Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diospool

265 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi posztunkban már próbálkoztunk hasonlóval, ahol egy vendégszerző, pontosabban egy máshol olvasott komment segítségével próbáltunk meg egy kicsit mélyebbre ásni a magyar foci problémáiban. Annak a lényege az volt, hogy a Pintér féle tolódásos védekezés valójában…..
A Premier League 28. fordulójában az Arsenal 1-0-s vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Stoke City otthonában. A többi eredményt figyelembe véve hatalmas érvágás a három pont elhullajtása az „ágyúsok” számára, hiszen a rivális Chelsea és a Liverpool is nyerni tudott…..
Adrian Sutil 91, Esteban Gutierrez pedig 86 kört autózott a második, egyben utolsó bahreini gyakorlás záró napján. A német legjobb ideje 1:36.467 volt, míg a mexikóié 1:37.303. Folytatás két hét múlva Ausztráliában, de az már pontokért fog menni. Sutilnak a korábbi teszteken…..
A Premier League 28. fordulójában a Tottenham hazai pályán 1-0-ra legyűrte az utolsó előtti helyen álló Cardiff Cityt. A „sarkantyúsok” győzelmüknek köszönhetően hat pontra megközelítették a Stoke City otthonában botló Arsenalt, valamint tartották a távolságot az őket…..
Kis túlzással akár ezt is nyugodtan kijelenthetjük, hiszen az enstone-iak sem Romain Grosjeannal, sem pedig Pastor Maldonadóval nem tudtak produktív tesztnapot lebonyolítani. Ez leginkább a Renault motorhibái miatt történt. „A helyzetünk korántsem ideális, de rengeteg új…..
Továbbra is sok munka vár a Ferrarira, hiszen az eddigi adatok azt támasztják alá, hogy a Mercedes mellett a Williams is felkészültebben várja a 2014-es világbajnoki versenyt – legalábbis ezt így gondolja a maranellóiak csapatfőnöke, Stefano Domenicali. A szakemberek is úgy…..
A Premier League 28. fordulójának vasárnapi játéknapján a Bajnokok Ligája-selejtezőt jelentő 4. helyért továbbra is harcoló Tottenham a kiesőhelyen álló Cardiff Cityt fogadja. A mérkőzés esélyese egyértelműen a hazai gárda, amely a Dnyipro Dnyipropetrovszk elleni 3-1-es…..
A Premier League 27. fordulójában az „újoncok rangadóján” a Cardiff City a Hull City Tigerst fogadja. A walesiek vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer szerint nem elképzelhetetlen, hogy idén negatív rekordot döntenek a kieső csapatok, erre azonban nem alapozhat, így együttesének…..
Nico Rosberg sikerével zárult a Forma-1-esek bahreini teszthete – a Mercedes pilótája egyedüliként tudott 1 perc 33 másodpercen belül autózni. A Red Bullok továbbra is szenvednek, Kimi Räikkönen zárásként pedig összetörte a Ferrarit. Rosberg és a Mercedes továbbra is remekel,…..
Nico Rosberg és Lewis Hamilton összesen 309 kört teljesítette a Mercedesszel négy nap alatt a dél-spanyolországi Jerezben, a szezon első téli tesztprogramján. Sokak szerint a német istálló hatalmas előnybe került már most riválisaival szemben, főleg a 21 kört maga mögött tudó…..
Már megszokhattuk José Mourinhótól, hogy kerek-perec kifejti véleményét. Az angol Premier League 24. fordulójának csúcsrangadója előtt is így tett a Chelsea menedzsere – hétfő este a londoniak a Manchester City otthonába látogatnak. Ugyan a két csapat szezonbeli első…..
Bár biztosra nem veszi, Felipe Massa szerint Fernando Alonso nyeri majd a Ferrari házi csatáját Kimi Räikkönennel szemben. A Williams újdonsült pilótája szerint a spanyol az eszével utasítja majd maga mögé csapattársát. „Azért, mert nagyon intelligens, és már alaposan…..
A Premier League-ben szereplő Chelsea vezetőedzője, José Mourinho a Manchester City elleni találkozót megelőzően nyilatkozott csapatáról, az átigazolásokról, valamint beszélt a pénzügyi fair playről is. A pénzügyi fair play alapelve, hogy a klubok maximum annyit költsenek,…..
A Premier League 24. fordulójában a West Bromwich Albion 1-1-es döntetlent játszott a Liverpoollal. Pepe Mel együttese az otthon tartott pontnak köszönhetően megelőzte az Arsenaltól 2-0-ra kikapó Crystal Palacet, bár így is csak egy ponttal áll a kiesőhelyen lévő West Ham United…..
Döcögősen indul az újév a Renault számára, hiszen motorjait egyelőre nem tudta olyan állapotba hozni, hogy azokat partnerei, a Red Bull, a Toro Rosso és a Caterham rendeltetésszerűen használni tudják. Utóbbi csapat pilótája, Kobajasi Kamui azonban nem aggódik. A francia cégnek…..
A Premier League 23. fordulójában a Swansea City hazai pályán 2-0-ra nyert a Fulham ellen, és ezzel valamelyest eltávolodott a táblázat aljától. A walesi együttes vezetőedzője, Michael Laudrup természetesen nagyon örült a győzelemnek, amely szerinte önbizalmat adhat…..
Nem kezdődött jól a 2014-es esztendő a Red Bull Racing számára, hiszen az első, négynapos teszten mindössze 21 kört tudott megtenni technikai problémák sokasága miatt az RB10-es. Dietrich Mateschitz szerint azonban ez leginkább a Renault, az istálló hivatalos motorszállítója miatt…..
2014 első napján sem pihennek a Premier League-ben, melynek 20. fordulójában az Everton a Stoke otthonába látogat. A liverpooliak vezetőedzője, Roberto Martínez nehéz mérkőzésre számít az utóbbi két találkozóján kapituláló „fazekasok” ellen. A spanyol tréner nem…..
Mint ismert, nemrég a Premier League-ben felemásan szereplő Tottenham Hotspur vezetőedzőjét, André Villas-Boast menesztette a klub vezetősége. A Spurs játékosa, Lewis Holtby újdonsült edzőjéről, a 2014/15-ös szezon végéig aláíró Tim Sherwoodról írt kritikák láttán kiállt…..
Több mint 20 évvel ezelőtt, egészen pontosan 1980-ban fordult elő utoljára, hogy a McLaren nem tudott a dobogón zárni a konstruktőri világbajnoki pontversenyben. Martin Whitmarsh csapatfőnök most elárulta, mi volt a gyenge idény fő oka. „A tavalyi évben egy gyors autónk…..
A Premier League 18. fordulójában a West Bromwich Albion 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham vendégeként. Az év elején a sokak által a top 5-be várt Spurs otthonában megszerzett pont egyáltalán nem rossz eredmény a West Brom számára, melynek ideiglenes edzője, Keith Downing…..
A Premier League-ben szereplő Everton eddig túlteljesítette az elvárásokat, és a listavezető Liverpooltól mindössze két ponttal lemaradva a táblázat 5. helyén áll. Mindezt ráadásul úgy érte el a liverpooli együttes, hogy edzőt váltott, és olyan meghatározó játékosokat…..
A Red Bull csapatfőnek, Christian Horner szerint a szabálymódosításoknak köszönhetően rohamos ütemben fognak fejlődni az új modellek, éppen ezért igen változatos lesz a Forma-1, főleg az idény első felében. Nem csak új, 1.6 literes V6-os, turbófeltöltéses motorok lesznek a…..
Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója szerint 2014-ben már a világbajnoki címért, címekért harcolhat a német istálló, legalábbis a tavalyi helyezésük miatt több szakember is ezt várja el tőlük. A konstruktőri bajnokságot 2013-ban a második helyen záró Mercedesnél…..
Komoly kritikát fogalmazott meg a Ferrari spanyol versenyzője, Fernando Alonso Sebastian Vettelről, a Red Bull négyszeres világbajnokáról. Alonso szerint csak akkor lesz igazán legendás pilóta a németből, ha egy gyengébb autóval is hasonló eredményeket érne el. „Azt gondolom,…..