Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Doktorovics Doktorov

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De szeretnék én is hej, aláírást tenni!Nézni, hogy fog ötletem törvényként kinézni.És amikor öreg leszek s iszonyú tapasztalt,Elindulok fölfelé de lerúg egy angyaltalp...Nem lehet ma könnyű Semjén Zsoltnak lenni. A másodhegedűs szerep, a Pótviktorság nem jár…..
Dr. Doktorovics Doktorov 2012.02.10 16:38:08
@a szív fészkei:
"Azt mondod, végülis belőlünk sok-sok Marióból rakhatta össze ez a falusi alsóvégi Varázsló magát és rendszere megszemélyesítőjét, Kubatovot? Hogy hagytuk, hát ez a "jutalmunk": nyeljük is le vagy köpjük ki végleg?"
Egyértelműen köpjük inkább ki. És ha ez már ez megtörtént, akkor - biztos, ami biztos - még egyszer le... :)

Azon egyébként gondolkodtam menet közben, hogy az egyik itteni droidot (nevet inkább nem írok) megpróbálom magamhoz édesgetni, hogy kipróbáljam, milyen szintig képes lemenni, mennyire primitív üzenetekkel tud azonosulni, ha "akólbélit" talál, de letettem róla. Nemecsek túlságosan jó tükröt tartott elém azzal, hogy komolyan vett. Nem tetszett, amit benne láttam, és hiába csak egy hirtelen ötlettől vezérelten született másodnickem ez, akkor is az enyém.
Dr. Doktorovics Doktorov 2012.02.10 16:49:47
@a szív fészkei:
Fura így egymás mellett orbán és Horthy. Horthynak sok hibája és rossz döntése volt, de azért nagyon nem ugyanaz a kategória, mint orbán. Horthy alapvetően jót akart, és sok mindenben jót is tett, volt benne emberi tisztesség és tartás, az más kérdés, hogy megvoltak a maga korlátai. Orbán viszont egy elvtelen, cinikus, torz személyiségű paprikajancsi. Számomra nem egy súlycsoport a kettő.
Dr. Doktorovics Doktorov 2012.02.10 17:57:45
@a szív fészkei:
"el kell ismerni és gondozni a bennünk lévő fenevadat is"
Na jó, majd lehet hogy egyszer összeszedem magam, és ennél a mostaninál komolyabb, igazi trollt ersztek ide nektek (nekünk)... :)

"Horthy nekem azt a világot és mentalitást jeleníti meg, ami nem hozott jót az elődeimnek és ami utat engedett a még sokkal rosszabbnak."
Ellentmondásos kor, az tény. Ha felemlítesz tíz dolgot, ami nem tetszik Neked, én teszek mellé másik tizet, amit viszont ma is megirigyelhetnénk. És közben tudnám, hogy amiket Te felhoztál, azok is igazak.

"Szerintem - amennyit olvastam ezekről az időkről - nem volt valami nagy szellem és kurvára befolyásolható volt, aminek Magyarország nagyon megitta a levét."
Soha nem állítanám ennek ellenkezőjét. De orbán - az ostobaságán túl - még rendkívül becstelen is. Az viszont tény, hogy nem befolyásolható. Se szakmai érvek, se a nyilvánvaló tények el nem téríthetik a saját maga által kijelölt pályáról. Ami ráadásul napról napra változik.