Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macsek89

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 - 6. Egy csodálatos péntek délután eltöltése kettesben... Elmentünk Mártélyra, első dolgunk a homokvár építés volt. :) Mint két kisgyerek, olyanok voltunk. Aztán úsztunk egy jót, majd kicsit sétáltunk, napoztunk. És még a szúnyogok is megkergettek! :) Hihetetlenül jó volt.…..
Ismét rengeteg képet töltök fel, de most némi magyarázat kíséretében :) Első élmény: egy munkamegbeszélés alkalmával a kedves Pár isteni lazacos-majonézes falatkákkal fogadott bennünket. :) Valami isteni finom volt!!! És hihetetlenül jól esett, hogy van, aki gondol ránk is. :)…..
Sajnos mostanában nem nagyon van időm a gép előtt ülni. De hát ilyen csodás időben kinek lenne? :) Azért néhány képet sikerült feltennem. :) 1-6. Napraforgók között jártam :) 7. Éjszakai vendég, aki akkor futott be, mikor a Barátaimmal beszélgettem a teraszon :) A kicsi…..
Macsek fotóblogja! Garden party :) 2012.06.25 13:56:00
Szombaton tartottunk a barátokkal egy kis sütögetést. :) De beszéljenek a képek. :) Fergeteges volt a hangulat és az este is. ;)   1. Pálinka, és a konyhai életképek 2. Hagyma 3. Készül a saláta 4. Elkészült :) 5. I <3 Milka 6. Tappancsaim :) 7. Szárad a papucsom. Azért…..
Tegnap Szegeden voltunk, csináltam pár délutáni-, és esti képet a városról. :) Ha hétvége, akkor vízpart. Ha vízpart, akkor Mártély. És dokumentáció természetesen. :) Ja, és az elmaradhatatlan, legjobb dolog, amit sajnos nem akarnak bevenni a hungarikumok közé. De…..
A következő bejegyzés a képekről szól, így bemutatván a vasárnaptól szombatig terjedő napokat. :) Természetesen egy kis magyarázattal a képekhez. :) 1. Pesti kirándulás reggele, csodás felhők 2. Mornin' coffee :) 3. Megérkeztünk, kedves látvány: harmatos virágok 4-8.…..
Macsek fotóblogja! Last weekend... 2012.06.12 06:59:00
Was wonderful!!! :) A múlt hétvégén pörköltfőzés volt a Főnökkel!!! Hihetetlenül finom volt az ebéd, és sikeres, mind elfogyott. :) Nem az igazi a főzőcskézés egy kis házi pálinka nélkül. :) Minden fellelhető volt, na és a hangulat... :) Sok nevetés, vidámság egy helyen.…..
Szeretem a szüleimet. Életet adtak nekem. Türelmet. Törődést. Felneveltek. Terelgettek. Óvtak. Védtek. Ha beteg voltam ápoltak. Ha szomorú, jó kedvre derítettek. Ha elestem segítettek felállni. Hiányoznak.Köszönöm Apu, hogy megtanítottál biciklizni. És mellettem álltál a rossz…..
Valami fantasztikus volt! :) Vasárnap Pesten voltunk,kedves Barátaink által szervezet rendezvényen, a GasztrOperetten. Remek hangulat, vidám emberek, fantasztikus vacsora, és még fantasztikusabb fények, és naplemente a Dunán ringatózva, a Columbus hajón... Csak ajánlani tudom…..
Szombaton volt szerencsém megismerkedni 2 csodálatos emberrel. És a környezetükkel. :) Gyönyörű hely, én is el tudnám képzelni, hogy ilyen helyen éljek... De beszéljenek inkább a képek: ..
Beszereztem egy új telefont (muszájból, persze!)... Nem is a története a lényeg, hanem az, hogy végre csináltam életképeket. :) Sok bohóckodás, aranyos képek... :) A képekhez a magyarázat pedig: elmentünk Zoli és Sziszka barátommal kajálni délután, mert én éhes voltam. :D…..
Már megint egy esős, hideg nap... Így május vége felé haladva. Elszégyellhetné magát az időjárás. Jöhetnének a Nap mosolygós, langyos, narancsszínű sugarai végre. Hogy gyönyörködhessünk...Szeretem az elcsendesedett, ébredező város hajnali kihalt utcáit, ami napközben…..
Macsek fotóblogja! Eső...??? 2012.05.07 07:18:00
Úgy néz ki ma is esős napnak nézünk elébe. Szürke felhők takarják el a Napot, egybefüggő, piszkos kék minden fent... És az idő is lehűlt. Ilyen időben kedve sincs kilépni az embernek, főleg így, tudván, hogy akár mikor a nyakadba hullhat pár hideg esőcsepp. Inkább…..
Érezted már úgy magad, mint, ha minden Veled történt dolgot kívülről látnál? Nem résztvevője vagy a történéseknek, csupán a szemlélője? És tehetetlen, mert szinte fel sem fogod, hogy milyen helyzetben vagy? Mire észbe kapnál, a helyzet nincs többé, minden…..
Macsek fotóblogja! Reggelek 2012.05.03 07:03:00
Szeretem a nyári reggeleket. Ezért jó korán kelni, vagy ébredni... Amikor a frissen főzött kávé illata lengedezik a házban, kézbe fogom a bögrét és kiállok az ablakba nézelődni. Szeretem a harmatos fű illatát, a fűszálak közt megcsillanó fényeket, apró szivárványokat. Az…..
Macsek fotóblogja! Lista... 2012.04.30 15:20:00
Szerintem a cím magáért beszél. A lista, amit szeretnék ebben az évben másképp csinálni, és ezek után is. Megújulni, változni jó dolog! Képek: az április 22-i hétvégén készült képek közül pár, a romos laktanyából. (Ahogy…..
Szeretem a nyarat... a párás, fülledt nyári estéket, amikor csak csendben fekszem a fűben és hallgatom a tücskök muzsikáját. Néha egy-egy kóbor süni elkocog mellettem hangos fújások közepette. :) a repcetáblákat, a végeláthatatlan sárgaságot, a vidám színét. Beszaladni a…..
Bár már napok óta melegszik az idő, az eső elmaradhatatlan... Az esős, hűvös napok... De a végére mindig valami jó sül ki belőle. :) A hétvégén névnapoztunk a Párommal. :) Amint lesznek készen képek, töltök fel. :) Igazán javulhatna már az idő, szeretnék Napocskát, meg…..
Mit is csinálhat az ember lánya egy esős vasárnap délutánon? Hát sütit süt! :) És persze csokikrémet csinál! A fűnyírás "úszott" az eső miatt sajnos, hogy stílusos legyek. :) De tétlenkedés helyett nagyon jó ötlet egy kis sütés, és még finom is, lehet utána…..
Nyakunkon a HÚSVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉT! És ez egy jó alkalom, hogy "kísérletezzek" az új kedvencekkel, a cupcake-ekkel. :) A cupcake egy fantasztikus dolog. Tulajdonképpen egy mini torta, amin mindenki ki tudja élni kreatív vágyait, hajlamait, és nagyszerű időtöltés…..
Macsek fotóblogja! London!!! :) 2012.03.30 10:04:00
Nos akkor bele is kezdenék... :) FANTASZTIKUS VOLT! Imádtam minden egyes napját! :) Az örök kedvenc a Tower Bridge volt, valamint a Buckingham Palace (megunhatatlan), és persze a London Dungeon, meg Camden Town. A történet úgy kezdődött, hogy Helgától (Gombóckám) végig azt…..
Már csak 6 éjszaka és irány London! :) Addig pedig igyekszem kiheverni a náthát. Sajnos én sem maradtam ki a járványból. :( Ami nem baj, legalább túl estem ezen is, csak a tüdőm ne fájna ennyire, huh. Még mindig az állatkerten jár az eszem. :) Azóta sem jutottam el, de talán majd…..
Eltűnt a tavasz... Meglógott. Ma nyomott, borult, kicsit hűvös idő van. De hátha a holnap már mást hoz, bízzunk benne. :) Tegnap délután szabad programot csináltam magamnak. :) Elmentem a Mekibe, és egy dupla royal, sültkrumpli, light cola, almás pite után elmentem felkutatni a…..
Már csak 2 hét és irány London! Alig várom! Mióta láttam a Vaslady-t, azóta még inkább erősödött bennem az érzés. Mindenütt csak London. :) És ez nagyon jó! 14évesen voltam kint a testvéremmel 2 hétig... Azóta is szeretnék visszamenni. :) És most, végre sikerülni fog!…..
Jóóóóóóóóóó reggelt!!! :) Egyszerűen imádom a napsütéses, kávéillatú, narancsfényes tavaszi reggeleket. Erről mindig a kicsi korom jut eszembe. Egyszerűen fantasztikus, ahogy besüt a nap narancs sugara a házba, keskeny sávban elterülve a padlón. Ahogy érzem a frissen…..