Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hummertime

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budakeszi Dugóhúzó néven indult új civil kezdeményezés, amely a település közlekedési anomáliái közt szeretne rendet vágni. Kezdve a reggelente a főváros felé kialakuló dugóval, hogy a gyökerénél ragadják meg a legfőbb problémát. ..
Hát mi brekegés megyen itten kéremszépen? :D  Adód jó helyen van, ne aggódj...
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
Az új (végleges?) dizájnnal súlyosbított stúdióban (a lila-zöld színkombináció kedvelői továbbra is örülhetnek, mi, többiek, meg sírunk egyre) áll a macskabajszos Istenes Balázs, és bejelenti, hogy nem lesz beköltözés, ennyi vót, 11 lakos egyelőre és passz. Napersze. Majd…..
Gotti múltkor még csöndben álldogált a kórház előtt, de most MRW-vel kipakolnak a szilveszteri késelésről ..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Subba Másnéven 2012.08.30 10:15:00
..
Zseniális alkotás a Blikktől. Sztárok, erős köhögés, de azért nézzük, ki kúrt kit? Ráadásul Mr Busta is a térképen van! :DDDDD ..
Subba GOLDEN COAST: SZIA! 2012.05.29 11:11:26
Debil szöveg, tróger zene, új GOLDEN COAST klip! <33333333333333333333333..