Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tejfel Karcsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki előtt világos, hogy 2008. március 20-án este kisiklott egy villamos a Fehérvári úton, a Bocskai út megállóhely után. Egy szemfüles olvasónk videóra vette a kisiklást követő eseményeket, melyen jól látható, hogy fiatalok a kisiklott villamos oldalát összefirkálják.…..
     Tudom kicsinyes és sekélyes, hogy itt kéjelgek ezen, de hát megmondom őszintén, a kívánságlistámon, amely a reális vágyaimat tartalmazza, az SZDSZ eltűnése közvetlenül a szex öt csajjal egyszerre, előtt szerepel (miután néggyel már megvolt). Most,…..
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
Tejfel Karcsi 2008.03.18 15:41:11
Csodás meglepetésekkel és olyan felhasználóbarát trükkökkel lepi majd meg az olvasókat az Index foci EB-melléklete, hogy a Google nyilván lehúzza a rolót nyárra. No de milyen áron készül a csodaszájt? Mit állnak ki a résztvevők ott, ahol a nagyközönség nem látja őket?…..
Tejfel Karcsi 2008.03.18 15:36:34
Ha nagyon koszos helyen dolgozol akkor jobb ha így viszed magaddal a zsebkendőt, hiszen nem lesz koszos, nem szakad ki a zacskója. Vagy így lehet átcsempészni bármit is a határon, esetleg csak fel akarsz vágni, hogy Neked a fogkrémből zsebkendő jön? Bármelyiket is választod,…..
Tejfel Karcsi 2008.03.15 14:21:38
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Tejfel Karcsi 2008.03.15 13:23:28
...tiszteletben kell tartani őket és a melegséget. A minap olvasom a comment:com-on, hogy megszűnik a Legyen Ön Is Milliomos. Egyrészt sajnálom, mert engem nagyon szórakoztatott, másrészről tény, hogy eléggé elfáradt a formátum, s ezen még a "technósított" zenei…..
TOMPA ez meg mi a f*sz? 2.rész 2008.03.13 19:28:00
Hát még én se számítottam ekkora bombasztikus sikerre,úgyh ahogy már jeleztem tegnap megalkottam a következő feladványt :)Remélem azért kitaláljátok és nem fogtok megint utálni/mint a köcsög Ian:( /, szóval hajrá ismét!Ja még annyit h azért vannak egymás alatt a képek,mert…..
Tejfel Karcsi 2008.03.13 22:20:54
A politikusok is tudnak őszinték lenni, íme egy újabb bizonyíték! Persze csak ha nem látják a kamerát vagy a mikrofont! Erről Horn Gábor is tudna mesélni ... Tasnádi Péter, Pécs polgármestere, a "Pécs 2010 Európa Kulturális fővárosa" projekt házigazdája. Tilos…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
Dosszié Mi mi ellen véd? 2008.03.11 17:47:00
(Repigumi kockáknak)Attila hozott vásárfiát a CeBIT-ről. Csokit, sört, süniket, sőt, borzot is odabentre. Meg repianyagot a kiállításról, prospektusokat, kulcstartót, és, ami a legviccesebb, ezt itt, ni. Ez bizony, mint ahogy rá is van írva, egy óvszer, melynek csomagolása a…..
Tejfel Karcsi 2008.03.11 21:49:13