Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syamsilver

79 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha február, akkor Valentin-nap, és ha szerelmesek napja, akkor ajándékozás. Idén sincs ez másként, és bár ez a nap igazán megosztó a nagyközönség számára, azért, ha nagyon őszinték akarunk lenni, a legtöbben örülnek egy kis meglepetésnek ezen a bizonyos „ünnepen”. Az ékszer midig jó ötlet, de…..
Már 2021 is az ezüst ékszerek éve volt, a legnagyobb tervezők, és divatházak is kitüntetett figyelmet fordítottak rá, és idén ez csak tovább fokozódik. A jó hír az, hogy nagyjából minden ékszerrajongó talál kedvére valót: a feltűnő, markáns elemektől kezdve, a diszkrét, finoman kidolgozott…..
Kevesebb, mint egy hét van hátra karácsonyig, de még mindig nem késő megtalálni a tökéletes ajándékot a legkedvesebbeknek. Az ékszer például pontosan ez a kategória: bár elsősorban a nőknek lehet nagy örömet szerezni velük, egy szép óra azért még a legkevésbé ékszerrajongó férfinél is telitalálat.…..
SYAM SILVER ANIA HAIE 2021.10.13 16:12:54
Piacon való megjelenését követően rövid időn belül élvonalba kerülő termékeket képvisel az ezüst ékszerek körében, köszönhetően annak, hogy időtállóan ötvözi a minőséget, a stílust, illetve a divatot! Londoni Ania Haie alapítói rájöttek, hogy a mai modern nő olyan ékszereket szeretne, amelyek a…..
  A Daniel Klein márkát 1998-ban alapították a „Divatot mindenkinek” szlogennel nagyon sok ember figyelmét keltették fel az egész világon. Magas színvonalú termékeket olyan áron kínálnak, amelyet nem csak a legmódosabbak képesek megfizetni. A Daniel Klein sikerét annak is köszönheti, hogy a…..
Ha ékszerboltokban nézelődünk, vagy webshopokban ezüst ékszereket keresünk, akkor gyakran találkozhatunk a 925-ös ezüst” kifejezéssel. Ebben a blogbejegyzésben erre a kérdésre próbáljuk megadni a választ, előtte azonban az ezüstről osztunk meg néhány általános információt...
A kiváló minőségű terméknek és az elérhető áraknak köszönhetően a Daniel Klein karórák nagy népszerűségnek örvendenek és a márka a piacon egyre inkább meghatározó márkanévvé kezdi kinőni magát. Az egész világon egyre elismertebb márkanév termékeit stílusos design és megbízható minőség jellemzi...
  A Lee Cooper órák a Lee Cooper Denim vállalat részei. A vállalatot 1908-ban alapították a londoni East Enden, ahol farmer ruhákat kezdtek értékesíteni. 1908-óta a Lee Cooper sikeresen bővítette termékeinek skáláját, ma már minden öltözékkel kapcsolatos termék és divatkiegészítő megtalálható amely…..
  Amszterdam Hollandia legszebb városa. Nevének jelentése „gát az Amstelen”. Itt élt Freddy Heineken, aki megörökölte apjától kis családi sörözőjüket és világméretű márkává változtatta azt, itt született a legnagyobb nyugati filozófus Baruch de Spinoza és itt alapították meg 2013-ban a…..
            Mit gondolsz az Avantgárdról? A huszadik század elején megjelenő új képzőművészeti és irodalmi irányzatok alapvetően meg azt amit a művészetről addig gondoltunk. Ezekben az irányzatokban nincsen semmi közös csak a lázadás, az addigi formák megbontása és az építés közös szándéka.…..
Szinte biztos, hogy már téged is ámulatba ejtett az Északi-sark és az ott tapasztalható különleges légköri jelenség: az Északi-fény! Az alábbi írásunkban bemutatunk neked egy olyan kalandort és üzletembert, aki a Föld ezen féltekéjén tapasztalt lélegzetelállító élmények arra inspirálták, hogy…..
Ha olyan prémium minőségű termékekre vágysz, amik szexisen elegánsak és ezért magabiztossággal és önbizalommal ruháznak fel, akkor válogass a Guess ruhák és divatkiegészítők között. Marcus Aurelius azt mondta: „Lenéz engem valaki? Az ő dolga! Az én dolgom, hogy ne tegyek, és ne mondjak semmit, ami…..
Mint minden évben, a Pantone intézet idén is kijelölt egy színt, mely a 2017-es év színe címet nyerte! Ez nem más, mint a lombzöld/levélzöld. A trend színeket minden évben szakemberek választják ki, ehhez körbeutazzák a világot, hogy megtalálják a leginspirálóbb színt. A Pantone intézet…..
Veled is megesett már, hogy megvettél egy fantasztikus fülbevalót, majd otthon, amikor a tükör előtt felpróbáltad, rájöttél, hogy valahogy mégsem az igazi? Bizony, a tökéletes összhang érdekében az ékszereknek – akárcsak a ruháknak - passzolniuk kell hozzád. Míg a ruháknak a testedhez kell…..
A világ hivatalos színszolgáltatója, a Pantone idén is megalkotta 2014 őszi-téli trend színeit. Íme egy kis útmutatás, a SYAM SILVER-től, hogy az új szezonban is igazán elegáns legyél! Mostani cikkünkből megismerheted, az idei divatszíneket és hogy milyen ékszerek egészítik és hangsúlyozzák ki…..
SYAM SILVER Őszi ékszertrendek 2014.09.06 10:25:00
Itt van újra az ősz és mi tágra nyílt szemmel kutatjuk a legújabb trendeket, elvégre imádjuk a divatot! Az őszi ékszertrend ezúttal sokkal csábítóbb, mint valaha! Igazi különlegességekre…..
A SYAM SILVER ékszerblog egy hiánypótló kezdeményezés ma Magyarországon. A gomba módra szaporodó gasztro, divat és személyes blogok mellett egy üde színfoltja a bloggerek világának, hiszen egy…..
Folytatjuk a világhírű gyémántok bemutatását. Ezek a kövek színük, méretűk, csiszolások vagy épp kalandos történetük miatt olyan izgalmasak, de leginkább…..
A következőkben bemutatunk Nektek néhány olyan gyémántot, amelyek nem csupán értékük, hanem megdöbbentő történetük és tulajdonosaik révén váltak…..
SYAM SILVER A gyémánt története 2014.08.07 11:19:00
Jégvirág, a nők legjobb barátja, eljegyzési gyűrű - ezekről bizony mind a gyémánt jut az eszünkbe. Te azt tudjátok, hogy vajon miért is olyan értékes ez az aprócska - olykor nagyobbacska -…..
SYAM SILVER Ékszer történet 2014.08.02 22:24:00
A történelem folyamán ékszerek nemcsak a nagyobb értéket képviselő, jómódot szimbolizáló, drágakövekkel díszített nemesfémekből készültek, hanem…..
Sokan megrémülnek, mikor egy gyönyörű, mintás ékszert látnak, és inkább nem veszik meg. Ugyan mivel is lehetne felvenni, hiszen túl kötött és csak egyszínű ruhákhoz illik! A SYAM SILVER erre most…..
SYAM SILVER Mediterrán ékszerek 2014.07.19 18:49:00
A nyár egyenlő a nyaralással. Megszámlálhatatlanul sok gyönyörű ország és táj van a világon. A SYAM SILVER ezúttal kedvet kapott egy kisebb körutazáshoz! Az úti cél…..
Tombol a nyár és a nagy hőségben egyre jobban csalogat a vízpart és az új tájak felfedezése. Elkezdünk készülődni, kiterítjük az ágyunkra, hogy milyen ruhákat szeretnénk magunkkal…..
A világ legdrágább ékszerei káprázatosan gyönyörűek és természetesen méregdrágák. Nem találunk a világon olyan nőt, aki cserébe ezekért a mesterművekért ne…..