Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sjános

0 bejegyzést írt és 436 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ténytár szerkesztőségében is komoly vitát váltott ki, hogy a György István által benyújtott - a korábbi kormányzati gyakorlatnak megfelelően rendkívül unalmas című - törvényjavaslatot lex Balettintézetnek, lex MTESZ-székháznak, esetleg lex Sándor-palotának tekintsük-e.Az…..
sjános 2013.06.14 10:37:57
@artz100: Jajjj mááár..nem érted....az csak egy béta verziója volt a szerződésnek...és az adminisztrátor trehánysága miatt maradt ott a próba aláírás! :)
Egyébként is....bizonyíthatóan Gyurcsány végig fogta a kezét közben...és közben a táncával elkábította....nem is tudta mit ír alá...no meg természetesen megtévesztette, megzavarta a zsebébe kerülő "kitömött boríték"...
sjános 2013.06.14 10:41:54
@enpera: Csak annyiért mint Széles "Úr"...:)
Tegyük fel, hogy van nekem egy tévém. Mindegy, hogyan jutottam hozzá, van és kész. Én vagyok a góré, az én pénzemből vágnak a vágók, sajtóznak a sajtósok és főznek kávét a titkárnők. Én mondom meg, hogy ki mennyit keres, és ha valakinek nem tetszik a pofája, hát kirúgom,…..
sjános 2013.06.09 20:12:26
@azbesztos:
Szia!
Hááát nem tudom!
Vagyis...tudom!
Ti nem akarjátok tudni!
Nincs "jókomcsi...meg rosszkomcsi"!
Komcsi van!
Volt aki kihasználta a rendszert és előre jutott...vagy megrekedt a szimpla párttagságnál!
Sőőőt, lehet meglep...de nemet is lehetett mondani...minden mese ellenére!
Tetszik Nektek vagy sem...valaki nem lehetett merő jópofaságból akkoriban vezető beosztásban az államapparátusban! Nem lehetett szálloda igazgató...pláne nem,a külföldiek akkor egyik legfelkapottabb szállodájában, anélkül hogy ne jelentett volna!
Ő a Ti büszke zászlóshajótok motorja!
Nem baj...mi szégyenkezünk helyettetek is!
Az ,hogy kiderült róla, hogy enyhén szólva zavaros, konkrétan másolt! a diplomája...nem meglepetés!
Akkoriban soksok zavaros diploma született....pártukázra...sőőőt sikeres vizsgák, részvétel nélkül...mert....csak..mert jókáder!
De nem baj..égessétek magatokat a sok posztkomcsival...Szűrössel..Pozsgaival...Martonyival..stb..stb...
Ti.."jobbosok"!
A TV...az MTV-DUNA úgy szar ahogy van! Punk zenekar vagy sem!...engedték vagy sem!....ez csak a szokásos marhaság...egy beszari szerkesztő paprikajancsiskodó seggnyalása...jutalomfalat reményében!
De mit várunk a Lánchíd és Mária Rádió prominenseitől!
Szart sem! (bizonyíték rá a rádiók)
Na..azt meg is kapjuk a TVben is!
A 444 megszerezte az EU jelentéstevőjének Rui Tavarez jelentését, amit az Európai parlament később módosíthat még, de valószínűleg nem fogja nagyon felhígítani. A jelentés, pontosan igazolja az elmúlt időszak alkotmányvédő tüntetéseinek igazát, és egy Petőfi idézettel…..
sjános 2013.05.08 10:55:00
@Fejesrob: Nem hiszem el hogy nem érted!
Persze...ügyesen terelsz folyton..:)

Magántulajdon nem lehet elvenni! Capise?
Semmilyen törvénnyel! Utólag! Pont.
Ha ez még jó párszor megtörténik...saját magunkat írjuk vissza a sötét kommunizmusba!
Meglehet büntetni azokat akik eladták...felelősségre vonni azokat ,akik annyira értékelték...stb...de ez piszkos nehéz dolog ám..nem véletlenül még egyszer sem sikerült...csak lesd meg Hagyó úr milyen szépen fog kifarolni..pl...
És hogy értsd...én megveszem Tőled a házad....aztán körbejárom..minden sarokba belehányok....majd 15 évig felé sem megyek...Te barátom nem tehetsz semmit! Sőőőt, ha naponta ingyen bulit tartok benne csöveseknek..akkor sem tehetsz semmit! Eladtad. Közöd nincs hozzá! És ha arra jársz valami önkormányzati haveroddal és kibüfögöd a szádon...hogy ugyan már, kéne Neked vissza....akkor ennek 1 útja van csak! Vedd meg! Pénzért! Ha erre törvény készül..utólag...az a jogállam megszűnésének bizonyítéka! Ennyi a Balettintézet ügy!
Miközben sajnálom hogy így néz ki a Belváros közepén egy épület...
Persze, amikor a Fradi B-közép csürhének muníció kellett az utcai randalírozáshoz...ugye Kubatov elvtárs? (pedig FTC szurkoló vagyok) Akkor jól jött az épület romos állapota! Akkor nem zavart senkit a Fideszből!
sjános 2013.05.08 11:53:20
@notib: Hááát vád per pillanat még nincs is Laborcz ellen a Portik ügyben..ha jól tudom...
Egy másikban már felmentették nemrég...
Ez is csak egy szokásos Fidesz maszatolás....úgy csinálok mintha csinálnék valamit....aztán mégsem....de pofázás az van!
Elő az ügynök aktákkal!
Elő a pártház ügyekkel!
Elő a párt finanszírozással!
Elő a 86 utáni privatizációkkal, cégfelszámolásokkal!
Minddel! Bal és jobb oldali érdekszférákkal!
Élen a MüszertechnikaIkarusSzélesGáborral!
Elő a Grippen üggyel!
Elő az igazi vagyonosodási vizsgálatokkal!
Postabank! K&H-Kulcsár ügy!
Sorolhatnánk...
De van 1...1!!! dicsőséges "Cúslág" ítélet...és vége!
sjános 2013.05.08 12:07:54
@nusica: Nincs vád mutyi ügyekben. Miért lenne? Gyorsan törvény is készült rá..nehogy kiboruljon a sok szar bili!
De ez oldalfüggetlen!
Orbán Viktor tegnap Estorilban azt mondta, Magyarország már áttért a munkaalapú társadalomra, például bevezette az új, versenyképes adórendszerét, és egy rugalmas munka törvénykönyvét alkotott, mindezt azért, hogy jobban megérje dolgozni. A Kossuth Rádió tudósítása szerint…..
sjános 2013.05.07 14:11:08
@Távmunka blog: Visszatérve a real politizálás talajára.....néha..még érteni is vélem amit csinálni akarnak.....de a kivitelezés..na az katasztrófa....és sajnos a múltban gyökerező hibák továbbélésének színes tárháza....pökhendi...erőszakos...kapkodó...is sokszor pitiáner helyi/napi politikai érdekek mentén születnek...sőt néha sima lopás és rablás van a háttérben......de pl itt ez az egész KDNP-és színjáték!
Egy mérési hibahatár alatt lévő párttöredék diszponál minisztériumok felett....közröhej...csak azért, hogy a keresztény máz a kormányon legyen! És az "álkeresztény idióták" kezébe adnak ilyen fontos dolgokat, mint a szociális ellátás...vagy az oktatás!
Mondom én...aki katolikus vagyok..bár nem a hetente templomban színjátszó fajta!
Tisztelet a hithű keresztényeknek! Bár szerintem ők bizony néha csak pislognak mi megy a keresztény máz ürügyén!
Lényeg a lényeg....az állam miért abból indul ki hogy trükközöl, szabálytalankodsz?
És az ellen intézkedéseivel ,miért kényszerít szinte bele a trükközésbe, szabály kerülésbe??
És ez igaz mindenre!
Legyen az adó...gazdaság politika...vagy szociális kedvezmény...továbbtanulás....bármi!
sjános 2013.05.07 14:22:14
@Távmunka blog: "Kérdezz meg fiatalokat, manapság a legtöbben azért nem akarnak gyereket, mert akkor sokkal kevesebb pénzük lesz."

Ezzel vitatkoznék picit...:)..milyen meglepő..:))
Szóval...az öcsém a kisebbik pont ez a kategória.....26 év..jó fizetés...jó nő a barátnő..akinek szintén jó a fizetése..:) évek óta együtt.
És tudod miért nem akarnak gyereket?
Mert világot akarnak még látni!
Mert szép a Kárpát-medence...de Ők már sokkal messzebb néznek!
Ömlik rájuk az információ....és érdeklődnek!
Mellesleg az új oktatási rend pont ezt akarja kiölni a gyerekekből! A nyitottságot...az érdeklődést!
No meg még egy dolog...a lét és jogbizonytalanság! Eztartja Őket vissza! (persze így áttételesen a pénz)
Az sem biztos, ami a tiéd...bármikor elvehetnek tőled...bármit...földet...munkát...céget..megélhetést...tönkretehetnek...megalázhatnak...megvádolhatnak szabadon...és nincs aki megvédjen...csak magadra számíthatsz...nem teheted meg hogy kiszállj a ringből! Nem állhatsz meg!
Nem tudhatod mikor kinek mi tetszik meg....és mint a régi, igazi komcsi időkben csak rád mutatnak...és már "szeletel" is a politikus pajtás...új törvényekkel, szabályokkal..akár visszamenőleg...majd újraosztás a lieblingeknek!
Tehát....nincs gyerek, nincs család...majd...ha már felhalmoztál...esetleg....talán...
sjános 2013.05.08 09:53:40
@Távmunka blog: Én egy darabig reménykedtem.....reméltem azt hogy amikor majd elkezdenek kiöregedni a régi MSZMP és a semmiből előkerülő 56os ellenállók...akik már annyian vannak hogy lazán, csuklóból kellett volna lenyomnunk a Vörös Hadsereget...és az emberek rájönnek hogy a Fidesz nem más mint a Népfront újratöltve.....na...akkor majd lesznek végre tényleg bal..közép és igazi jobb oldali pártok...és igen...liberális párt is kell....és igazi zöldek is...és bizony a szélsőségek is jelen lesznek..bal és jobb oldalon is...
De erre mi történik?
Csak jönnek..jönnek újra és újra az agymosott politikai zombik...a Mesterházyk...a Kocsis Máték...a fiatal politikus nemzedék...ééés csak nézek mint a moziban....még populistábbak...még hülyébbek..még demagógabbak...még seggnyalóbbak...és láthatóan eszük ágában sincs dolgozni...csak a trükközés, lopás, csalás...
Én magamat egy nagyon pozitív embernek tartom...na jóóó..mások is..:) de ennek a szerencsétlen országnak vége újabb 40-50 évre!
Nem hogy kevesebb lenne a sértett, megbántott, csalódott...uram bocsá...haragos ember,...hanem egyre több...és egyre több fronton!
(ugye szuper a szalámi politika)
Végünk újabb 40-50 évre! (még az a fantaszta MNB vezér is 20-30 évet vizionált, amikor éppen nem volt nagyon belőve!)
Az egész "tisztelt parlament" felállhat és megtapsolhatja magát, mint a Haza legjobb sírásói!
A második sorból meg kurjongathatnak az önkormányzati vezetők!
Lázár János szerint nincs arra bizonyíték, hogy a trafikpályázatok győzteseit politikai alapon választották volna ki. Micsoda feltételezés ez kérem? Mindenesetre a kormány mindent meg is tesz annak érdekében, hogy bizonyíték ne legyen. Ha minden igaz, akkor a magyar…..
sjános 2013.04.30 16:53:16
@kvadrillio: "Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül."

Na ez a kellemetlen...ezt kb. ha nem írták meg már nagyjából "124en"..akkor senki!
Na jóóó...lehet nem a SZIGETről.....és nem Orbán Ráhelnek hívták....és Apuci nem volt miniszterelnök!
Mi ebben az újszerű és különleges téma?
sjános 2013.04.30 16:54:56
@Balibgeczyk: Egyedül vagy...nem veszed észre?
Már a nyáj sem béget Veled..:)..hallgatnak...várják az utasítást...vagy valamit már meghallottak, csak b@sztak Neked szólni...:)
sjános 2013.04.30 17:01:21
@milyen szép a Vértes, ó: Nem kicsit veszi komolyan...muszáj!
Ma, Magyarországon, állami támogatás nélkül nincs nagy fesztivál!
A támogatási kérelemhez alap, egy ilyen anyag megléte!
Legalább 30-40 oldalon kell pofozni a semmit akkor is, ha "valami államtitkár unokaöccse" is benne van a szervezésben!
"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna…..
sjános 2013.04.26 13:21:52
@Vidéki: Nézd....
Szinte már tiszteletre méltó ez az elhivatottság ahogy véded Orbán Viktort és a "családját"...
De sajnálatra méltó a vakságod! (akkor is ha haszonélvezője vagy a "családi rendszernek"...ha meg nem akkor pláne!)
Remélem, megélem majd azt a napot....amikor az össze magyar rabló politikus és "üzletember", akik a privatizációs és közpénzes tendereken híztak meg.. .Orbánnal az élen...a Szélesek, Leisztingerek, Garancsik, Mészárosok, Sesztákok, Gyurcsányok, Simicskák, Lázárok,..stb...stb....azt gondolom minkét oldal szép hosszú listát tudna összeírni.....kéz a kézben masíroznak majd be teljes vagyonelkobzás után (akár bizony unoka szintig!) a jó magyar börtönökbe!
Mert megérdemelnék azért amit ezzel az országgal és a népével tettek!
De Te...mint hívő...ettől még küldhetsz majd csomagot....bárkinek...szíved joga! Ezt szeretném megélni! (tudom....álmodok!)
sjános 2013.04.26 15:13:32
@Kandeláber: Jóóójóóó..:) De tényleg meglepő volt, hogy nem értesz egyet egy Fidesz remekművel.....még ha nem is olyan megközelítésből, mint ahogy általában reagáltak rá...
Igen....nőni fog a fekete gazdaság is!
Nőni fog picit a megalázott, kihasznált, átb@szott emberek sora...és ki tudja mikor billen át a kritikus tömeg...
Az tény...a "Fiúk a koleszből és családjuk" nem ismeri az önmérséklet fogalmát!
Ha gonoszkodni akarnék.....olyan mintha már 2014 utánra zsákolnának....lehet mégis aggódnak picit...még ilyen balf@sz ellenzéktől is beremegnek??
sjános 2013.04.26 15:30:41
@Kandeláber: Na.....ez már bizony egy közös platform!
Még a végén majd beszélgetni is tudunk....vitatkozni....érveket ütköztetni....úgy, hogy közben nem jön elő semmiféle felekezetfajésoldal!
Ezt várnám el a magyar politikusoktól is!
Elkötelezettséget az országért (nem csak a párt!).
Lelkiismeretet.
Rációt.
Álmodozom ugye?? :)
Mandiner blog Egy párt elegendő! 2013.04.23 13:31:00
„Ahol demokrácia van, meg jólét, ott egy párt is bőven elegendő, a pártosodás – miként 1989-ben is – a bomlás biztos jele” – írja Ugró Miklós a Magyar Nemzetben. 2013 áprilisában. Csak bólogatni tudok! Dolgozó népünk épp eleget hallott a különböző…..
sjános 2013.04.24 15:36:16
@Kandeláber: Látom megy a terelés....ok..:)...lehet pontosan..szó szerinti értelmezésében nincs nemzeti szocializmus most Magyarországon....ebben igazad van! De oda tart! Oda tart a Fidesz is!
És ha az intézkedéseit nézed....kiveszed belőle a pávatáncot...hogy jobb és néppárt, meg konzervatív, erkölcsös (na ez így már leírva is, a vicc kategóriája)...akkor bizony erősen retroszocialista!
sjános 2013.04.24 15:43:05
@calabria007: "Danish Private Debt Burden Triggers Central Bank Warning
http://www.bloomberg.com/news/2012-03-22/denmark-s-record-private-debt-load-triggers-central-bank-warning.html"

Erre is már rég megtalálták a megoldást...ez 2012es adat....és persze a "hülye" skandinávok....nem olyat, ami csak pár ezer emberen segít!
De sorolhatnánk...a válságban az állam magán kezdte a spórolást...és nem új adókat vetett ki....és jéééé valóban spórol...nem úgy mint a magyar állam, ami annyira spórol hogy ma a kevesebb minisztériumban többen dolgoznak már, mint a régiekben...és akkor az új "ispánságokról" már nem is beszéltünk...soha nem volt arányaiban ekkora az állam és a költekezése, mint most!
sjános 2013.04.25 12:45:53
@calabria007: Nahh....miután szétfikáztad Dániát, kínkeservesen idézgetve azt, ami szerinted rossz...mert hát nyilván minden rossz ott, hogy nem találtál semmit jót és követendőt....vagy csak alkalmi vakságban tengődsz tök véletlenül?..:)
Lássuk mire mész "bezzegországgal"..vagyis Velünk...:)
Mert ha nekiállsz dicsérni a nagy büdös semmit....a jövő felélését (manyup+új állampapírok extra kamatokkal+az MNB tartalékainak már elkezdődött dézsmálását)....az ipar és a mezőgazdaság tragikus teljesítményét...a törvénykezési és végrehajtási káoszt...az oktatás kivéreztetését...akkor bizony az értelmi képességekkel van baj!
De én ezt nem tételezem fel Rólad!
Én rosszabbat gondolok. :(
Hogy nem vagy más, csak egy hívő.....és mindent bekajálsz, amit eléd raknak a "siker történetből"!
Milyen szerepet kellene vállalniuk az állami kiállítóhelyeknek a hazai kortárs képzőművészet bemutatásában? Partnerünk, a MúzeumCafé körkérdésére a magazin 34. számának Disputa rovatában Szoboszlai János, Petrányi Zsolt, Fabényi Júlia és Keserü Katalin…..
sjános 2013.04.22 14:35:25
@pocaklakó minimanó: "Olyannyira, hogy már az ókori görögöknél is kiakadtak azon, hogy vannak, akik a minőséget és az eredetiséget összekeverik a folytonos újdonságra és meghökkentésre való törekvéssel.

Régi lemez. :)"

Régi...régi....de ez van..:)
És bizony a sok gagyiból...uram bocsáss, hülyeségből szokott kiemelkedni az a kevés jó és értékelhető "izmus"...ami aztán "többet", de feltétlenül mást ad....ami halad a kor embereinek szellemiségével.
Ahogy a reneszánsz felváltotta a barokk....vagy ahogy abból visszanyúlva de mégis átalakítva jött a klasszicizmus....stb...stb...
Ez már csak így szokott lenni...:)
sjános 2013.04.22 14:46:25
@pocaklakó minimanó:
"A művészetet, mint fogalmat már meghatározta jó pár filozófus...ezen most nem kéne rágódni!"

Miért is nem?

- mert a post nem erről szól hanem a finanszírozásáról, az irányításáról.

"Eleve a probléma ott jön, hogy az állam, az éppen aktuális hatalom, magának vindikálja a jogot, hogy meghatározza, mi a jó, mi a modern vagy mi a tömeg kultúra....és mit ad Isten, mindig a házi művészei felé hajlik a keze!"

Ez az alapállapot. Mindig is ez volt, amikor állami pénzek kerülnek szóba - és mások zsebébe.

- ezt lenne üdvös elkerülni, ne az állam ossza a pénzt, saját önös érdekei miatt.

"Én, az állam, fizetek a házi, kiszolgáló művészeimnek, akik jó propagandista módjára szépen vissza is nyalják a kezem!"

Amikor meg nem az állam fizetett, akkor ott voltak a mecénások, akik megrendeltek pl. egy festményt és meghatározták, hogy mit ábrázoljon.

- ez így is van! De a mecénás a saját pénzéből rendel, jótékonykodik, finanszíroz és arra költi amire akarja! Nem közpénzből duhajkodik..:)

"A szakma tűnt el az egészből!"

Mennyivel lenne jobb és igazságosabb, ha az a bizonyos hivatkozott "szakma" döntené el, kinek mennyi kerüljön a zsebébe? Talán ott nem érvényesülnek a politikai-ideológiai-művészeti elfogultságok?

De még mennyire, hogy igen!

- Nyilván belekerülne a politika...sajnos főleg nálunk, ahol minden átpolitizál már...de azért a művészek között ismertek ám a művészeti, az elismertségi, a sikerességi viszonyok!
Vannak mértékadó személyiségek...mindig is voltak....szkanderozzák Ők le egymás közt. hogy kinek hová mennyi...az állam ne akarjon mindent jobban tudni, mert nem is tud!
Csak a törvényesség kereteket tartassa be!
Pl. az elbíráló (pénzosztó) bizottságba se az állam delegálja az embereket, mert akkor egyből a saját embereit nyomja be oda...ezt láttuk régebben is és most is!
A szakma...a szakmai szakszervezetek, kamarák majd szépen megválasztják a küldötteiket....demokratikusan!
Hááát valahogy így kéne..:)...na persze lehet csak szerintem..:)
   Jó a viszonyuk a bankoknak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) új vezetésével, de a Magyar Bankszövetség számára a jegybank vezetője, Matolcsy György is abszolút tekintélynek számít... (Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára)      A…..
sjános 2013.04.22 17:25:25
@Szindbad: Hááát mert nem Matolcsy hozta....TE meg én meg a zemberek..:)
Az EU kipréselte az országból....Matolcsyból...és az Ő "tehetsége" abban bontakozott ki, hogy "23" különböző adót talált ki ennek fedezésére!
Erre, valójába egy idomított majom is képes lett volna....kb...
sjános 2013.04.22 17:41:13
@jotunder: Csak úgy közbevetőleg azért megkérdezném...mert nekem nagyon gyanús:
A JATF...nagyon gyanúsan balos retorikát folytat.
A BATF félemberei, meg néha kifejezetten jobbos megoldásokat forszíroznak.
Hmm...nálunk minden fordítva működik?
Tegye föl a kezét akinek meglepetést okozott, hogy oligarcháink nem csak ÉdesViktort látják el munícióval, hanem saját jól felfogott érdekükben több vasat tartanak a tűzben, és azt is finanszírozzák egy kicsit akit reális kormányváltó esélyesnek tartanak. A közélet…..
sjános 2013.04.21 12:02:40
@Habakuk999: Huhh...még egy álmodozó..:) Tényleg azt hiszed....azt reméled, ez a magyar társadalom akar demokráciát? Akar és képes szolidaritásra? Tud összefogni?
Max. egy esetben fog össze...és erre érzett rá Orbán...ha adsz neki ellenséget! Hát Ő ad...akár hetente mást!
Az egész történelmünk pár dicsőséges esettől eltekintve a lopásról, rablásról, (portyázások) arroganciáról, kivagyiságról, az egyén és nem a nép fontosságáról szól...az irigységről...a trükközésről...az oldalvizezésről...és arról. hogy középszerű vagy még gyengébb vezetőinkkel, (mert aki kivételes tehetség az menekül innen vagy pária lesz a saját hazájában) gyalogolunk az ismétlődő tragédiákba!
sjános 2013.04.21 12:16:20
@sírbateszezazegész: De mi már ezen túlhaladtunk...:(
Már a blogokon is és a közéletben is..ha valaki mást gondol...máskép látja a megoldást...egyből jön a ballibkomcsi....vagy a cigányzsidó.....no meg a rasszistanáci elegy...igény szerint!
Ezt tartom ám az egész politikai "elitünk" legnagyobb bűnének! Elérték azt, hogy megszűnt a párbeszéd...az érdekek, elvek, megoldások ütköztetése...az előre vivő vita...csak kizárólak akarat van...és akkor is lenyomom a torkodon, ha beledöglesz! Sőőőt....ha nem értesz egyet....dögölj meg!
Olyan is az ország...
sjános 2013.04.21 12:58:04
@rodeo36: "nyasgem

brühühühü"

Hááát Istenem..:)..ez vagy TE.:)
Ajaj, most van baj, kedves nertársak és nertársnők! A nemzet egyesszámú közellensége, Szabó Rebeka csak elérte másodfokon is, hogy: "a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet (NFA), hogy hozza nyilvánosságra a 2010 novembere és 2012 márciusa közötti állami földbérleti pályázatok…..
sjános 2013.04.19 20:28:45
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"ha összeütközésbe kerülnek a külföldi finanszírozók érdekei és a pártra szavazók érdekei? Kit választ? A választóit, vagy a finanszírozóit?"

Hááát...az az igazság....ilyen nemigen fordul elő..:)...nyilván, aki támogat, az tudja kit, milyen gondolatokat támogat!
Max ha azt látja hogy mégsem az történik, elzárja a pénzcsapot!
Pl...a Fidesz, most egy kanyi vasat nem kap a bajoroktól, mert nem szeretik a nemzeti szocializmust! Kövér úr tudna erről beszélni!
Majd ha újra (szerintem soha!) tényleg jobboldali párt lesz a Fidesz, majd akkor kinyílnak a pénzcsapok! De nem véletlenül folyik a "magyar urak-lakájok-irányítók?" feltőkésítése! Kétséged ne legyen, hogy Mészáros "Úr" és a többiek, szépen adakoznak majd vissza! Ezért kapták a pénzt, hogy átlopják a közpénzt, a párthoz!
sjános 2013.04.19 20:36:39
@Matróz Kommandó: A kérdés nem az, hogy eddig kinek a kezében voltak az "állami földek"...hanem hogy nem ezt ígérte a Fidesz!
Nem azt ígérte hogy a pár szoci lieblinget...lecseréli Fideszes lieblingekre....az egyszeri termelő meg csak néz, mert újra jól átb@szták!
Most fog feketén-fehéren kiderülni, hogy a legtöbb pályázat úgy dőlt el, hogy előre leadták, ki, kinek a kije...és kinek kell nyerni..mert...csak!
Deee, azon sem csodálkoznék,ha hirtelen elveszne pár akta...esetleg tönkremenne pár szerver a minisztériumban..stb...ajjajj...pont azokon voltak az iratok egy része!
Tudod...az egész magyar politikai elit legnagyobb szégyene, hogy ha nagyonnagyon ritkán igazat is mondanak már...azt sem hisszük el! Aki meg hisz egy magyar politikusnak..az meg biztos valami tudatmódosítón él!
Orbán elköltözhetne Erdélybe. De komolyan! Nem titkolt szeretete az erdélyi magyarok felé, már-már olyan mértékű, ami engem mint magyar állampolgárt lassanként sért. Szimpátiámat, és együttérzésemet kezdem elveszíteni velük szemben. Felfogható ez úgy is, mint a gyermek…..
sjános 2013.04.19 11:48:33
@Puskát kellett volna hozni: "Még szép, majd a komcsik pártjai kapják elmebeteg!"

Milyen komcsi magyar párt van Erdélyben....kifejtenéd?? Ott élsz vagy innen osztod az "észt"?
De ha jobb is vagy bal....az eredményt láttuk!
Elbasztak nem kevés pénzt mérhetetlen eredményre..
sjános 2013.04.19 13:29:07
@csaba1830: Aztán miért nem szabad támogatni az RMDSZ magyarság politikáját?? Mert csaba1830 úgy gondolja? Vagy nem magyarok? Vagy mert nem a TE zsebed? Per pillanat Ők bent vannak a parlamentben....ergo...az erdélyi magyarok legnagyobb képviselete...a lekpefing Szász úr és IngyenélőEus Tőkés meg sehol sincs....hiába, aki belemászik a Fidesz alsógatyájába...nehezen jön ki "szolgálat" nélkül!
Önmagát valamire is tartó publicista nem áll neki a trash-kultúrát (?) ócsárolni: nem feketepákózik, nem kiszeltündézik, nem elemzi, mivel masszírozták a nézők agyát az Éjjel-Nappal Budapest legutóbbi adásában. Jóérzésű polgár nem jelöl ki magának efféle ellenfeleket,…..
sjános 2013.04.18 16:00:42
@bbjnick: Szia! Milyen hatása lenne??? Semmi!
Aki utálja Gyurcsányt...az utálni fogja ez után is....aki kedveli Őt vagy amit képvisel...azt ettől még jobban a pártjára áll...tudod a hívek összezárnak ha "támadás" éreznek.....lásd Orbán ima...menetelés...:)..de ettől még többen nem lettek!
Hatás??
0.
Nagy büdös semmi.
Max. 30-50 embernek, színésznek, létrehozóknak adtak egy kis zsebpénzt a miniszteri keretből!
Bár tényleg....a trailer alapján, aki részt vett ebben a szarban...az szemen köpte az eddigi munkásságát...
Ahogy a rezsicsökkentés mindenhatóságával kapcsolatban, úgy a 2014-es választási esélyekről is egyre biztosabb véleményeket hallok. Akár elégedetten, akár lemondóan is mondják, egyre többen ismételgetik, hogy a Fidesz nem tudja elveszíteni az egy év múlva esedékes…..
sjános 2013.04.18 10:17:06
@De gustibusaut bene, aut nihil: Pontosan....pont ezen dolgozik a Fidesz, hogy alacsonyan tartsa a részvételt!
Ha 65%felett volt a részvétel..a Fidesz vesztett!
Ezt most picit kiszámíthatatlanabbá tette a határon túli magyarok bevonása.....deeee lesz itt meglepetés...messze nem szeretik annyira a külhoniak a Fideszt, mint ahogy itthon képzelik!
A legnagyobb magyar emigrációról már nem is beszélve....a londoniak, biztos nem tapsolnak a Fidesznek!
sjános 2013.04.18 11:00:01
@De gustibusaut bene, aut nihil: Hááát,a választási eredmények azt mutatják (HID-Most, RMDSZ)....a külhoni magyarok nem hülyék...nem dőlnek be annyira a szép szavaknak (hazugságoknak)....mint itthon...Tőkésen már csak gúnyolódnak...Szász Karcsi meg júdás...pénzért kurvul...
De az is tény, ebben igazad van...itthonról ömlik feléjük a kormányzati bullshit...
sjános 2013.04.18 11:06:50
@Jaffar: Jogos a taps... Szabályozza be a piac a béreket...és kerüljön előtérbe a szakmunka, a képzettség...és talán a szakmai és szakszervezeteknek sem fürdős kurvát kéne játszani, hanem a dolgozók érdekeit kéne védeni! ...hajjajjj.....igaz akkor az oktatásból nem kivonni kéne a pénzt..hanem beletenni...
Hmm...nem egyszerű ez, mert akkor még túl sok lesz a végén gondolkodó ember! Hová lesznek akkor a párthívők...a hívek...bal és jobb oldalon.
A magyar (véleményformáló, többnyire humán-) értelmiség természetesen része a nagyobb politikai játszmának, és nem épp ártatlan része. (A túlsúlyos, legbefolyásosabb, legrendíthetetlenebb, legkritikátlanabb masszáról fogok beszélni.) A publicista, blogoló, konferenciázó,…..
sjános 2013.04.15 11:53:26
@pocaklakó minimanó: "Ha a "hungarisztan" nicket vállalja az ember, az az első lépés az értelmiségivé válás rögös útján. :)

Mifelénk. :)"

Mi ez a mifelénk?? Az hol van?
És ha már mifelénk (ami ugye ki tudja hol van), akkor mi vagy ki az értelmiség? Te mondod meg? Ki mondja meg? Egy oldal? Párt? Ember? Egyetem? TE? Akárkiésakármi, akinek előjoga eldönteni ki az értelmiség? Egy nick az már jó pont? Hmm...egy kis komcsilibsizés, mifelénkezés és már hoppááá...értelmiség is vagy?
Egyébként...addig a pontig, amíg azt taglaltad, hogy a semmit masszírozza a postíró...egyet is értek...de aztán csak ki jött a Mi...és a ti(idegeszívűnemzetárulóértelmiségnélküliek?)
Néha ha csak pislogok, hogy mi mindenbe lehet beleerőltetni, ezt a MI+Ti hülyeséget...
Egy kis populista felhanggal a végén...:)mi jöhet még?? A mi bölcsődénk...a mi óvodánk? A mi kajánk?? A mi kutyánk? A mi.... Fura na!
sjános 2013.04.15 12:04:47
@pocaklakó minimanó: Egyébként...ha már az értelmiségről beszélünk..:)
Előre szólok...a saját véleményemet írom!
Szerintem eltűnt...felhígult...csak különböző érdekek mentén szerveződő kis csoportokról beszélünk, ahol aztán mindenki egy irányba beszél... A hagyományos értelmiségi réteget kitermelő polgári réteg, a városi polgár,(hisz ők megtudták fizetni a tanulmányokat és ez volt a család további felemelkedési lehetősége, doktor, jogász, kereskedő stb.) gyermekei eltűntek...magával a polgárral egyetemben..kb. akkor amikor elüldöztük a városi polgárok nagy részét adó német és zsidó származású középrétegeket! Ezzel egyetemben eltávozott a polgári értékrend is! Azóta is csak nyomozzuk...nincs sehol...lassan már középréteg sem!
„Egy szót se szólsz, legföljebb frázisokat mormolsz, és sejtelmesen mosolyogsz. Abban a percben, hogy mást teszel, megromlik az egészségi állapotod, és vissza kell vonulnod a közéletből.” Szabó Magda: Az a szép, fényes nap - 1976     Mióta csak létezik és…..
sjános 2013.04.10 14:48:21
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Egyébként nyilván csak akkor érdekes a 65% körüli küszöb...ha van értékelhető ellenzék és nem ilyen katasztrofális, szétforgácsolódott mint most...
De úgy tűnik...a 64% körüli részvételnél maradjunk a Te 34os értékednél....elfogadom....ez már a teljes Fidesz tömeg...ez az a tömeg, akiket megtud szólítani, megtartani...ennyi...nincs több!
Max szuper gazdasági adatokkal és életszínvonal emeléssel érhetne még el passzívakat...de a saját gazdasági lépéseivel pont ellene játszik (nem is értem)...kivéve a poluláris rezsicsökkentős maszlag....de azzal is csak a saját elvesztett szavazóiból hozott vissza.
sjános 2013.04.10 14:56:36
@Balt: Beszélgetünk..:)....nincs ezzel baj....sőőőt néha konszenzusra is tudunk jutni...
Simán lehet pl hogy van amiben veled is egyet tudok érteni, vagy találunk kompromisszumos megoldást...
Na valami ilyesmit várnék el a mindenkori uralkodó elittől is! A párbeszédet! Nem a látszat kedvéért...hanem mert lehet, hogy nem mond hülyeséget...
Több várható fejlemény finom "befogadásának", megemésztésének előkészítésére használta fel Orbán Viktor a pénteki, szokásos reggeli rádióinterjúját.Mindenekelőtt azt vizionálja, hogy az EU talán nem csak a tények alapján dönt, amikor megvizsgálja, hogy kikerülhetünk-e…..
sjános 2013.04.07 14:17:32
@BenFranklin: Elárulom Neked....lóf@sz lett itt nem 2%-os hitelezés! Ez kb a működési költségeket fedezi a bankok esetében! tehát majd a "jómagyar" bankok a Takarékszövetkezet, az OTP (bár ez egyáltalán nem biztos) fogja adni..mert fentről ráparancsolnak! De azt hiszem nem érted a lényeget...új vállalkozás ebből nem fog indulni...vagy nagyon kevés...mert az ország helyzete, jogi és gazdasági kiszámíthatatlan! A nagy része a most már 2-3 éve bajban lévőkön fog úgy ahogy segíteni! (na persze főleg a haverok cégein) Ez is olyan lesz, mint az első Széchenyi kártya....az volt a marha aki visszafizette! Ellenben sok ezer csődben eltűnő "cég" maradt utána! Szépen eltűnik ez a pénz is majd...kézen...közön.
sjános 2013.04.07 14:26:59
@BenFranklin: Ne hergelj a munkanélküliségi adatokkal!
1. Sokan már ki is estek a rendszerből!
2. Közfoglalkoztatottság X100.000 ember.....az bizony munkanélküli! Csak átnevezték másnak és sepregethet!
Sokkal rosszabbak az adatok csak éppen kozmetikázva van! Átnevezésekkel, statisztikai trükközésekkel!

Tökéletesen megmutatta már a 98-02-es kormányzás is hogy mire számíthattunk a trükkökben!
Hogy is volt?? Mondjuk....3000millárdra volt tervezve a hiány,...még 1 szer, a hiány! és mivel "csak" 2200milliárd lett a hiány! gyorsan szétosztogattak 800milliárdot! Érted?? A hiányból!
Arra most ki se térjünk, hogy direkt túl tervezték a hiányt!
Most is ez folyik...trükközések, valós átalakítások, pozitív folyamatok nélkül!
sjános 2013.04.07 15:52:20
@BenFranklin: 3."Ha két százalékon sem tud a vállalkozó..., mármint két százalékos kamatozású hitellel sem tud egy vállalkozó üzletileg profitot hozó tevékenységet végezni, akkor valószínűleg inkább a vállalkozónál lehet a baj."....téged idéztelek! Ezért nem fog foglalkozni vele...mert nem nyer rajta semmit! Márpedig "Ő" egy bank! Profitot akar!
1-2. Csúsztatsz!
Idéznék:
Czomba Sándor hangsúlyozta: rekordnak számít, hogy az idén a 300 ezret is meg fogja haladni a közfoglalkoztatásban részt vevők száma, mint ahogy a közfoglalkoztatásra költött összeg nagysága is. Úgy fogalmazott: "soha ennyi pénzt még magyar kormány nem fordított a közfoglalkoztatásra, mint ebben ez évben, 153,7 milliárd forintot". Hofmann Imre 2012-ről elmondta, hogy 261 ezren vettek részt a közfoglalkoztatásban.
Na ők formálisan munkanélküliek! Státuszilag, statisztikailag viszont nem tartoznak bele! Add hozzá a hivatalosan munkanélküliek számához...és kb. látod a valóság 2/3-át!
Most azt, hogy ez mennyibe kerül....ne is forszírozzuk és azt sem, hogy mit "termelnek"...
       A konzervatív értelmiségi fiatalok kedvenc témája az egyenlőség kérdése.  Arról van szó, hogy itt vannak ezek a cigányok meg a liberálisok, valamilyen sorrendben, és a liberálisok — különösen a jogvédők, ami ugye nyilván a legrosszabb fajta —…..
sjános 2013.04.07 15:44:48
@jotunder: A "fentiek"? Van első...második...harmadik generáció...
Az első általában még tudta honnan jött....honnan emelkedett ki.
A másodiknak már megszokott környezet fent...az első még mesél neki furcsaságokat valami ántik világról, munkáról...becsületről...tisztességről...a szegények támogatásáról.
A harmadik már el sem tudja képzelni, hogy másképp is volt, vagy lehetne, minden természetes, "alanyi jog" itt fent...aki meg nem ért ide, az annyit is ér...ahogy ez el is hangzott egy fenti szájából!
Egy hónap alatt sikerült a soproni díszoklevelet túlszárnyalni, de legalábbis felzárkózni hozzá: Berettyóújfalu - ami nevével ellentétben egy 15 ezer lakosú város - óriásplakáton hálálkodik a kormánynak a 70%-os adósságátvállalásért. Berettyóújfalu…..
sjános 2013.04.05 16:49:56
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ember! Szakadj már le erről a marhaságról!
"Kedvenceid 54%-ról 81% fölé nyomta az államadósságot.
Megduplázták a munkanélküliségi rátát.
Szlovákok elötti szintről az EU utolsó helyére züllesztették az országot."

Most így utoljára....mert utána már nekem is kínos hogy egyáltalán szóba állok Veled....
Szóóóval....ennek nagy részét, a Medgyessy 100napos program hozta össze, ugyanis nem volt rá fedezet és az a marha betartotta a választási ígéretét!
De...a Fidesz lelkesen nyomta az igen a a parlamentben, ellenzékből erre! Ez tény!
Támogatta! Utána meg ajvékolt, amikor elszállt az államadósság...
A másik, aminek köszönhető ez az emelkedés, az a Fidesz által kinevezett Járai Úr MNB elnök ténykedése! Ez is tény.
Amit meg a "tisztelt" megmentett polgármester urak tettek, az bűn...és büntetés kíván! Felelősségre vonást! Párttól függetlenül! Nem átvállalást!
ProgBlog Értelem és érzelem 2013.04.03 14:06:35
Fenn a létrán áll két walesi,hogy ott majd pár szivart elszí.De a létra széjjelcsusszan,s a két walesi végsőt szusszan.Kék füst írja levegőbe,ami széttör, nem forr össze! Eörsi István - Szigetországi tragédia – 1980(?)     Nem vitás: a határon túli…..
sjános 2013.04.04 12:06:10
@antiliberal: ! "Csak addíg buta valaki amíg a Fideszre szavaz? Ezeket a nemzetáruló okfejtéseket miért nem személyesen hirdetitek Erdélyben vagy a Felvidéken, Délvidéken? Biztosan sikeretek lenne :-)))))"

Legalább akkor sikere lenne mint Nyírő hamvaival vonatozgatni...fel s alá...
Konkrétan egyébként az a hiba...hogy nincs is semmiféle terv vagy elv....l@faszt akar változtatni a magyar politikai elit a külhoni magyarok helyzetén! Pont jó így...lehet a zavarosban halászni, folyton ígérgetni, semmi ténylegest tenni...mert ahhoz politikai érzék, tudás, és politikai súly is kéne!
na most pontosan a lepkefing felé tendálunk...jobban járnak a külhoniak ha elfelejtik a magyar állam "segítségét", mert akkor csak még jobban fognak szívni, mint ahogy ez eddig is így volt mindig!
sjános 2013.04.04 13:56:14
@Balt: Így állt ez 2002ben is..:)....akkor is sokan inkább hazudtak, amikor a vélemény kutatók megkérdezték no meg nem a Fidesz székházakba kell kiküldeni a kérdező biztosokat...és nem is csak a budai villákhoz..:)
Lett és szép meglepetés....azóta nem tudják se lenyelni...se kiköpni....hisz az előzetes számok szerint röhögve kellett volna nyerniük...
Ettől még az is tény hogy rég láttam ennyire töketlen ellenzéket...már ha annak lehet nevezni Őket...:)
sjános 2013.04.04 14:14:38
@nyisziati: Én nem tudom hol éltek! A tények nem zavarnak benneteket??
" A HATÁRON TÚLI MAGYAROK JOBBOLDALI NACIONALISTÁK"
Most nem fárasztom magam, keressétek meg magatok a legutóbbi Román és Szlovák választási eredményeket!
Pontosan, kegyetlenül leégtek a jobbos nacionalista magyar pártok!
De látom a propaganda hengert ez nem zavarja..:)
Egyébként....ezt az egészet nem értem!
A nacionalizmus oldal független!
A nacionalizmus egy nemzetet összetartó erő!
Ha túl sok, más nemzetek elnyomására használják, akkor bizony káros!
Ha túl kevés, az is káros, mert identitás zavart okoz, lemorzsolódást.
De nem egyik vagy másik oldal kizárólagos privilégiuma!
Egyébként meg, ilyen, nemzet összetartó, nemzeti egységet teremtő programja sem egy, sem másik oldalnak nincs nálunk!
Szavazat lesés, kunyerálás, ígérgetés, vásárlás van!
Eszközök a honi politikai játszmákban!
Ez a szégyen!
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
sjános 2013.04.02 14:29:16
@Éhes_ló: Jajjj vártam már a kettős mércét..:)....hamarabb gondoltam hogy előjön..:)
Tehát, csak hogy tisztázzuk...ha most jól értem....Te, szegény elnyomott náci vagy akit csak bántanak??
Mert ha igen...akkor ez hét vicce..:)..persze még csak kedd van..:)
sjános 2013.04.02 14:41:15
@nyilassmisi: Te rólam beszélsz hogy hazudok?? :)
Vicces fiú vagy..:)
"A fajvédelem, a faji üldözés és a fajgyűlölet nem azonos!"
Ha a fajvédelem....más faj üldözésével és gyűlöletével valósul meg az nácizmus!
Én erről beszéltem!
És bizony nagyon vékonyak a határ vonalak...Németország mesélhetne Neked erről..mesél is...de nem akarod meghallani!
Pontosan ezekkel a süket fajvédelmi dumákkal kezdődött ott is....tapsolt is szinte mindenki...de amikor rámutattak, hülye német zsidó, cigány, kelet-európai kell az élettered....akkor meg nézett bután...és későn!
Újra...és újra belegyalogolsz a késbe...ne erőltesd!
sjános 2013.04.02 14:49:24
@diplomassenki: Pontosan...csak ennyiről van szó!
Hogy Ő éppen milyen baromságokkal mentegeti a saját sikertelenségét...az az Ő baja! Aki meg erre ugrik...az bizony flusztrált...és megtalálva érzi magát?? Nem értem ezt az egészet... menjen...próbálkozzon...ott sem könnyebb talpon maradni! Max ha talpon vagy...akkor jobban élsz mint itthon...ennyi!
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
sjános 2013.03.31 17:31:23
@Vazulnyanya: Vihar a biliben..:)...ami ráadásul úgy lett "vihar"...természetesen csak itt, nálunk, hogy élvezettel,felháborodva szórjuk szét a bili tartalmát! Ami bizony jóóó nagy adag, de mi tettük bele!
Nem tudom hány ezer ember nézte meg a rajzfilmet adásban! De ezzel a pacsmagolással, hírgenerálással, "visszaütéssel" csak a nézettséget növeltük!
Picsába ki kéne rúgni a kommunikációs tanácsadót!
Jaaa...haver...hááát akkor mégsem...most, hogy nézem...hmm...milyen ügyes is volt...nemzeti....és bátor..és merjünk nagyok lenni...blabla...
L@faszt ügyes!
Tolvaj, közpénzből kistafírozott PR szégyen!
sjános 2013.03.31 17:32:03
sjános 2013.03.31 17:38:17
@Csak lori: "Ahol gyerekek halnak éhen nap mint nap senki nem ugat a sajtóban, de ha vki pénze forog kockán akkor ilyen szarcsata megy mint ami szüntelenül folyik a médiákból. A sok ujságíró meg lehúzhatja magát, mind valakinek oda tolja a seggét, legyen az bármelyik mintademokrácia. Arrol irnak amiért fizetnek, amit el lehet adni."

Ezt mintha Rólunk írtad volna!
Viktoriánus Blog Idézés, anno 2013.03.29 23:12:01
"A BRFK vezetőjének panasz rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. Tisztelt Parancsnok úr! Ezennel panaszt nyújtok be Önnél a velem szemben alkalmazott rendőrhatósági figyelmeztetéssel szemben. 1988. április 8-án, 9 óra 30 percre beidéztek a BRFK kerületi kapitányságára,…..
sjános 2013.03.31 14:17:24
@wmiki: Tudom hogy hiba egyáltalán Hozzád szólni!
De nem bírom ki...
Ha valamit felböfögsz...bizonyítsd!
"A 2006-os tüntetéshullám alatt és után a nemzeti ünnepek előtt a rendőrök a hangadónak vélt embereket előző este előállította, majd 72 órára (nem egy kihallgatásra, mint most!) előállította. Meg sem vádolták őket, később elengedték, majd fizették a bíróság által megítélt kártérítéseket."
Tényeket! Linkeket! Újságcikkeket!
De nem ám olyat, amit hagymázas álmaidban TE írtál!
Mert ez, amit TE itt írtál...így, ahogy írtad hazugság!
Ha nem találsz bizonyítékot, én tudom bizonyítani, hogy hazudtál!
Szóval húzz bele!
sjános 2013.03.31 15:26:13
@félázsiai 2llkedő: ??
Miért ne....ha vita van legyen vita..:)
Csak légből kapott marhaságokat ne pufogtassunk már..:)
Én biz, 21-22 éves voltam a 88-89-es események időpontjában.....háááát, nem gondoltam volna, hogy 23 év múlva visszajutunk ugyanoda!
Ez gyalázatos...
Úgy tűnik ez a "fél-ázsiai" nép...vagyis legalábbis a szavazóképes lakosság 25%-a, a szocializmusban akar élni!
De akkor mi a pi..nak kellett ez a 23 éves kanyar??
Pláne...ha a 25% rátudja erőszakolni az akaratát a többiekre....tényleg ennyire sz@r, jellemtelen, erkölcstelen, akaratgyenge, gondolkodásképtelen nép vagyunk??
Nem hiszem!
Ezért kéne valami "tisztító tűz"!
Az egész, mocsok, pofátlan rabló, 23éves politika garnitúrát eltüntetni!
Végleg!
Ügynökakták! Szakmaiság! Számon kérhetőség!
Visszahívhatóság!
Pézsma Születésnapotokra 2013.03.29 18:49:08
Meglepően nagy a szülinapi tolongás a 25.-et titokban ünneplő Fidesz körül. Megemlékező cikkek, holnapi népi zarándoklat a kegyhelyhez. Maguk a szervezők pedig kádár-kori hagyományőrző játékkal kedveskedtek az állampolgároknak. Felelevenítették az „ellenzékbegyűjtősdi”…..
sjános 2013.03.30 16:43:39
@Sir Galahad: Egy másik blogon pont most írtam, egy hasonló 2006os szemellenzősnek (tényleg...ezt parancsba kaptátok?)...rest leszek...smittelem!
"Hagyjuk már ezt a baromságot 2006-al!
Ott voltál??
Én ott voltam.
A Fradi "B-közép" egy része csinálta!
(akik miatt én, mint 40éve Fradi drukker, csak külföldre megyek meccset nézni, mert ha elég messze van, akkor ez a pár száz verőember általában nem tudja kifizetni!)
Szimpla politikai megrendelésre gyártott, tudatos gyújtogatás, balhézás volt!
Sokkal keményebben kellett volna egyből elbánni velük, mint pl. ahogy velünk tették Antwerpentől kezdve bárhol, ahol csak repült egy sörösüveg! Egy sörösüveg!
Mellesleg, ha volt ott pár nagypofájú fitness terem ürülék...Ők futottak el elsőnek!
Az idióta Révész Máriusz (sajnos ismerem is), meg sok f@szkalap "katasztrófa turista" és nézelődő meg belekerült a darálóba!
Ilyen van!
Érdekes módon, a nagy hangon citált külföldiek közül senki nem reklamált!
Láttak már ennél különbet is otthon!
2006 a magyar rendőrség teszetoszaságáról szólt!
Ide züllesztette Őket az, hogy politikai megrendelésre dolgoznak, politikai parancsra vártak, mint ahogy most is!"