Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Állampolgár

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Állampolgár 2007.10.25 17:15:22
Mai utsó hozzászólásom!
Szerintem nem lehet bőr szerinti bűnözésről beszélni.
Inkább az elkövetés módja az ami meghatározza, hogy mennyiben befolyásolja az ember mindennapi biztonságérzetét. Konkrét kérdés: Melyik utcában sétálnál végig: ahol csupa olyan ember lakik aki áfát csal és pályázati pénzeket csapol meg, vagy ahol csupa olyan ember lakik akik piti lopásokból tartják fenn magukat?
Persze költői a kérdés. A legjobb az lenne, ha ezek üres utcák lennének, mert az összes ilyen rács mögött lenne!!!!! Engem nem zavarna ha a se Rózsadombi villák se cigányputrik nem lennének az országban!!! És megszavaznám azt is, hogy fizessünk egy kicsit több adót és adjunk több pénzt azoknak akik megélhetés miatt rászorulnak, ha garantált lenne, hogy ezután beilleszkednek a társadalomba és jófiúk jólányok lesznek, megfontoltan alapítanak családot és maximálisan gondoskodnak a gyerekeik taníttatásáról. Valóban megérné a pénzt!!! Minden pénzt megérne!!! Azért nem bírom ki, hogy még egy gondolatot ne osszak meg veletek: láttatok már sokmilliós pompás romabarokk esküvőket gondolom. Dől a kaja-pia, dínomdánom. Szerintetek a tehetős felemelkedett roma családok mennyi támogatást fordítanak szegény sorstársaik megsegítésére a tehetséges roma fiatalok anyagi támogatására? Biztos van ezért ilyen is, de nem általános. Szeretnék egy ilyen esküvőre egyszer egy bevállalós Tóta W-t elküldeni és a láthatóan tehetős családoktól ilyeneket megkérdezni. Örülnék neki ha megcáfolna!