Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobBob

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap az Index felvázolta, hogy nem sikerült teljesen zökkenőmentesen bekebeleznie a Btelnek az EnterNet ügyfeleit. András tertközelből élvezhette végig a műsort: Előzmény: elégedett EnterNetes ügyfél voltam bő tíz éven át. Iszonyat korrektek: előre szóltak, ha…..
BobBob 2012.02.09 16:24:24
+1, EnterNet-tel soha semmi bajom, minden korrekten 11 évig, erre jött a Bé(na)tel s vége. Azóta a feltöltési sebességem egyoldalúan lefelezték (tájékoztatás zéró), a letöltésem legalább maradt.
Btel még tavaly emailben elküldte, hogy nézzem meg a honlapjukon mire változik a login név. Telefonon felhívtak, hogy ezután ők számláznak. Web+email+tel=3 egyben ezt nem lehetett volna?
Telefonon egyeztették, az adatokat. Kértem a levelezési címem megváltoztatását, vissza is olvasta az ügyintéző. Ezután még 2 hónapig rossz helyre jött a kőkorszaki, faxnál nagyságrendekkel rosszabb minőségű "számla". Felhívtam őket, közölték, hogy nem volt ilyen bejelentés. Jó akkor most lehet változtatni? Persze. Újradiktál, visszaellenőriztetem, oké. Elköszönnék, mikor közli az ügyintéző, hogy ez így nem fog menni, űrlapot kell kitöltenem. Akkor mit rögzített eddig? Semmit!!! Ő sem! Űrlap a honlapjukról letölthető, postai úton visszaküld. Ajaj, nehezedik. A nyomtatvány közepén egy sorban az szerepel (amit ügyesen elhallgatnak) "AZ ADATMÓDOSÍTÁS DÍJA 2.700 Ft + Áfa" Hey, ez már igen. Akkor jó lesz a régi cím. Jó lesz a csoportos beszedés helyett a rendszeres átutalás.
S nemsoká lemondom az egészet, mert másik címen ennyiért többet/jobbat kapok más szolgáltatótól. Itt sajnos nincs alternatív megoldás. max. T-com és max 4M letöltés. Van ahol ennyi pénzért stabil 20Mbitet lehet kapni.
EnterNet R.I.P.