Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazell16

0 bejegyzést írt és 426 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel még kapható padlizsán, és jól esik egy kicsit a nyarat visszahozni, így érdemes lehet padlizsánkrémet készíteni. Korábban használtunk vajat a padlizsánkrémhez, azonban amióta hanyagolok mindennemű állati eredetű terméket az étrendemből, édesanyám kénytelen volt…..
gazell16 2013.10.10 11:33:50
@sztrugackij: Jól mondod.
Mit kell variálni ezen az egyszerű kaján ráadásul totálisan mellélőni? Vannak kaják amik megszülettek és úg jók ahogy vannak: PL pirítóskenyér, padlizsánkrém, tükörtojás.
Milyen vaj? Milyen hagyma pirítva? MIlyen kocka? milyen turmix? mi ez?
Ha nem tudod a receptet akkor kitalálhatsz dolgokat de adj neki más nevet.Ez állagában padliszánkrém ugyan de megerőszakoltad az összes alkotóelemét ráádásul hibás az egész. Padlizsánkrémhez tűz kell, szén, kézzel pucolás és só bors hagyma olaj6majonéz. Pont.
Kenyér: Az, lidlben és egészséges.... és nincs tartositva? Hat elmondom: van és tele van E vel. Süssél magadnak házi lisztből vagy vegyél Lipóti pityokásat, az hitelesebb lenne
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
gazell16 2013.10.08 11:39:06
@áasdklfjáasn:
Térdelés? Minősítetted magad te látens. Amőba szokás támadásra nem védekezni hanem a másik anyját szidni.
Mellékesen meg egy seggdugasz fataró vagy.
Alulművelt.
gazell16 2013.10.08 11:41:51
@sweeney todd: Szia Sweeney
De hát egyről beszélünk.SZtem se égnek ki mind, amit állítottak elöttem én erre reagáltam hogy az idő, mint fogalom miatt valóban sokan korán teszenk le nagy műveket az azstalra, de nagyon sokan 30 ra érnek be. Én pont cáfoltam a 30 fölötti nullaságot amit állítottak:)
Csányi Sándor MLSZ-elnök Michel Platini UEFA-vezér és Orbán Viktor jelenlétében jelentette be, hogy Budapest is pályázik a foci EB egyik helyszínére. A szándék tehát meg van és mint tudjuk a miniszterelnök nem ismer kompromisszumot, ha fociról van szó. De a rendezéshez való út…..
Mindörökké Off Smink 2013.09.17 08:05:00
Vadim Andrejev csak a smink készletével képes csodát tenni. Az eredmény olykor annyira döbbenetes, hogy nehéz elhinni, a képet nem restaurálták. Az orosz sminkes művész Vadim Andrejev képeivel bebizonyította, hogy azok akik megjelenésükön változtatni akarnak, azoknak nem…..
gazell16 2013.09.18 14:05:27
Megdöbbentett a hír, hogy az X-faktorban hörgő szolfézstanárnőt kirúgták, mégpedig produkciója okán (cikk az ügyről pl. itt). A produkciója ugyan nekem sem tetszett, de eszembe sem jutott, hogy ezért az állását is elvesztheti a hölgy. Ráadásul a zsűri bizalmat szavazott neki,…..
gazell16 2013.09.18 12:10:38
Megpróbálok higgadtan írni a témáról, de mélységesen felháborít: kiveri a biztosítékot stb.
Maradjunk tényszerűek: a leányzó MÁR oktatott szolfézst. vagyis van papírja róla.Tehetség megvan.
Ezenfelül felvállalja önmagát.
Ezenfelül a tehetséget elismerni nem ízlés kérdése: Lehet szeretni vagy nem Dalit, de elképesztően zseni.
A lány egy számon belül énekel tisztán nagyjából, és hörrrrög korrektül. A hörgés műfaja egyrészt adottság másrészt baromi nehéz technikailag. ráadásul ő különböző erősséggel, technikailag magas szinten hörög.
VAgyis adott egy lány aki a kötelező szakmai tudáson felül hordoz egy plusz, egy extra különleges tehetséget, ráadásul egyénisége is van.
Na a nyugger iskolaigazgató vagy ki, aki visszamondta a munka okán, az hűen tükrözi a csőlátást: az 50 év kommunista eszmék okán keletkező
beszűkült látásmódot, valamint az egyenbárány effektusra nevelést: ez a lány olyant csinál amit én nem értek, és nem is tetszik,ezért kirugom habár több mint én ezáltal.
Háááát a k... életbe az ilyen emberrel.
Kikötném egy székhez és 6 hónapig felváltva napi 14 órában fejre kötött studióminőségű fülessel hallgattatnék vele arch enemyt, sepulturat, napalm deathet, gorgorothot, Tristitiat, dimmut, cradlet stb amíg rá nem érez arra hogy mekkora egy istenverte luzer. A tnár, aki kirúgta. AZ!
A fenti leírt: hogyan használjuk és feleljünk meg a mai személyes adatszolgáltatásokkal meg mélységesen nem értek egyet. Aki nem vesz fel mert nincs faecebook oldalam vagy mert a skypon az a nevem hogy Necronomicon, ott nem is akarok dolgozni, sőt megvetem.
Sztem nekem van igazam
És még egyszer: ha tényleg emiatt rúgták ki akkor az illető egy tüpe-mutuj-szatyoragyú amőba.( jól hangzik)
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
gazell16 2013.07.19 09:44:08
@LAVÓRVAGÁNY:
@Bandúr Kandi:

Nesztek, ahoyg írtam. egy nagy felgma felfele és aláálltatok.

Szabadon engedte csütörtök este a francia rendőrség Kristian Vikernest, a szélsőséges nézeteiről ismert norvég metálzenészt, a 77 ember meggyilkolásáért elítélt norvég Anders Behring Breivik egyik szimpatizánsát, miután a több mint két napig tartó kihallgatásán nem bizonyosodott be, hogy terrorcselekményre készült - közölték rendőrségi források.
Nappal legfeljebb valami kis firkának tűnnek, éjjel azonban előtűnik valódi arcuk. Senki ne gondoljon nagy világmegváltásra, olyan témák jelennek meg, mint mondjuk egy gyermekbútoron vagy egy játékkockán. Nem újdonság - a videóban azon lelkesedik valaki, hogy milyen klassz, amikor…..
gazell16 2013.07.18 10:33:22
@embertelen brambertalan:
Sokat járok Monoron, ismerem ezt a napelemes stb, valamint buvopatakot is es az uj szokokutakat is
PAlyazti penzekbol hivtak le, es csak ilyen ugymond baromsagokra lehtett lehivni, 10 % alatti onresszel.AZ a 10% meg bosegesen megerte a varosnak ha megnezed Monort ma es osszeveted az 5 evvel ezelottivel.
ENm szeretem azt a mentalitast hgy elkoltehted volna jobban a 10 forintodat, es senkit nem erdekel h kaptal erte maradando ertekben meg 90 et
Előző írásomban a hölgyek megjelenéséhez kapcsolódó legfontosabb és legalapvetőbb tudnivalókat vettem sorra. Most az urakon a sor! A hölgyeknél említett első pontok szinte mindegyike érvényes a férfiakra is.Bár férfiak esetében egyszerűbb a képlet, hiszen egy öltöny és…..
gazell16 2013.07.03 11:25:33
Rocker finger : nagyon nagy tévedésben vagy. Tudom értelmezni a szöveget, egyből próbálsz minősíteni, ezt meg ALAPVETOEN midnen brain stormingon egy szint fölött megtanítják, hogy: NE, SOHA. VAgyis első bukfenc
2: Képzeld a legeslegjobb emberünk eddig egy kőrocker, kecskeszakállas, pentagramos, forditott kerezstes, veszkos,gyurus srac volt, vagyonokat hozott a cegnek, mellekesen tobb csaladnak adott megelhetest evekre, akiket felvett azok mai napig a huzoemberek a cegnel,e s egyik se jar ingben
MEllekesen nincs visszataszitobb ha valaki inget vesz fel kivulrol es korkodilszagu belulrol. AZ ember 7ik erzeke, ami a kulsosegekre nem ad, rogton levagja ezt, ezt is tanitjak: SOHA ne probalj annak oltozni ami nem vagy, mert ez ellenszenvet valt ki es ez a munka, biznisz stb rovasara megy
EZ a kocsog balkani felfogas csak itt divat, GE, SIemens, Philips magasrol kakilnak arra hogy nyakig be vagy varrva vagy kopasz vagy, egyszeruen felveszenk ha ertesz a szakmadhoz, papairtol fuggetelenul.
Itt divat ez a kotelezo kulsoseg, ureseggel megspekelve
1: nincs oylan hogy minimum, ez egy managerkedési szokas, az ilyen stilusu mondatok
2: Nem a feher zokni borcipo izlestelensegrol beszelunk hanem a kotelezo gardrobrol, es a kulsosegekrol. a Mi ceguunk koparazstokkal dolgozik , vannak itt is vsaklapos ingesek, ennek ellenre nem itelkezunk foltottuk inkabb ok folottunk, de ezen rohogunk egyet, nem melleksesen a cegunk hasit a valsag kozepen is, es van eleg polos farmeres, tetkos gyurus figura:)
Es vegezetul: a paraszt szo csak a te varosi sznod agyadban pejorativ, nalunk ertelemsebbeknel a parazst az egy pozitiv jelzo: becsuletet, munkat, es tiszteletet jelent

De midnezt hiaba irtam le neked, egy szot sem fogsz elfogadni vagy megerteni belole, hatha masok igen

Cicus: udvozletem

Karriertanacsado: midnen esteben a szakamisag felulrija a kinezetet, MINDEN esetben, am ha zavar a kinezet vagy nem fer bele a ceg kozos eretekrendejebe, amit viszont kozosen fogadnak el magukra nezve kotelezoen MINDENKI, akkor el lehet vele beszelni egy minimum szitn eleresehez amibe boven belefer a hosszu haj, a bornaci, a kek tornacipo es a rovidnadrag is stb, ha a kinezet apolt en gros.

EN maradok az en parazsti megerzeseimnel, legalabb nem erzek naponta ellenallhatatlan vagyat hogy letepjem a kurva nyakkendot 34 fokban 10 ora melo utan , csak mert ez a fasza kepmutatas, aztan otthon edzoatletaban kilogo sorhassal..... mert ez atjon az ingen at is. es elfacsarodott labujakat sem gyakran erzek a hegyesorru borcipomben hogy aztan otthon lerugjam hogy halsietnnek vege, mnert zome kozuletek ezt teszi csak nem vallja be.Szasz es szaz tarygalas utan hotelekben lattam a % os aranyt. HAt nem csodas?
Nem keresik tovább Erőss Zsoltot és Kiss Pétert. Hivatalosan is eltűntnek nyilvánították őket, ami azt jelenti, hogy már biztosan nincsenek életben. Itt hagyott minket a legsikeresebb magyar alpinista, aki úgy halt meg, ahogyan élt és ott alussza valahol örök álmát, ahol a…..
Tegnap egy "kolléga" naplójában volt szerencsém olvasgatni a csoportszexről... hogy az most jó-e, avagy sem, szeretheti-e két ember egymást akkor, ha a kielégülést mástól kapják? A kommentárok még az írásnál is érdekesebbek voltak a számomra. Hogy aszongya: két ember szeretheti egymást, annak…..
A művelt nyugat értetlenkedő szánakozással figyeli, mit művel Észak-Korea ifjú diktátora mostanában – hogy miként fenyegeti az Egyesült Államokat, Japánt és Dél-Koreát egy mindent elsöprő, „végső támadással”. Az emberek pedig, akik csak afféle keleti egzotikumként…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
gazell16 2013.04.15 17:21:03
@charlieharper:
Megértettelek. Sok sikert az útadban
gazell16 2013.04.15 17:28:28
@Whave:

En is ezen gondolkodom most hogy leirtad. Az ember nem valtozik. Tul ego
Es tanulok is belole.@Nero Bianco:
gazell16 2013.04.16 10:22:04
@ABL CA:
Te is megszólaltál anelkul hogy olvasnal
: Nem fikazom a kulfoldon elo magyarokat, ez a te fantaziadban jott letre csak, en a kulfoldon elo es visszakopkodo nemzetietlen magyarokat vetem meg de nagyon.
Nem csakelo beszedben tisztelem meg a magyar nylevet, hanem irasban is, de van kivetel: a blog.
Ugyse fontos hogyan irsz mert itt a trollkodas a fontos, akarki akarmit ir ugyse gyoz meg soha senkit es elvetve van ertelmes ember a blogon akarmiylen kinosan is uyel az irasara attol egy taho marad belulrol
Masreszrol meg hemzseg foleg a mondatformalo, nyelvtani hibaktol az itt megszolalok zome, habar probalnak helyesen irni de nem is tud róla.
Az egyeteet mit vegeztem nem ohajtom megvedeni, de miylen jol tudod hogy az egyetem szar volt:) ugye teljesen alapos kivizsgalason alapul ez a megfigyelesed

Es a csattano: miylen emberekkel vitaztam en teganp uristen, osszefoglalom:
- netes frusztralt maniakus chatelok
-aztolvasomamitakarok es nem amit irtak
-ejfelkor meg chatelek egy teman ami delelottt kezdotott el:) elejna csaladi harmonia,
*-sznob, szemelyeskedo gerinctelenek, vitapartenerek helyett

2 ember volt kivetel ezalol: egyik egy zsido allitrasa szerint, masik egy kulhonban elo magyar, erdekes hogy oket emelem ki nemde?
NA szevasztok almak
A fél ország azt találgatja, melyik vetélkedőben fog szerepelni a mémmé vált két ostoba, frigid tyúk, na meg a kopasz tahó, aki az Esőemberrel számoltatja ki, hány betű van az ábécében. Lerántjuk a leplet: ezek a Viasat Észbontók című, április 11-én startoló,…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Rosszul feltett kérdésre rossz választ adtak 2004. december 5-én, mondta Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke Kolozsváron, és benyögte a bocsikát, majd Markó Bélával egymás nyakába borulva elénekelték az Intern-nacionálét, bennem meg életre kelt a mémgenerátor,…..
gazell16 2013.01.21 11:20:29
@vezér01:
FIdeszre fognak. Azert amiert NArko Belara: mert az osszetartozast hirdetik. Az erdelyi mindig osszetart, es neha NArkoek ezt felismerike s kihasznaljak
Egy resze meg Jobbikra. ez is ertheto.
A tobbire nem fognak mert sokkald e sokkal ertelmesebbek mint sejtik sokan. Olvasd az irast fenn:)
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
gazell16 2013.01.14 11:57:49
@szempontpuska: Nem precedens nelkuli de nem is tortnik midnen esteben ez a buntetes.
Sot ritkan van ilyemsi evente mondjuk 10 meccs/ év ? mikozben a rasszizmus nagyjabol elojon midnen 2ik meccsen valamikepp elkepzlesem szerint ami tobb ezer evente

Regulazas szaga van

S az is meger egy miset hoyg egy magyarul iro ipse az izralei teven nezi a magyar-izaraeli meccset aztan idejon es keilegulten nyaladzik hogy megerdemeltuk a buntetest. HA ez csak nekem furcsa akkor elnezest
gazell16 2013.01.14 11:58:21
@buddha: Tenyleg ott mi lett a buntetes: me azert ott szedtek egymast rendesen vagy 20 an
Igencsak egzotikus országba vezet ma utunk, még akkor is, ha ez az ország Európában van, valahogy mégis keveset tudunk róla, leszámítva a jó öreg sztereotípiákat. Albánia az úti cél, nagyon sok minden kiderül, például hogy miként lehet helyes például az a mondat: „ott megy…..
gazell16 2012.11.19 12:15:42
@Jani haverja:
Hol avn az az ott? Albvaniaban elo magyarkent irod ezt?
Amugy teljesen tetszett amit irtal, igy egybol megmagyaraztak azt h a roman es az alban ennyire haosnlit, raadasul szokasokban, nemzeti jellemzokben is
Azt neme rtem h a roman ami a latinhoz nagyonkozel allo miert van elsorendunek titulalva es miert 2rendu mondjuk a francia vagy az olasz , ez furcsa mert olasz = roma = latin de ezek reszletkerdesek
Az illirek erdekes nepseg lehettek, akarcsak a keltak akik eltek a karpat medenceben mert nyomot hagytak.
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
gazell16 2012.11.16 18:08:48
@félázsiai 2llkedő:
nem, de nem ertetted meg a peldam lenyeget, az egy PÉlda volt.
Bucsuztam
gazell16 2012.11.19 12:10:58
@komplikato:
Ezt nem en ideztem valamit beneztel...@melchi zadok:
gazell16 2012.11.19 12:12:58
@melchi zadok:
EZ igy beszed a levegoben
Nalunk a cegnel nem baromsag, 50 fölött dolgozunk össz, szepen nyeresseges a ceg, es 7 % on allunk berkoltsegben MIndenestol 2012, ugy hogy 4 evvel ezelott ez a szam 4,8 % volt
Ennyire baromsag pon amit irtam
Ellenben amit te irtal az egy butaember semmitomondo csakazertislehulyezem a masikat de nem tudom cafolni
Ezeert nem tartom erdemesnek a vitat veletek.
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
gazell16 2012.11.14 11:49:20
@Rodzservaltersz:
Ígíy kell ezt lereagálni.Méregfog kihuzva, KO.
De ennek magyarzhatod, ezek vertikalisan csolatasban gondolkodnak, magukat felul kepzelven
gazell16 2012.11.14 19:00:18
@trsfszkrvstn:
Lehet hogy marosszéki népdalt hallgatott, de az s naci neki
gazell16 2012.11.14 19:00:25
@the_line:
Van rovaskarakter excellhez+wordhoz, le lehet tolteni netrol.
Hátborzongató képekkel szállt be a kábítószer elleni küzdelembe egy londoni fotós. Roman Sakovich sorozata szereplőin egyszerre mutatja meg a függés előtti és közbeni/utáni időszakot. Az nem újdonság, hogy a kábítószerek borzalmas pusztítást visznek végbe nem csak a…..