Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haanchee

332 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ultrabalaton az egyik kedvenc versenyem, akármi is történt ott velem eddig, valahogy mindig visszavágyok. Az újra ide vezető út állomásairól az elmúlt egy évben írtam folyamatosan, de nagy vonalakban a lényeg: tavaly áprilisban kezdtem el újra Gabi vezetésével, edzésterv alapján célirányosan…..
Nehéz hetek után végre egy egész jó futást sikerült produkálnom az Omszki Ultra 50 kilométeres távján!   Február második hete óta nagyon gyötrelmesen mentek a futások, egyszerűen nem ment jól, valahogy erőtlen voltam, pedig egészséges vagyok és voltam is, nem voltam beteg, minden oké. Közben a…..
Eltelt megint egy év, holnap kezdődik egy újabb, de a folytonosság megmarad, holnap megint fel kell kelni reggel, és csinálni a dolgokat ugyanúgy, mint tegnap, vagy egy hónapja, vagy fél éve, stb. De ha már a 2021-es naptárat holnaptól 2022-esre cseréljük – én legalábbis ragaszkodom a papír alapú…..
A Balatonfüredi Ultrafutó Fesztivál 12 órás futásán indultam, hogy fél nap alatt annyit fussak, amennyit csak bírok!   Nem is tudom, honnan is indítsam ezt a versenybeszámolót. Ádámig és Éváig nem mennék vissza, de odáig igen egy gondolat erejéig, hogy utoljára 2015 márciusában, azaz 6 és fél éve…..
Kétgyerekes anyaként most voltam először versenyen, visszatérő ultrának az új Ultra Lupa-tót választottam, az 50 kilométeres távon futottam - elmesélem, milyen volt.   Utoljára 2019 májusában voltam versenyen, az ominózus vádliszakadással futott Ultrabalatonon, ahol 180 kilométerig jutottam. A…..
Jócskán elmaradtam a blogírással, tekintve hogy 2021-ben még nem sikerült bejegyzést alkotnom, de most pótlom, és összefoglalom, mi történt velem eddig.   Röviden: nagyon sok minden. Hosszabban: még annál is több minden, jól elmesélem! A január nem indult jól, mert a december végén jelentkező…..
Haanchee fut Ezt kaptam 2020-tól 2020.12.30 11:27:00
Így az év végén nem maradhat el a szokásos "évértékelő összefoglaló" erről a meglehetősen fura, de számomra azért nem rossz 2020-as évről.   2020 nagyon furcsa év volt, és szinte az egész a koronavírusról és annak következményeiről szólt. Nagyon sok minden történt a nagyvilágban, de a covid…..
Mostanában sokszor jár az eszemben a Futásról nőknek mottója: „Fuss a saját utadon”. Érdekes, de mégis mintha most sikerült volna megtöltenem ezt a mottót saját tartalommal, így végre tényleg magaménak érzem. Kellett ehhez egy olyan időszak, amikor kényszerből ugyan, de nem tudtam versenyeken…..
nemmaratonman Abigél 2020.05.22 09:36:04
Az újrakezdésben az a legjobb, hogy nem feladat, hanem öröm. Nem KELL elérnem időt, távot, sebességet, és könnyen jön a sikerélmény - ez mind elképzelhetetlenül jól fekszik nekem, nagyon is tetszik a nem is annyira sunnyogó, eredendő lustaságomnak. Ezeknek az ismeretlen nélküli egyenleteknek,…..
A koronavírusos időszak okozta változások hatással voltak az edzésekre, versenyekre, és szinte biztos, hogy a motivációra is. Van, aki talán elhagyta magát, van, aki viszont igyekszik még inkább a maga javára fordítani ezeket a heteket a futás szempontjából is. Ha az előbbi csoportba tartozol,…..
Nem könnyű a helyzet most a világban a koronavírus járvány miatt. A futóeseményeket törölték, a közösségi futásokat elnapolták, a futók motivációja megcsappanni látszik. De aki szeret futni, az próbál nem megállni, és amíg teheti, folytatja az edzéseit. Kérdés, hogy hogyan legyenek a futóedzések…..
A koronavírus miatt elrendelt vészhelyzet okán sorra mondják le a szervezők a futóversenyeket. Vannak, akik ezt elfogadják, vannak, akik zúgolódnak miatta, és "okos" ötletekkel nyomják tele a közösségi oldalakat, hogy hogyan kellene ebben a helyzetben megtartani a versenyeket. A futóknak is rossz,…..
Haanchee fut Eddz velem! 2019.08.25 20:52:26
Indul az egyéni edzéstervezés: ha szeretnél futni, és futóedzőt keresel, aki személyre szabottan segít a céljaid elérésében, keress bátran! Részletek a linken: www.futnimentem.hu/edzestervezes..
Állandó, folyamatosan visszatérő jelenség a futásban. Hős, aki fut. Hős, aki lefutott egy 10/20/40/100/200 kilométeres versenyt. Spártai hős, aki teljesítette a Spartathlont. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nem értem ezt a hősözést, nem tudok vele azonosulni. Semmi hősiességet nem találok…..
Az Ultrabalaton "benemfejezés" óta nagyon sok dolog történt velem, röviden elmesélem, mi a helyzet most.   Az Ultrabalaton kiszállás nem érintett túl jól, de már előre tudtam, hogy ez benne van a pakliban, két egészséges lábbal is nehéz egy 221 kilométeres ultra teljesítése, egy és egyharmad…..
Ezt a versenyt most határozatlan időre elnapolom. Majd máskor.   Bár a várólistáról bekerültem az indulásra jogosultak közé, de hosszas gondolkodás, mérlegelés után úgy döntöttem, hogy nem élek a lehetőséggel, és idén nem indulok a Spartathlonon. Bár a szívem azt mondta és mondja most is, hogy…..
A teljEz volt a negyedik Ultrabalaton, aminek egyedül mentem neki. Nem sikerült teljesíteni, és nagyon sok érzés kavarog most bennem, mit hogyan kellett volna csinálni, de nem vagyok elégedetlen, vagy a „megengedettnél” szomorúbb. Mindent megtettem, amit megtehettem. ElőzményekDecemberben kezdem el…..
nemmaratonman Muzsla 2019.04.24 23:24:17
Ismeritek azt a végtelen pillanatot, amikor órákon keresztül valami órási szopásban vagy, de tényleg, valami iszonyatos, idegig ható zsigerelésben darálnak le kétszer, háromszor, tízszer, és már nem számolod a veszteségeidet, csak az számít, hogy valahogy kikerülj a hirigből? És már magad sem hiszel…..
Sok minden történt, mióta legutóbb írtam, elég mozgalmas napjaim-heteim voltak. A szekszárdi 6 órás után gyorsan regenerálódtam lábilag és folytattam az edzéseket. Fejben pedig nagyon dolgoztam azon, hogy mit is kezdjek magammal. Régóta gondolkodtam azon, hogy mi legyen a munkámmal, mert már nagyon…..
A 2017-es Spartathlon óta nem futottam ultrát - lassan másfél éve. Jó régen volt. Tavaly a leghosszabb távom egy maraton volt, az is borzalmasan sikerült, ezen kívül mindössze 2 másik versenyen indultam, két mátrai terepfutáson. Kellett már egy aszfaltos, ami ultra is - így amikor megláttam a…..
Eltelt két hónap az évből, én pedig még egy sort sem írtam arról, hogy milyen volt eddig 2019, pedig bőven voltak történések - szerencsére jók, és szeretném, hogy ez így is maradjon.   A tavalyi feledhető év után idén mindenképpen változtatni akartam a dolgaimon, nemcsak a futás tekintetében,…..
Haanchee fut Futni mentem! 2019.01.05 20:31:06
Új év, új honlap Régóta gondolkodtam rajta, hogy szeretnék egy saját futással kapcsolatos oldalt, olyat, amin futással kapcsolatos cikkeket és interjúkat írhatok, és egyszerre használhatom blogolásra is. Sokáig csak érlelődött a gondolat, de végül belevágtunk a megvalósításba, Milánnal közösen,…..
2018 nehéz év volt. Nehéz, küzdelmes, sokszor fájdalmas. Sok minden történt, és sok nem jó dolog történt. 2018 érzéstelenítés nélkül műt – nem én mondtam, hallottam, de teljesen igaznak tartom. És az érzéstelenítés nélküli műtét mellett még máshova is szúrt, oda is, ahová nem kellett volna,…..
Pár éve olvastam, hogy az Adidasnak nagy gondjai vannak azzal, hogy az urbánus, fiatal designereket hogyan is csábítsa Németországba, az isten háta mögött két kannyaral, jobbra lévő központjába, Herzogenaurachba. Ha dolgozhatsz Berlinben, Amszterdamban, New Yorkban, vagy a világ bármelyik partiképes…..
haanchee 2018.12.07 13:52:36
Haanchee fut A Mátra a barátom! 2018.10.22 20:08:39
Az éjszaka a barátom. Az eső a barátom. A Mátra is a barátom. Tegnap óta. Még szeptember elején, szinte hirtelen ötlettől vezérelve neveztem be a Terepfutás.hu által szervezett Nyúlcipőbolt Mátra Trail-re. A Gizionokban (hol máshol?) jött egy poszt, hogy nyit a nevezés, aki akar, nevezzen be.…..