Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piranha.

11 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piranhafishing Üzemen kívül... 2013.10.27 19:45:00
Van az az érzés, amikor az ember tudja jól, hogy egy adott történést nem ő tart kézben , csak sodródik az árral és megpróbál a folyamat közben valamit kitalálni, azzal egy hangyányit javítani az esélyein, és vagy bejön, vagy nem. Így volt ez nemrég, amikor a frissen váltott…..
Már közel egy éve, hogy céltudatosabban elkezdtem kergetni a sügereket és most egy két részletet, tapasztalatot, esetleg új dolgokat szeretnék Veletek megosztani.   A legfontosabb a hely... szerencsésnek mondhatom magam, hiszen egy olyan víz közelében élek, ahol sok az…..
Nem tartom magam nagy szakácsnak, de van pár étel aminek elkészítését szívesen vállalom magamra. Ilyen a halászlé is. Ebben a receptben nem a saját halászlé receptemet osztom meg, hanem egy olyat, ami azt messze túlszárnyalja, mint állagban, mind ízben. Nincs semmi mesterséges…..
Pellet vagy etetőanyag? Elsőre könnyűnek tűnik válaszolni. Gyakorlott horgászok egyből rávágják a saját meggyőződésük által legjobbnak véltet. De mit vegyen le a boltok roskadozásig megtöltött polcairól az egyszerű, kíváncsi és kísérletező kedvű horgász, ha nem akar…..
Először is Boldog Új Évet! És ezt az évet egy magyarázattal kezdeném. Sajnos mostanában keveset tudtam horgászni és ez által az írásaimnak alapot adó élmények sem jöttek. De szerencsére kezd egyenesbe fordulni az a bizonyos szekerem rúdja, és lassan felül tudok kerekedni az…..
Piranha. 2013.01.17 19:46:40
@Bogyo_bacsi: Szia Köszönöm a dícsérő szavakat, így van itt mocskos nagy mázlim volt, de néha nekem is juthat egy kevés :)
Van pár támolygóm, de azt hiszem ezt a darabot végképp megbecsülöm, jó kis vas :)
Piranha. 2013.01.17 19:48:06
@steveolson: Köszönöm neked is :)
Remélem hamarosan én is tudok akkora sügereket fogni Ul cuccal mint amekkorákat te a balatonon.
1926 április 24, Brooklyn. Chief Kenlon tűzoltó-parancsnok és  brigád egy riasztáshoz indul. A Keleti 123. utcában gyulladt ki egy raktár. Igaz, ma sem könnyű a tűzoltók dolga, de akkoriban talán még nehezebb volt eljutni bárhová. Mondjuk sokat nem vacakoltak azon, hogy…..
// Augusztus derekán újabb márna vadászatra szántam rá magamat, az évszakhoz viszonyítva szokatlanul alacsony vízmagassággal hömpölygő Duna hátán. Jani és Dani barátaimmal most ismét egy teljesen új típusú helyszínre esett a választásunk. Az általunk kiszemelt…..
Néha azért nekem is kijut pár morzsányi Fortuna kegyeiből, és rám mosolyog a szerencse. Pár napja ha horgászatra gondolok, folyton az Ultra Light pergetés lebeg lelki szemeim előtt. Így nagy lelkesedéssel beleástam magam a különböző szakirodalmak, leírások és videók…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
Nyugalom, nem kergültem meg, nem nóta és hanszer segítségével próbálom újabban a horogra csalni a halakat, hanem egy olyan eszközt és annak használatát szeretném nektek bemutatni, népszerűsíteni, amitől idegenkednek a horgász ismerőseim, de én már jópár potyka, dévér, és…..
Az ősz a kedvenc évszakom. Főleg azért is, mert a sok tennivaló, és az egyre több színben játszó táj feledteti velem, hogy milyen pocsék is volt a nyár. Ahogy láttam mások is kedvet kaptak a lógatáshoz. Nem is csoda, hisz elviselhetőbb a napsütés, és kellemes a kintlét. Aki…..
Piranha. 2012.09.28 12:14:20
@steveolson: egyenlőre a spiccbotot jobban kezelem mint a pergetőt, de komolyan mondom felcsigáztál ezzel a bogárwobbleres dologgal! :)
Mindenki érezte már biztos úgy , hogy valami újat szeretne kipróbálni, kicsit mást, a megszokottaktól, valami olyat ami újra ráviszi a megtapsztalás és a az új felfedezés örömére. Na így voltam én is pergetéssel. Ezidáig nem nagyon érdekelt ez a műfaj, számomra teljesen…..
Piranha. 2012.09.28 12:10:59
@steveolson: Persze, őket nem fogja meghatni, de nem is állhatok én vagy más, minden egyes aljaskodó mögött. Az lenne a legjobb szerintem, ha a horgászok az egyesületben egymást figyelmeztetnék, ha valaki kirívóan viselkedik és ott kisközösségben szankcionálnák is.

Köszönöm, de a vakszerencsének egyenlőre több köze van a pergető fogásaimhoz, mint a tudásnak :)

Ahogy tudok ismét megyek,és dobálok.

Likeolj minket a Facebookon - www.facebook.com/Piranhafishing
Idén is eljött a Május, vele együtt a ponty tilalom, és sajnos a nyárfa virágzása is. Mivel a finomszerelékes pecáim alkalmával kis gyűrű átmérőlyű botokat használok, és dobóelőkével kombinálom a szerelékeimet, a vízen úszó pihék előszeretettel tapadnak meg a…..
Már alig vártam a hétvégét, hogy végre ismét vízparton lehessek, de sajnos sok-sok dolog miatt nem jött össze. Főleg azért mivel barátnőm kijelentette, hogy ő tanulni akar és elég borongós-szeles volt az időjárás is, erős fronthatással. Ahogy eljött a hétfő reggel és…..