Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotredchili

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára kezdődik a suli-ovi-bölcsi szezon. De én olyan mocskosul pipa vagyok. Komolyan mondom, hogy ami nálunk folyik, az vicc. Most arra célzok, hogy ami az anyák között zajlik. Az a sok rettenet okos ember, aki tolja a fikát a másik arcába. Eszükbe sem jut, hogy mekkora kárt tudnak okozni vele.…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
hotredchili 2018.08.07 10:31:43
@bzsoa: hát ehhez van megjegyzésem: az 5. gyerekem ( a legfiatalabb) lány. Most épp Madagaszkáron van, a barátjánál. Mit cifrázzam: erősen sötét bőrű fiú, a lányom meg szőke, nagyon fehér. Evvan.Kulturálisan is elég távol állnak, de a fiú Európában tanul, szóval nem a kannibál jött össze a felsőosztálybeli leánnyal. Na az baj lenne, ha a feje lenne olyan sötét, mint a bőre...
hotredchili 2018.08.07 10:47:08
@similar: +1
   Parragh László csempe- és szaniterkereskedő elmagyarázta Krúg Emíliának (ő az ATV műsorvezetője) az alapkutatást. A mibenlétét nekije, hogyan látja ő, a csempe- és szaniterkereskedő az alapkutatást.  Gondoltam, hogy én meg elmagyarázom Parragh úrnak a szaniterkereskedést. Nem, nem tudom mi az a…..
hotredchili 2018.08.05 13:09:31
@balmoral: +1
Annak, aki szereti a vélemények és értelmezések szabadságát, sokféleségét, minden sajtótermék eltűnése rossz érzés. Mindig csodálkozom azokon, akik képesek kárörvendeni akkor, amikor valami megszűnik - legyen az akármilyen politikai oldalhoz tartozó -, ami korábban létezett, ahol emberek írtak,…..
hotredchili 2018.08.05 12:30:12
@Jakab.gipsz: látod, én is elhúztam, április 9-én felmondtam a kórházban, ahol 30 évet lehúztam. Most a labancoknál gyógyítok (nem pizzafutár, nem takarító, nem mekis felszolgáló vagyok). Majd nyugdíjasnak esetleg hazamegyek, mert azt nem hagyom a rendszerben, ha lesz még nyugdíj. De biztos lesz, hisz az ország hasít, a gazdaság dübörög, Ráhikának már nincs annyi lába, mint amennyin állnia kellene, minden magyarul sem tudó külföldi nyugdíjára futja és persze stadionokra, és még stadionokra! Jó, hogy ilyen erős, okos, kiemelkedő vezetője van Magyarországnak. Mint Rákosi, vagy Szálasi, vagy Kádár,vagy a románok Kárpátok Géniusza. Minden lippsi elhúzz, maradnak a hithű, boldog nyuggerek, nyaloncok és segílyesek. De visszajövök, ha másért nem, mosolyogni a vergődésen, miközben én jól élek majd.Persze addig is jól élek, ti meg dolgozzatok, hogy a purgyék még jobban élhessenek, és hát én is ki fogom hasítani a magamét, szóval hajrá!
Elemelkedett beszédet mondott a magyar miniszterelnök Tusványoson, amiben mindössze egy-két üzenetet küldött a magyar választóinak, akiknek mindössze egy darab sorosozással kellett beérniük. ..
hotredchili 2018.07.29 13:15:56
@Orochimaru: nem egészen ezt kérdeztem... ha szerinted jó magyarnak lenni, akkor miért húztál el 2017-ben, 7 év fidesztes uralkodás után? Hisz ott minden olyan csodás...Ha a Fidesz a kisebbik rossz, lehet otthon is pénzt gyűjteni, büszkének lenni. Én orvosként 30 év munkaviszony után elmentem, és nem értem azokat, akik nem otthon építik, mégis éltetik OV rendszerét. Téged sem. Ha olyan csodás otthon, te miért mentél el???
hotredchili 2018.07.29 14:55:45
@Orochimaru: Nem vagyok neked haver. Udvariasan kérdeztem, nem őriztem veled disznót, csak hogy világos legyen, te ne bizalmaskodj! Miért érdekel? Igazából az érdekel (szigorúan lélektani szempontból), hogy ha valaki annyira elégedett a rendszerrel, mint te, akkor miért megy el? Ha itt tejjel-méz6zel folyik minden,akkor miért nem építed itthon a NERt? Nekem nem tetszett, elmentem. Egy ideig azt mondtam magamnak, hogy hát ez a hazám stb ostobaságok. Ez a nereseknek a hazája, én küzdöttem eleget az enyémért. Ott minden csodás, Nem értem, ha valaki szereti Orbánt (egy korábbi kommented szerint szereted), akkor az miért megy el tündérországból? Nem kell a szőnyeg szélén állnod-én egy szarhalomnak látom, amit az Orbánék csináltak, ezért jöttem el. Érdekelt volna, hogy ha valaki szerint ez egy szuper hely, az miért megy el? De úgy látom, erre nincs válasz, eleged lett egy csomó mindenből, hát egészségedre. Majd ha eldöntötted, hogy Orbán egy megélhetési szar (a kommented alapján) vagy szereted (másik kommented alapján) akkor válaszolj, addig ne. Én nem pszichiáter vagyok, hanem aneszteziológus, és nem haver, hanem ötgyerekes nő.
hotredchili 2018.07.29 18:36:07
@0dzsud0: Igazad lehet, nyilván magamból indultam ki. Véleménybuborék. Én nem ismerek olyat, aki elégedett a vezírrel és mégis elment.Persze ettől még lehetnek ilyenek is.
Novák Katalin szerint a növekedés és a családok költségvetése a 2019-es. Valami biztos, hogy növekedni fog. A kérdés csak az, hogy mi...
hotredchili 2018.06.26 18:09:26
@arabok balrol: hát akkor az alsó 60% ne szaporodjon... a többit meg minek támogatni? Futja nyolc-tíz gyerekre így is! Amúgy meg nő a születésszám, hát akkor nem fogy a magyar, minden rendben.
Az első gyermekedet várod? Félsz a szüléstől? Félsz, mert ismeretlen? Félsz, mert tudod, hogy fájni fog? Félsz, mert félted a kisbabádat? Félj nyugodtan! Félj bátran! – mondanám, ha nem lenne ellentmondás. Féld ki magad, adj teret neki, hogy aztán csillapodhasson. Olyan ez, mint az egészséges, jó…..
hotredchili 2018.06.12 16:44:14
@Jakab.gipsz: Szerintem nem siránkozik. Leírja, hogy mit élt át. Ilyen lekezelő stílusban kioktatni egy többször szült nőt... Mi az, hogy világos???A poszter nem gyengeelméjű.Jó esetben pedig egy apa sem csak egy ivarszerv, neki is van respektje, a gyerek ugyanis nem egy nő, hanem egy pár gyereke.
hotredchili 2018.06.12 16:51:45
@Dorinda41: Senkinek nem attól lesz szülhetnékje, hogy szép születésélményeket hall. Nekem is van öt, volt szörnyű és élményszerű, féltem (aztán nem kellett volna), nem féltem (pedig kellett volna) , császár, sima. Van, akinek a várandósság ideje rémálom, nekem semmi bajom nem volt, még hányingerem sem, de akinek rossz tapasztalatai vannak, az ne mondja, hogy élvezte, ha nem. Az egyetlen lányomnak én nem azt mondtam, hogy rózsaszín köd meg csodás élmény. Az csoda, ha gyereked van, de az addig vezető út nem mindig sima.
A poszternek pedig minden jót!
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
hotredchili 2018.06.11 22:31:00
@ceatos: nekem is öt gyerekem van. Kisebb korukban nemigen jártunk étterembe, ennek egyik fő oka az volt, hogy valamelyik még nem tudott önállóan enni. Nekem nem ment a nyilvános mutatvány (utána büfi, pelenkacsere) étterembe enni megyek, nem gyerekgondozni. Nyilván akad kényszerhelyzet, de az itt leírt nekem nem annak tűnik.
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
hotredchili 2018.05.22 11:02:21
@hillman.: Azt hogy lehet megoldani, hogy ne legyenek egyedülálló anyák? Betiltják a válást? Megtiltják a férjeknek, hogy lelépjenek a nőjükkel? Mert én pl. eléggé rossz néven venném, ha még meg is büntetnének, amiért apuka lepattant öt poronty után, aztán én neveltem föl őket egyedül.
Demográfiai adataink évtizedek óta aggasztóak és javulás a fasorban sincs… Persze okai bőven akadnak. Most kedves régi és új miniszterelnökünk megkérdezné a nőket, hogy ugyan mire is lenne szükségük a nagyobb gyermekáldási kedvhez. Persze a kisördög megszólal bennem, hogy e látszat gesztus mögött…..
hotredchili 2018.05.08 21:57:12
hotredchili 2018.05.09 05:58:45
@különvélemény: akkor semmi probléma, minden nagyon szép, minden nagyon jó. Miről kell a nőkkel megegyezni? Lesz itt népszaporulat megegyezés nélkül is.
Sokasodjatok, és szaporodjatok... - szólt Orbán Viktor, majd a cél érdekében ajánlatot tett a nőknek.  A kormányfő elmondta, egyezséget szeretne kötni a nőkkel. Mintha csak Kádár János jelentette volna be a következő néhányszor 5 éves tervet. Vezetőnk végre felismerte, mitől növekedhet hazánkban a…..
hotredchili 2018.04.30 21:01:43
@abcdefghijklmm: csak ha a tíz gyereket munkára neveli és azok adót fizetnek? Mármint ha Magyarországon fizetnek adót? Mert ha így lesz, ez elég rossz hír mondjuk az ukrán , de magyar nyugdíjat kapó szavazóknak...
hotredchili 2018.05.02 22:42:12
@alfacharlybravo: akkor semmi gond, hiszen van itt lurkó, nem értem, mit rí a nemzet?
hotredchili 2018.05.02 22:55:04
@csi szi: ez nagyon jó! Ha tehát a komment, amihez hozzászóltam, nem arról szól, hogy csak akkor kapsz nyögdíjat, ha a gyerekeid dolgoznak és adóznak, hanem arról, hogy jut még annak is, aki meg sem tud magyarul mukkanni, és sem ő, sem senkije egy vasat nem adózott ide, akkor majd nekem is jut (én tudok magyarul és harminc évet húztam le orvosként itt, de júliustól már a rothadó nyugaton leszek) az adótokból. Merthogy az öt gyerekem sem fog itt adózni...köszike
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar géniusz újra kivívta a világ őszinte csodálatát, s jó esély nyílt arra, hogy tehetséges, ám balsorstól oly gyakran tépett népünk méltán híres fia, Dr. Kásler Miklós onkológus professzor sebész az idén megkaphassa az orvosi-élettani Nobel-díjat...
hotredchili 2018.04.27 22:19:49
@VT Man: nem az összes orvost veti meg szerinetm
hotredchili 2018.04.28 06:49:02
@taga20: Egyetértek azokkal, akik szerint a gond azzal van, hogy vallási témát kever a gyógyításba. Ezzel az erővel a szenteltvízzel is lehetne gyógyítani...Az én kollégáim nem ilyen gyöpök, ha ez bárkit megnyugtat, meg szerintem a dokik nagy többsége nem oka a lepukkant magyar egészségügynek, hanem a lehetőségeik ennyit engednek meg.
Pedig ő és a miniszterelnök is sokszor elmondják, hogy szülessen. És semmi. Érthetetlen. ..
hotredchili 2018.04.25 15:34:46
@Womb Raider: adózom, nem keveset, sokat. Nem kapok semmiféle támogatást, illetve de, egy gyerekem után még 13eFt csalpótot, annál azért az adóm pöttyet több. Nem fizetik a járulékaimból a szüleim nyugdíját, mert árva vagyok, szóval nem nagyon tudok mit visszautasítani. Tagát nem ismerem és téged sem, de látom, hogy mennyit bántják itt a kommentelők egymást és ez elszomorít. Biztos sokaknak nem tetszik, amit írok, de az is biztos, hogy azok a patkányozós-fröcsögős kifejezések, amiket itt olvasok néha, semmiféle érdemi vitát nem segítenek elő.
hotredchili 2018.04.25 15:36:24
@taga20: tíz éve ez a nicknevem, csak ritkán írok, mert amit mondanék, azt nem akarom, amit meg kimondhatok, azt fölösleges.
hotredchili 2018.04.25 20:15:30
@Womb Raider: Én ugyan nem is mondtam, és nem is gondolom, hogy az államnak támogatnia kellene a gyerekvállalást (hanem ehhez szerintem konkrétan semmi köze), engem sem támogatott a kutya sem, mégis van öt, de a már külfldön élő gyerekeim (kettő tanul külföldön) az ottani hitelrendszer jóvoltából tanulnak, nem a magyar államéból. Olyan területen egyébként, ami nincs itthon, ezért külföldön.A most induló legkisebb is ezt a példát követi majd. Különben haza akartak jönni, de most-a választások után- már nem akarnak. Az itthon tanulók pedig egyáltalán nem akartak elmenni, Most már el akarnak, a taníttatásuk költségét pedig visszafizetik. Jó hazafiak, magamat is annak tartom, de amikor a legidősebb fiam azt mondta, hogy "vérem többé sosem issza/veszett hazám veszett földje/sosem nézek többé vissza" nem csak ő könnyezett. Ami a más korosztályt illeti: ha a nyugdíjasok megszavazták ezt a társaságot, akkor hajrá, tessék szülni, nem pedig megmagyarázni, hogy a fiataloknak miért tetsszen. Amúgy te légy olyan kedves, a kérdéseidet moderáld, az ilyen kifejezések, mint az "európai értékek mentén, mi?" meg a "csakazértis geciorbán" kikérem magamnak. Egyrészt nem mondtam, másrészt pedig nem vagyok a csicskád, hogy így kérdezz. Az ellenzék programja hogy jön ide? A népesedéspolitikáról szóló blogbejegyzéshez kommentelünk! Vagy mindenről ez jut az eszedbe? Az hogy te mit unsz kicsit, piszkosul nem érdekel, érvelni nem tudsz, személyeskedsz és fényezd ezt a koszos bagázst annak, aki vevő rá, Hogy parasztosan mit hogy hívnak, nem tudom, de nálam ne vagdalkozz semmiféle kampánydumával, hallod? Megyek, mert a gyerekeim külföldre kényszerülnek (ja, tudom, itthon, minimálért, de hát a haza meg a Ráhi meg franctudjaki sajátlábonálló ), aki pedig ezt akarja, azt majd érzésteleníti műtét előtt a Matolcsy vagy aki akarja. Ha akkora a rendszer támogatottsága, lesz itt szaporulat meg diplomás, mint a nyű, annyi, én meg úgysem kellek ide, nem?Az, hogy te csoportvezérelt, meg érzelmi alapú (=hívő) vagy, a magánügyed.
Mit tehetne az állam és mit nem azért, hogy több gyerek szülessen. Két lista. Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban azt monda: „Átfogó megállapodást akarok kötni a magyar nőkkel. Mondják el, mi pedig értsük meg, mit akarnak. A gyerekvállalás a legszemélyesebb, de a…..
hotredchili 2018.04.22 22:16:17
@11Hagyma11: Nagyon hiányolom én is a népesedéspolitikából azt, hogy bizony férfi/apa nélkül nemigen van népszaporulat. Ugyanakkor személyes tapasztalatom, nem csak a saját életemből, hogy igen sok férj(nem feminnáci) tekint úgy a saját feleségére, hogy az nem csinál semmit, az anyaság értéktelen. Nekem az öt gyerekem apja csapta mindig oda, hogy nélküle éhen gebednék a porontyokkal együtt. A szeretet ugyanis elmúlt, de a gyerekek maradtak, és apuci rádöbbent, hogy ő tulajdonképpen nem ilyen lovat akart. Az ilyesmi előre nem látható, de ha a reménybeli jövendő anya vagy apa körülnéz, hát ettől biztos nem kap kedvet.
hotredchili 2018.04.22 22:30:52
@Terniak: minden szavaddal egyet tudok érteni
Az ellenzék után a tüntető civilek is meg szeretnének bukni, és ez egyszerre jó és rossz hír. Elmagyarázom. A jobbikosok felébredtek a Vona-illúzióból, és a Karácsony-lufi is kipukkant a szavazók nélkül maradt baloldalon. Ezért a keletkezett vákuumot újra hiperaktív amatőrök töltik be. Múlt és most…..
hotredchili 2018.04.22 11:27:00
@Jamie72: Érdekes ez a vekengeni szó. Egy nagyon kedves ismerősömtől hallottam eddig egyedül, ráadásul ugyanebben a kontextusban. A tüntetők azonban nem a számokon rugóznak, hanem azon, hogy az országban a demokrácia rendszerei leromlottak és a vezír tovább rombolja őket. Míg ő el tud húzni, ha baj lesz, ezek a fiatalok nem elmenni akarnak, hanem a rabszolgasorson túl is életlehetőséget itthon.
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
hotredchili 2018.04.15 21:28:51
@Voznyák Pista: amúgy falun élek, kisvárosban dolgozom. elég sokan rühellik itt ezt a bagázst, csak ne vidékezz!
hotredchili 2018.04.15 21:32:20
@aquaticus: Értem, hogy Orbán famíliája a legtehetségesebb, semmihez nem értenek, mégis gyarapodnak, Különben tényleg tehetségesek a gyerekeim, és ha nektek jó, hogy nem itthon adóznak, akkor minden ok. Majd Rasi eltart titeket.
hotredchili 2018.04.15 21:35:56
@nemecsekerno_007: nem három,öt van. Elmegyek utánuk, nem a te porontyaidnak kell eltartaniuk engem. Téged el fognak tartani? Ja, biztos, hát minden jót!
 A kettészakadt társadalom jómódúbb felének tudatában megszületett a Soros-ügynök és idegen kultúrájú betelepülő legfrisebb ellenpéldánya: a vidéki szegény-magyarországi félanalfabéta, agymosott fasiszta falusi, aki nem tiszteli a kultúránkat, képtelen domesztikálódni liberális demokrácia…..
hotredchili 2018.04.14 10:46:00
@Jamie72: sok fiatalnak most rossz a kedve, el akar menni...az egyszerinek meg majd akkor lesz rossz a kedve, ha nem jön ugyan a migráncs, de sajna a nyugdíj sem, meg a mentő sem. Addig kell az újbóli repetához jó étvágyat kívánni és lépni, míg nem lesz kötelező fogyasztás:)
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
hotredchili 2018.04.10 23:36:33
@Szárnyathy Géza: szívesen olvastalak, talán majd még foglak is.
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
hotredchili 2018.04.09 16:33:51
@roli101: Pont arra gondoltam, hogy ezután jöhetnek az adakozzál a kárpátaljai árvízkárosultak, a vidéki mélyszegények, az erdélyi árvák meg a rossebtudjakik javára. Eddig adakoztam, most adakozzon a NER-szavazó puszilom a lelküket.
hotredchili 2018.04.09 16:34:11
@roli101: Ahogy az egyik fiam mondta:ha az istenadta kér harmadszor is repetát a szarkupacból, ki vagyok én, hogy felülbíráljam a véleményét? Ilyenkor fel kell állni, udvariasan jó étvágyat kívánni és menni, amíg a kötelező fogyasztást be nem vezetik.
  Orbán Viktor idei húsvétja elég jól megmutatja mi a tétje az április 8-i választásnak. Nézzük meg kronológiai sorrendben, hogy miniszterelnök miként mélyült el Jézus mártíromságában, és tapasztalatait mennyire használta arra, hogy jobb emberré váljék.   Nagypéntek: Orbán Viktor reggel a…..
hotredchili 2018.04.02 10:47:38
@MACISAJT: hát bizony, nagyon veszélyes bagázsok ezek! kiállnak a nők bántalmazása ellen vagy az állatvédelem mellett, esetleg a szólásszabadságért, hová vezet ez a libsibolsi tempó?
Ha véletlenül nem szavaznának elegen a határon túl, a bűnbak már előre megvan...
hotredchili 2018.04.01 12:43:40
@VáradiJános: neked mindenki patkány meg kurva aki nem fidesz-hívő? Szép a magyar nyelv, de te nem ismered, úgy látszik. Ne minősítgess másokat, mert magadat minősíted ezzel, mondjam, hogy rohadt büdös geciparaszt???
Idestova harminc éve gyűjtöm a mondatokat, csaknem négyszáz oldalnyi jött össze belőlük. S mert egy oldalon hét-nyolc ütős, szellemes, visszhangos mondat fér el, háromezer körüli a szállóigék száma. Tegnap bespájzoltam, a március 15-i beszédekből húsz figyelemre méltó mondatot jegyeztem föl, bár…..
hotredchili 2018.03.17 15:05:12
@VáradiJános: a pogromot kavartad össze a programmal, abból lett a progrom