Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsi.b

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
orsi.b 2015.10.22 10:17:53
Nem Art Decor Megvalósült álmok 2013.06.19 08:23:00
Negyedik éve dolgoztam külkereskedelemben, amikor rájöttem, hogy a saját kereteim közé szorítottam magam. Sokszor élem meg azt az állapotot, hogy, ha valamit kimondok hangosan, az bekövetkezik. Kimondtam úgy, hogy mindenki hallja: mást akarok! November volt, s aztán december 31-el…..
orsi.b 2013.06.20 11:20:38
@jobangel: Sok munka, míg az ember pontosan meg tudja határozni a céljait. Az én esetemben ez a ráfordítás megtérült.
A másik dolog, ami nehézséget okozott: hinni magamban. Miután elértem ezt az "állapotot", minden valóságossá és elérhetővé vált.
Köszönöm a támogató és biztató szavakat! :)
Ahogy a legjobb tavaszi gasztroprogramoknál már jeleztem, lehet jegyet nyerni nálam egy egészen különleges főzőbemutatóra és kóstolóra, ami ráadásul még egy dedikált szakácskönyvet is tartalmaz, természetesen az előadóét. Akivel nem lehet ám minden héten találkozni…..
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
Tisztatészta Feketén fehéren 2012.01.24 17:40:00
Amikor a blogot útjára indítottam, elhatároztam, hogy minden tésztához fog tartozni egy emlék, egy történet, egy csipet belőlem. Hihetetlen, de tényleg minden tésztához köt valami érzelem... van az úgy, hogy egy adott tészta-formához/ételhez egy konkrét, (egymással szorosan…..