely méltán kerül ide. Alfa Romeo Sprint. Egyedi építésű optikai tuning, egyedi…..
Ha már minden szar megjelenhet a masszázsblogon, akkor írok én is.Nagyon átlátszó az előző levél, szerintem nem is masszőr írta, csak valami unatkozó irodista. Nem derül ki az írásából, hogy most akkor végülis mit akar? Volt 10.000 forintja arra, hogy kísérletezzen: milyen…..
Múlt kedden Gert Fylking műsorvezető a stockholmi Radio 1 helyi kereskedelmi rádiócsatorna adásában a szerbeket Breivikeknek, pszichopatáknak, retardáltaknak és mocskos disznóknak nevezte. A műsorban az utoyai mészáros, Breivik oszlói bírósági tárgyalását kommentálták. Fylking…..
bjela szila 2012.04.23 17:04:40
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
bjela szila 2012.04.11 19:57:17
Vérlázító, hogyan próbálják elfojtani a vlilág egyik legtermészetesebb testnedvét a jofoság.hu hirdetési oldalon. Nem tiszta, hogy az ingyenességgel volt-e problémájuk, mindenesetre az anyatej nem engedélyezett termék. Jól is néznénk ki, ha bárki csak úgy…..
Mindig elképeszt, amikor a szűk, jobbos, neokon szubkultúrából ilyen posztot olvasok, mint ez. Ha ebben a szellemi műhelyben ilyen írások születnek, mi lehet a helyzet máshol? Gúnyolódtok a liberális és baloldali gondolkodókon, műhelyeken, de nézzük meg, mit kínáltok ti. Egy…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
From: Marquille Szabolcs Date: 2009/09/14 Subject: JTL 2.1 eladó To: Billboard - Moore Sziasztok, upgrade miatt eladó 1 JTL 2.1 asztali (pc, notebook, TV, stb.) hangrendszer (2x15W+1x30W). 1 éves, szól rendesen. Irányár: 20e (bolti ár: 32e) Érdeklődni személyesen nálam, Szabi (HR)…..
Csikós küldött egy levelet a szerkesztőségi levelezőlistára a héten. Egy prezentáció csücsült benne. Ritkán szoktam megnyitni az ilyesmit, de tudom, ő se küld naplementés tengerpartot meg kétfejű macskát, így megnyitottam. Megnéztem a képeket, de mielőtt önök is megnézik,…..
bjela szila 2010.02.06 23:05:17
1989, Budapest. Tizenhat éves vagyok. Nyolcvankilencben elköltöztünk a Práter utcába, és még ugyanabban az évben elkaptam valami vesegyulladás-szerű betegséget. Arra ébredtem egy reggel, hogy kétszeresére dagadt a fejem, bezöldültem, szóval mindenféle smink nélkül…..
"Szép napot, kis kezét csókolom! Sebestyén Kázmér vagyok, az APEH ellenőr… helyett az az emberke, aki megváltoztatja az Önök életét. Látom, az előbbit majdnem elhitték, ne vegyék zokon, mindig viccelődöm, ilyen a természetem.Milyen kis fiatalosak! Megáll az ész!…..
Ezt a kutyák részére kifejlesztett kínai labdajátékot a gyártó szerint nem lehet megfejteni. „A kutyád őrülten próbálkozik majd, hogy kiszedje a belső labdát – de ez természtesen sosem sikerül neki” – állítja a leírás. Ehhez képest Shelby, a spániel…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Subba Polanski akta 2009.09.27 21:38:00
Micsoda vidám portré! A képen látható hölgy Samantha Geimer, a Polanski ügyben említett - azóta már felnőtt, akkor tizenhárom éves lány. ..
bjela szila 2009.10.16 15:44:17
@p.nyuszi: nézz rá erre a beteg gennyedék Polanskira , és elhiheted . Attól még lehet jó rendező , hogy gyerekbaszó , ld Woody Allen...
Remélem egykét nagyfarkú nigger felpróbálja sitten !
 Egész érthető a videó, nem is részleteznénk. Azonknak, akiknél csak egy buszjegy van és rájuk jött a szarás.   ..
bjela szila 2009.10.09 11:20:19
@kovacsattis: csecsemőnek minden vicc új ... román wc papírként ment a 90-es évek elején . a körömpiszkáló csücsök lényeges !
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..
A vasfüggöny 20 évvel ezelőtti megnyitásáról emlékezett meg Orbán Viktor egy volt keletnémet-nyugatnémet határállomáson berendezett múzeumnál, Teistungen városában. A türingiai tartományi miniszterelnök által szervezett emléknapon a volt miniszterelnök "20 év változás…..
bjela szila 2009.08.24 09:15:32
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..
Alig akad valami spontán találkozás Szerbiával, minden sztori egy kicsit olyan, mintha legalábbis 1000 kilométerre innen történne valahol a picsában. Ritkaság, amikor maga Szerbia jön szembe az utcán, amikor megtapasztalhatod a távoli egzotikus országot, kóstolót kaphatsz a…..
bjela szila 2009.07.06 23:07:22
@just Cheech: éveken át jártam Jugoszláviába , kedves , rendes népek voltak együtt . soha senki sem csesztetett magyarságomért . Miután az őket megosztk , majd bombázók spanjai lettünk ne várj puszit ! szégyen , hogy kevésbé birkák mint mi . a csevap jó kaja , míg mccsevapot nem csinálnak belőle . jzanul nagyon jt csinálok magam is . Mladicot az euba ! ez aranyos volt ...
bjela szila 2009.07.07 08:39:48
@just Cheech: böcs néha ragad a hosszú óm .
a szüleimet kérlek ne említsd többször . nem vagyok szerb de ez súlyos lehet nálam is mita meghaltak . albán férgek szépen beáramlottak , majd amit tudtak elszakítottak usa segítséggel , képzeld ugyanezt Debrecennel , oláhokkal... számomra is hihetetlen volt a kegyetlen szétválása Jugoszláviának , főleg az előző , nem piacoz tapasztalataim okán . van szlovén , horvát , szerb cimborám , halál normális emberek , nem gyülölik egymást . csak követendő példa összetartásuk , ha mi fele ennyire tennénk kb. 200 óta nemzeti kormány lenne , nem hunpalsztina itt . a csevap jó kaja , erről szól a post . a multicsvap fos . kb ilyen lenne a mirelit tsco zacskós halászlé :)