Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bacillus 40

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy közös vadászat lesz, zsazsu kolléga már becserkészte, sőt, el is ejtette, mégsőtebb: már ki is harapott belőle egy finom falatot, a „közös” erőfeszítéshez én most azzal fogok hozzájárulni, hogy két pofára behabzsolom azt, amit a kolléga otthagyott, és ez…..
Ritkán érez az ember mélységesen együtt Bayer Zsolttal. Kedvenc mérsékelt hangú demokratikus pacsirtánk, ha nem is felháborodásának, de azért néminemű meglepettségének adott hangot a Heti Válaszban, hogy ugye ő, aki szerteszét zsidózta a pájsliját, három műszakban uszult,…..
Magyarország a világ szégyenpadjára került, Európa-szerte nevetség és szánalom tárgya lettünk. Ott és úgy aláznak meg a szomszédaink, ahogy kedvük tartja.Pokorni Zoltán 2009 március 15..
bacillus 40 2012.02.14 13:10:48
Kedves ajándékkal lepte meg Schmitt Pál köztársasági elnök a helsinki magyar nagykövetség dolgozóit. „Örökre emlékezzenek arra a pillanatra, amikor ezt most mondom” - mondta beszédében a köztársasági elnök, majd átadta Forrai Kristóf nagykövetnek a Schmitt Pál…..
bacillus 40 2012.02.13 18:02:07
Nem tudjuk, hányan nevettek nagyot Orbán Viktor tréfáján az egri frakcióülésen, amikor Pósán László felvetésére, hogy hiba volt mindössze évi százban megállapítani az ingyen képzett jogászok számát, azt válaszolta, hogy tényleg nem volt helyes. Aztán hozzátette: le kellett…..
bacillus 40 2012.02.13 17:59:15