Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaktii

178 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újrakezdő üzemmód Esküdj! 2017.03.16 16:26:57
Esküvő. Mikor legyen? Nincs időpont? Csak jövőre? Csak három nap szabad? Úristen foglaljuk le! Ne! Előtte nézzük meg! Utazzunk. Fáradt vagyok. De szar hely, de fázom, de drága, de ipari, de fura, de kicsi, de nagy. Fura tulajdonos, fura szervező. Átverés, hideg van, fúj a szél, szomjas…..
Az elmúlt években egyre több gyerekvállalást, eljegyzést, esküvőt nyomott az arcomba a közösségi média. Nem csak azért, mert 30 évesen a barátaid nagyrészének már ez a soron következő tevékenység az életében, hanem mert ezt az élményt mindenki igyekszik megosztani a másikkal. Mivel 30 elmúltam, nem…..
Újrakezdő üzemmód 2016-ban 2017.01.21 07:53:13
A tavalyi év eléggé nyavajás egy jószág volt. Mondhatjuk hogy maximálisan a munka éve volt. Kizsigereltem magam meg a kapcsolataimat. Hajtottam a lóvét, meg a nagyon vágyott elismerést meg sikert. Amúgy azt a megállapítást tettem, hogy munkamániássá igazán könnyen lehet válni. Nem kell hozzá más,…..
Újrakezdő üzemmód Támadás 2016.09.18 09:41:04
Talán ott követtem el tavasszal a legnagyobb hibát, hogy mindenfajta növényt ültettem az erkélyre. Az elmúlt hónapban rengeteg mezei poloska jelentkezett be az erkélyünkre, ezzel meghiúsítva minden közösségi programot, laza olvasgatást, esti égbolt nézegető merengést, borozgatást. Minden gyerekkori…..
Elérkezett a Ricsivel elkövetett tradicionális éves fesztiválozás. Az elmúlt években nagy változáson mentünk keresztül, ugyanis már nem veszünk 300 ft-os bort és adjuk le a ruhatárban. Már teljesen önállóan vásárolunk a benti standokon.  Az első sokk akkor ért amikor rájöttem, hogy ez egy "készpénz…..
Újrakezdő üzemmód Vezetek 2016.06.19 07:21:54
Mivel az elmúlt 4 évben rongyorsra utaztam magam a debrecen-budapest vonalon, és mivel a tesco bevásárlás cipekedése egy szavakkal elmondhatatlan fájdalom, így hosszú idő után úgy döntöttünk hogy autót veszünk. Jogsim 13 éve van, de évek óta nem vezettem. Alex a karja miatt csak automata autót…..
Újrakezdő üzemmód A fociról 2016.06.19 06:55:24
A fociról nem sok mindent tudok elmondani, a legtöbb tudásomat ezzel kapcsolatban az utóbbi másfél hétben szereztem. Amit eddig tanultam: - A focisták jó pasik. - A focisták elképesztően jó pasik. - A magyar válogatottban mindenki jó pasi. - Jó Budapesten élni amikor gólt lövünk. - A…..
Újrakezdő üzemmód Flow 2016.05.01 12:49:37
A legutóbbi bejegyzésemben leírtam, hogy mennyire kusza lett minden az életemben mostanában. Jelentem, mostanra egészen kitisztult az ég, és tisztábban látok mint korábban. A munkahelyemen a feladataimmal egészen jól elkezdtem haladni, baromi büszke voltam, hogy minden határidős munkámmal szépen a…..
Nagyon nehéz hónap áll mögöttem. Kicsit az a benyomásom, vízválasztóhoz érkeztem, mérföldkőhöz. Az új munkám kapcsán sok akadályba ütköztem az elmúlt időszakban. Amikor az ember új munkahelyen kezd, azzal mindig számolni kell, hogy nehéz hetek és hónapok következnek, amíg bele nem rázódik a…..
Az elmúlt hónapokban nem nagyon írtam, mivel teljesen elhavaztam. A karácsony minden percét kiélveztem, napokig ettem, aludtam, és olvastam. Sajnos még egy blogírás sem fért bele. Voltam decemberben disznóvágáson is, amiről a legérdemibb sztorim az, hogy találtam házi cseresznye likőrt, és szépen…..
Pár hete azt hittem, hogy ebben az évben már nem kell nagy változásokra számítsak, aztán még utoljára beütött valami. Meghirdettek a cégnél ahol dolgozom, egy belső álláspályázatot amiben vezetőt kerestek egy különálló csoport vezetésére. Nem terveztem munkát váltani a…..
Már legalább 16 éves korom óta tudom hogy szeretnék tetkót, de mindig túl fiatalnak éreztem magam hozzá. Féltem, hogy egy ilyen döntés meghatározza a jövőmet, és amíg nem éreztem magam eléggé kiforrott személyiségnek hozzá, addig inkább hagytam a csudába. Aztán a 29.…..
A 3 éves évfordulónkról csak annyit szeretnék elmondani, hogy kitaláltuk már hetekel ezelőtt, hogy menjünk el egy hangulatos kis budai vendéglőbe, ahol cigány zene is van. Meló után rohantam a vendéglőhöz mint az állat, kicsíptem magam mint a kurvaisten. Alex és én…..
Újrakezdő üzemmód Rodosz 2015.08.01 09:42:45
Elmentünk nyaralni Alexszel. Kitaláltuk még télen, hogy ebben az évben csapunk egy nagy lazulós hetet valahol a világ végén, ahol még sohasem voltunk. Tekintettel arra, hogy tavaly nyáron még betanultam az új munkahelyemen, esélyem sem volt elmenni sehová. Szóval ráböktünk a…..
Mostanában ritkán főzök, csak késő este szoktam haza esni, így ilyenkor 5 perc alatt összedobom a fogyókúrás kajáimat, és ebben ki is merül a gasztronómia. Viszont az elmúlt hetekben valamilyen hormonális válságba kerülhettem, mert nagyon-nagyon elkezdtem kívánni a…..
Újrakezdő üzemmód 365 nap 2015.05.25 09:28:56
Májusban volt a szülinapom. Eléggé meghatározta az elmúlt heteimet. Sokszor melankólikus hangulatba kerültem, és bizony ott mocorgott a gondolat, hogy már csak 365 napom maradt huszonévesnek lenni. Jövőre 30 leszek, és szinte sokkolt a gondolat, hogy ennyi az annyi. Tudom, nem kellene…..
Újrakezdő üzemmód Tavaszi 2015.04.12 09:01:21
Tavasszal született lány vagyok, így ilyentájt már minden pici sejtem zsizsegni igyekszik. Fellobbannak a tenni akaró, szépségre éhes energiák, úgyhogy ennek örömére egyik reggel felébredtem, szétkaptam egy falinaptárt mint hülyegyerek a mesekönyvet, és készítettem belőle egy…..
Elkövettük azt a hibát, hogy Ricsi barátommal megnéztük ezt a szörnyűséget. Hétvége volt, meg jó volt, meg vasárnap, meg ráértünk. Szóval akkor menjünk moziba.  Emlékeimben derengett, hogy van egy ilyen új Sandra Bullockos film, vettünk is rá két jegyet. Aztán a…..
Újrakezdő üzemmód Önfegyelem 2015.04.05 15:33:04
Az elmúlt hónapok erőteljesen az önfegyelemről szóltak. Nem a kitartásról vagy az akaraterőről, ahogyan az a fogyókúrás-életmódváltós időszakokban mondani szokták. Nagy felismerést tettem nemrég, miszerint a fogyózáshoz nem akaraterőre van szükség, hanem…..
Van nekem egy nagyszerű nagymamám, aki nagyon vallásos, így minden adandó alkalommal kapunk tőle egy csomó szentelt vizet meg hasonlókat. Néha megjelenik egy szentelt almával, ezzel-azzal, és azt kötelező jelleggel meg kell enni. Merthát ártani nem árt, meghát mégis szentelt,…..
Újévi fogadalmam évek óta nem volt, mivel statisztikailag 0 az esélye hogy betartanék bármit is. December közepétől viszont elkezdtem lélekben készülni arra, hogy muszáj néhány módosítást benyújtanom magamnak az életemre nézve, akár tetszik akár nem. Szóval azzal a tudattal…..
A szilveszteremről csak annyit mondanék, hogy a buli akkor kezdődött amikor Klári barátnőm éjfél előtt 10 perccel odament minden vadidegenhez azzal a kérdéssel hogy: " Éjfélkor análszex?" és azzal végződött, hogy Alex 3 órán át teli torokból ordított Tankcsapdát meg minden…..
Tudod én már teljesen lenyugodtam, a dolgozó háziasszony szerep minden jele megtalálható rajtam. Ritkán járok bulizni, örülök ha Lili barátnőmmel (http://namajdmost.blog.hu/2014/08/03/ejjelek_es_nappalok_680) legurítok egy sört munka után, és ennyi. (ennek is már több…..
Újrakezdő üzemmód Karácsonyra 2014.12.24 18:40:40
Eljött a Karácsony, a már hónapok óta áhított relaxációs-wellness-hízókúrás-instant diabétesztől átitatott Karácsony. Tényleg nagyon régóta vártam már, mert nekem a karácsony pihenést, csöndet és melegséget jelent. Bár sok helyen a karácsonyt hangos családi vacsorák,…..
Szomorú de igaz, az első, illetve a sokadik csatát elvesztettük a lakásfelújítás frontján. Minden a lassan száradó és kötő (a kettő nem ugyanaz) betonnal kezdődött. Aztán folytatódott Gyurival. Ezt a nevet a szívünkbe és testünkbe kell égetni. Gyuri egy burkoló és Alex…..