Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grex

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A softshell dzseki története úgy indult, hogy egy gyorsan beszerezhető, normális áron kapható, viszont jobb minőségű „átmeneti” kabátot kerestem, amit ráadásul előzetesen meg is tudok esetleg nézni közelről is. Így akadtam a „taktikai” boltok kínálatát böngészve a…..
Combat Gear Blog Glock 17 2013.01.11 08:00:00
A Glock-nak apa mutatott be körülbelül két éve. Első látásra nem volt szerelem az eredmény, de több randevú után megkedveltük egymást. A túl kockának tartott forma, hirtelen széppé vált. A Glock 17-est 1982-ben rendszeresített az osztrák hadsereg, azóta több ország hadserege…..
Az ejtőernyősök számára rendszeresített gyakorló nadrág sok mindenben eltért az általános, gyalogság számára rendszeresített nadrágtól. A szabásánál itt is tettenérhető több olyan megoldás, amik napjaink gyakorló nadrágjain is megtalálhatók. Nadrágtartóként vászon…..
Grex 2012.10.03 20:11:10
Grex 2012.10.03 20:48:01
@dudi01:
Persze, nem kell rommá tömni.
Bármilyen könnyű, puha cucc tárolásánál jó szolgálatot tehet.
Plusz ideiglenes tárolásra ( ha épp nincs időd visszatenni az eredeti helyére a holmit ) is alkalmas.
Az utóbbi pár bejegyzésnél olyan hozzászólások születtek, amik a Magyar Honvédség személyi felszerelését firtatták. Úgy hogy álljon itt néhány szemelvény, a honvedelem.hu legutóbbi terméséből. A hivatalosan rendszeresített személyi felszerelés részét képezi a vászon…..
A TMK soron következő darabja a tárdobáló zseb, amely szerintem talán a legkevésbé sikerült jól. Szinte minden létező és megegyező kategóriájú zseb széles és hosszúkás alakú, de a TMK tervezői szakítottak ezzel a "designal", és újítani próbáltak. A zseb teljesen…..
Manapság már rengeteg katonai felszerelést gyártanak, sokat kifejezetten a hadsereg megrendelésére, de még többet a szabad piacra. Ezek közül rengetek hasznos és egy részük pedig haszontalan. Gondolok itt a taktikai multicam színű kéz melegítő muffra például.   Az Emdom egy…..