Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törtpapa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konkurens tévécsatornák is rájöttek arra, hogy a tüntetők nem bántják a HírTV-t. Mindenki más meg ugyebár az országot rabszolgasorban tartó kozmopolita nagytőke kiszolgálója, ezért a többi tévéstáb akkor vannak biztonságban, ha nem nagyon reklámozzák magukat. A Tv2…..
Törtpapa 2006.10.24 00:42:24
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Törtpapa 2006.09.23 18:41:42
Napló 2.
Tévé előtt 1. nap.:
Első vandáltüntetés: Ha jól látom, asszony, akko' itt az vanik, hogy, hogy: Hazudtunk éjjel-nappal ésatöbbi, hát hazudtunk - hazudta Feri.
Semmilyen akadémija ne gyöjjön, mer' megeszem Nádasdy-t. Te érted eztet?
Asszony: Mit akarsz, Csárdáskirálynőt-?
Tévé előtt, 2. nap.
Második izé, ami van:
Te, asszony, az a gáz, hogy ezeknél gáz van. Vagy nincs. Vagy mittudomén. Rakjam fel a kokárdát?
Asszony: Ne, mert egyelőre érthető, a [kitörölve] anyamagyarok most ilyen izébe vagynak. Végvári vitézek ésígytovább.
NATO-tankok gyöttek-e?
Tévé előtt 3. nap:
Mámeg. Eztet a lődözős filmet, amivel mételyeznek az anyamagyarok, képesek megszakítani ilyen nemtommilyenuccai zavargásokkal. Meg bémondja a képembe az interjuhos, hogy még nem történt semmi atrocitás. Még!
Bezzeg, nálunk a Steaua-Dinamo meccs után, asszony, na ott dógoztak a rendérek. Csak úgy államilag. De ha nálunk lett vóna a faluba, rend lett vóna, az szent. Semmi perc alatt.
Ábel, Ámerikából:
Az a helyzet, drága véreim, hogy itten nézek jobbra, nézek balra, nyelvezetem is tiszántúli, hiányolom azon mechanizmusok feltárását (levéltár, meg miegymás), amelyekből azt se nem tudom, miért maradt bent Márai, miért nem vagyikok én.
Én miért vagyok most Kukorelly-s (nem értcsük, de izé)?
Árpád-sávos zászlókkal miért nem az Árpád-hídra mennek?
Utolsó nap:
Utolsó nap.
Megáll az eszem.