Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrNorbert1994

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtunk már a blogon többször olyan eBay-aukciókról, ahol régi, ritka videojátékokat árultak (emlékezhettek például a 2,6 millió forintos NES-játékra vagy az egymillió eurós játékgyűjteményre), és most is ilyen poszt következik, mert hétvégén megint lezajlott egy brutális…..
Megtört a pechszéria, legutóbb megint sikerült megfejteni a Játékvadászat rovatban egy játékot. Ennek örömére jöjjön egy újabb kérdés, Zoli olvasónktól: Nekem C64-en volt egy kedvenc játékom, de már lövésem sincs, mi volt a neve. A játékot egyedül és ketten lehetett…..
Érdemes fenntartásokkal kezelni egyelőre ezt a hirdetést az apródon: valaki (ránézésre) milliós értékű játékgyűjteménytől akar megválni, tulajdonképpen aprópénzért. Most még csak egy fotó és egy 2000 forintos átlagár van, ez utóbbit nyilván per darab kell érteni,…..
Hét elején már volt egy játékos Heti retro, most egy kevésbé hagyományos jön, egy külföldi képriport. Az Ericsson és Index anyám jóvoltából jó szerencsém Tokióba vetett, ahol természetesen meglátogattam a híres geeknegyedet, Akihabarát. A negyedben halomra állnak a műszaki…..
IDDQD Hétvégén irány Szeged! 2012.05.08 17:19:00
Újabb remek, retrojátékőrültekre szabott esemény lesz a napokban: hétvégén, azaz május 12-13-án rendezik meg a 3. Szegedi retro számítógép, video- és kvarcjáték kiállítást. Mindkét nap délelőtt tíztől este hatig várják a látogatókat a Bálint Sándor Művelődési…..
MrNorbert1994 2012.05.12 16:58:37
Tanulságos, szép történet, még akkor is, ha nálunk a NES nem volt különösebben elterjedt platform, ezért sokunknak baromira nem mond semmit az hogy Silver Surfer. Te hasonló esetben milyen retró játék leküzdését dobtad volna be az ajánlatba?..
MrNorbert1994 2012.02.09 20:00:18
@Jormund: Ezeket úgy hívják, hogy Dendy.
IDDQD Viszlát, Bomberman! 2012.02.06 10:57:14
Jó, hazudtam, pont Bombermantől nem kell elköszönni, csak a klasszikus játékot, az egyik ős-multiplayert (Dyna Blaster néven ismerhetik páran, illetve Atomic Bombermanként) eredetileg készítő japán cégtől, a Hudson Softtól. Mert hogy felvásárolta őket a Konami tavaly, most pedig…..