Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anunnaki

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
Anunnaki 2013.08.16 00:37:23
@Ándi bácsi: ott is ugyanúgy Bilderberg, Rothschild, Rockefeller, stb. irányít, de még a Marson is. Egyetlen kiút az ébredés ebből a kollektív komából, de ezen a homofób szinten erre annyi esély van, mint malomkőnek a víztetején maradásra. Még mindig a 2000 éven keresztül betáplált program működik, közben az egyház képviselői élvezkednek a ministráns fiúk ezreivel, sőt százezreivel és a pedofilia ugye elég csúnya dolog. Meg ott van az inkvizíció is, a Krisztusi szeretet nevében. "Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!" Sorolhatnám tovább, de már így is abszolút hitelesnek tűnik ez az egész. XD És egyáltalán nekünk magyaroknak mi közünk van ehhez a valláshoz? Nem véletlenül átkoztak meg minket a táltosok.
Anunnaki 2013.08.16 01:46:59
@Hiawatha: Akkor leírom magyarul. Nem tudom, az egész történet valahogy akkor is bassza a csőrömet. Ha pl. a dzsigolók kijönnek 3 merdzsodval meg béemwével a Diószegiből, akkor az mé’ nem rontja a bót forgalmát?
Anunnaki 2013.08.16 09:25:26
@rokkercsavo: A boltosnak a saját nemi életével kapcsolatos problémái voltak, ezzel a férfias tettel csak a saját férfi identitását erősítette és elhatárolódott ettől a libsi fertőtől. És azért mégse olyan hülye, hogy a randarilozó helyiekkel ("fiatalokkal") :) kötekedjen a bolt előtt, olyankor inkább eltekint annak forgalom csökkentő hatásától. Mindenről a buzik tehetnek, meg kell őket kövezni, ennyi kell a csőcseléknek ahhoz, hogy a politikusokat semmi ne zavarja Babilon irányításában.
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Milyenek a magyarok? Tujázás 2013.04.04 11:46:58
Ül a magyar ember és nagyon vigyorog, talán be van piázva, talán be van tépve, talán gyári hibás, talán csak az adrenalin szállt a fejébe, elvégre nem mindennapi kalandban van most része. Eddig csak tolta a konyhafilozófiát, asztalsarkon búslakodott, osztotta az észt a kocsmában,…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Anunnaki 2013.03.31 16:36:35
@csubakkapákó: A németek nem adnának munkát, ha nem érné meg nekik, nem azért csinálják, mert ők a jóságos tündérek :)
Február végén az addig sem teljesen békében csordogáló Rezsicsökkentési Hadművelet 180 fokos fordulatot vett, amikor váratlanul az ELMŰ és a Főtáv nem dobta hanyatt magát a Rezsicsökkentő Bizottságnak. Azóta a lehető legmagasabb fordulatszámra pörgették fel a…..
Szaniszló úr, gratulálnom kell Önnek. Ön egyszemélyben bírta tajtékos tiltakozásra az izraeli és az amerikai nagykövetet, illetve a teljes magyar liberális és baloldali garnitúrát. Ez nem akármilyen teljesítmény, de mindenképp elismerésre érdemes. Öntől most visszakéri a…..
A HIV járvány a 80-as évek elején ütötte fel a fejét, amikor sorra jelentettek tipikus immunhiányos állapot következtében kialakult megbetegedéseket a San Fransico-i meleg közösség körében. Először azt hitték, hogy egy ’meleg betegség’-ről van szó, ám hamarosan kiderült, hogy ez a vírus sem válogat:…..
A vidéki környezetben nem csak az a csodálatos, hogy jó mélyet szippanthatunk a friss levegőből. Semmihez nem fogható hangok vesznek körül bennünket. Képzeljük el, hogy egy kellemesen hűvös nyári reggelen a szaletliben kortyolgatjuk a friss kávét. Egy szép nap ígéretével…..
Sokszor szidjuk itt a Budapest Butikon a női ruhák kínálatát. Pedig a férfiak vannak csak igazán nehéz helyzetben, ha mondjuk nem kritikán aluli minőségű, sárkányos-koponyás-feliratos pólókban és seggkilógatós, tapadós nadrágokban akarnak járni. Shitgun nevű kommentelőnk…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Anunnaki 2012.10.27 13:59:23
@okroskrisz: Itt egy rendkívüli felmondás minta:
www.hrportal.hu/download/rendkivuli_felmondas8.htm
Megszegte a kötelezettségeit, nem jelentett be rendesen, nem fizette a járulékokat rendesen. Pereskedés nem lesz belőle, szerintem.
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
A brit rendőrség videofelvétellel keresi azt a nőt, aki megütött és megrúgott egy idősebb férfit, aki kerékpárján közlekdeve lassította az egyébként meglehetősen gyér forgalmat Gloucestershire egyik mellékútján. A helyi sajtóban azóta nindzsa nőként emlegetett támadó a…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
Anunnaki 2012.04.12 10:37:52
@Jankove: Keresni lehet az orvosságot, csak kívül nem fogják megtalálni. A jobbik is csak a káosz része. Mindenkinek magába kéne rendet tenni, ez meg igen nehéz úgy, hogy az emberek az egójukkal azonosítják önmagukat. Az egó remekül manipulálható pl. TV-n keresztül.