Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papercut

0 bejegyzést írt és 468 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lehetett volna a világ legtökösebb és legstílusosabb szuperhősfilmje. Joe Carnahan Fenegyereke Frank Miller klasszikus Born Again című sztoriján alapult volna, és ezt a videót állította össze, hogy meggyőzze elképzeléseiről a Fox stúdiót. Csakhogy a Fox bedobta a…..
Elkezdjük a nagy tavaszi menetelést, jönnek az évadfinálék szépen sorban, mi meg pár kivétellel mindről írunk, mert bolondok vagyunk. Az első fecske a Férjem védelmében, ami vasárnap zárta azt az évadot, amit Alicia (Julianna Margulies) nőiességével adtak el tök feleslegesen,…..
Subba Napi Gif: Klasszik 2011.04.26 11:00:00
 ..
papercut 2011.04.27 22:37:41
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
papercut 2010.08.14 19:54:23
@Everred: Bocs , de nem fogom kibírni, hogy amikor bajnokok leszünk, ne dörgöljem ezt a Chelsea-s marhaságot az orrod alá...
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
papercut 2010.08.13 15:49:17
@crazy_horse: 18 millió PLUSZ Ireland Milnerért???? Ez nevetségesebb még a tavalyi Eto'o-Ibrahimovics cserénél is... és ti akartok bajnokok lenni? Ne nevetess! Nem azért a keretetek bomba erős ezt aláírom, de józanság nélkül nem fog menni, és nagyon nem látom Mancini hogy csinál a kinek- nagyobb-a-fizuja-tök-érdemtelenül verseny első 23 helyezettjéből csapatot...
papercut 2010.08.13 15:53:59
@crazy_horse: 18 millió PLUSZ Ireland Milnerért? Így akartok bajnokok lenni? Ez nevetségesebb még a tavaly Eto'o Ibrahimovics cserénél is... Nem azért, bármikor aláírom, hogy a keretetek bombaerős, de józanság nélkül nem fog menni, és nem nagyon látom, hogy Mancini hogy fog csapatot csinálni a ki-kap-több-fizut-a-nagy-semmiért verseny első 23 helyezettjéből...
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
papercut 2010.07.30 20:58:38
@Xavi06: Azt remélem tudod, hogy a 2 dolognak az ég 1 adta világon semmi köze sincs egymáshoz, így ezt egy vitában érvként felhozni nem sok értelme van, de legyen..

Amit az Arsenal sót minden angol klub csinál, azt lehet nemtetszéssel fogadni(s nemzetközi szövetség is így tett) azóta van nevelési költség. Tessék megváltoztatni a szabályokat és akkor nincs ez a probléma! Nekem pl az nem tetszik hogy adószabályok miatt a nem-angol országok nagyobb fizut tudnak adni a játékosoknak, így ezzel nehéz versenyezni. De mindkettőre van szabály. Arra amit a Barca csinál pont az az undorító, hogy a médián keresztül gyakorol nyomást a játékosra, amit az Uefa szabályzata tilt ("tapping up"). Mikor csinált az Arsenal ilyet? Még a saját honlapunkon sem erősítjük meg az igazolásokat, amíg nem feszítenek az Emiratesben Arsenal-mezben. Ez a módszer ugyanaz, mint amit a Real csinál. Megmondtuk, hogy milyen feltételek mellett mehet el a legjobb játékosunk akinek fejlődésébe éveket öltünk, és tettük világklasszissá. Ha nincs annyi akkor kuss.. Mi sem basztattuk Tourét, hogy jöjjön tesójával focizni, (pedig ő is mondta sokszor, hogy szeretne)és láss csodát! így is lett. A szurkoló meg azt mond, mait akar, mert nem vagyunk egyek klubbunkkal.
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
papercut 2010.07.22 14:16:44
@Woland: Kösz, ez nagyon tanulságos volt...
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
papercut 2010.07.18 12:18:08
@Dean: Őszintén, azon kívül, hogy Barca nevelés, Busquets mit tud,amit Touré nem tudott? Mert hogy labdabiztos, az egy dolog. De Touré az alapfeladatán kívül nemcsak hogy remekül passzolt, de megindulásai, cselei, góljai is voltak... Ráadásul, egyelőre nincs is cseréje a Barcának a védekező-középpályás posztjára, inkább oda kéne szerezni valakit, és nem Cesc-et csesztetni...
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
papercut 2010.07.10 00:28:39
@bugika: Úgy látom, nem sikerült megérteni a cikk igazi értelmét... már egy ideje szokás itt az NST-n, hogy a döntők elött 2-2 cikk jelenik meg, hogy miért nem, iletve hogy miért kellen egyik vagy másik csapatnak nyernie, jellemzően mindkét esetben erősen eltúlozva a jó, illetve rossz tulajdonságokat. Legközelebb anyázás helyett legalább a cikk elejét olvasd el, de a józan paraszti ész is segít...
papercut 2010.07.10 19:10:29
@jpmjpm: bitte scrollolj feljebb pár bejegyzést és olvasd el amit bugikának írtam...

Jó lenne ha az emberek olvasnák a kommenteket is, így elég sok a félreértés...
Eredeti epizódcím: Rising [Logan beüti a lábát az asztalba és ÉRZI a fájdalmat...] ...ezt bizony orvossal is meg kell beszélni! Igen ám, de annak ellenére, hogy érzi, mikor ér a doki a lábához, a lábujjmozgatást, ami otthon már sikerült, sajnos nem tudja produkálni. Sam nem is…..
papercut 2010.07.03 22:48:47
@kekhalal21: Kösz! Ettől féltem, mert nem emlékeztem, hogy anno az M1-en csak az első évad ment-e le, vagy mindkettő. Annyire zseniális a szonkron, hogy nm győzöm kivárni. Igaz nem minden poén jön át a fordításban, de aki Max-et szinkronozálta, óriási munkát végzett. Egyszerre kacér, gyámoltalan, és néha nagyon kegyetlen!
papercut 2010.07.05 18:25:51
@kekhalal21: Ha küldesz egy linket, szívesen megnézem.
Lesz-e gigameglepetés? Vagy esetleg tükörsima holland győzelem?Lesz-e olyan játékvezetői baki, hogy már a döntőben alkalmaznak videóbírót?..
Végéhez ért a csoportharcok utolsó szakasza is, bár a harc szó itt kicsit erős, hiszen a harmadik kör meccseinek durván fele megint az első forduló futballt nyomokban sem tartalmazó, igénytelen formáját idézte. Egy 0-0-ás portugál-brazilért és a spanyol-chilei utolsó…..
papercut 2010.06.26 15:09:41
@Everred (Ballon d'Or Winner 2010: Jermain Defoe): Jogos, elnéztem a címet, valamiért azt vizionáltam, hogy ez a csportkör legjobbjai, nem csak a harmadik fordulóé... fogyelmetlen voltam sry.
Egy vb-naplóba sok minden belefér, ez most itt például egy olyan csapongó poszt, amiben néhány olyan apróságot szeretnék megosztani, amik magukban nem tennének ki egy posztot. Ezek jobbára a vb kezdete óta gyűlnek, úgyhogy lesz köztük néhány múlt héthez kapcsolódó is. Kicsit…..
papercut 2010.06.20 15:31:11
@Nűnű: A kerete a franciáknak sokkal kiegynesúlyozottabb, mint a spanyolokén kívül bármelyik esélyesnek kikiáltott válogatotté, és ez még akkor is igaz, ha a kezdő felének nem volt igazán jó tavasza. Nincs hiányposzt, vagy kényszermegoldás, minden csapatrészre jut 1-2 klasszis. Az hogy ennyire sem motíválni, sem taktikailag összehozni őket nem sikerült 2-3 év alatt(mert ugye a nyilatkozatok szerint a 2008-as Eb csak felkészülés a Vb-re..LOL) az egyes-egyedül az edző felelőssége. Nyilván vannak egók ebben a csapatban is (Anelka, Gallas) de melyikben nincsenek? Egy tiszetességes szöv kap. egyk legfontosabb feladata ezeket kezelni, vagy ha nem megy az összeférhetetlent kivágni, hogy ne sérüljön a csapategység. Ebből a franciáknál semmi sem látszik. A gond ott van, hogy 2 év múlva megint kiöregszik egy fél generáció(Gallas, Abidal, Anelka, Henry, Malouda) és nehéz építkezés lesz.. de ennél csak jobb lehet, én nagyon bízom Blanc-ban, hátha vissza tud csempészni némi finesszt a játékba mondjuk Nasrival Benzamával, a kis-és nagy Diarrával, stb. Meglássuk.
papercut 2010.06.20 15:32:56
@tcrassus: 1 éve konkrétan, de ne oltogass, bitte.
papercut 2010.06.20 19:28:24
@Memento21: Már megvan az utódja, Blanc veszi át a válogatottat a VB után ezt lehet tudni egy ideje.
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Nyilván nem követte mindannyiótok a franciáktól megszokott selejtezőbéli csetlés-botlást, lesznek/vannak, akik sikerként értékelik, hogy az alpesi alaptáborból érkezve két felkészülési meccsen nem szenvedtek vereséget, holott erős ellenfelekkel (lásd még: Costa Rica, Tunézia)…..
papercut 2010.06.04 19:47:25
@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: Dehogy bunda, ilyen egy csapat, amit évek óta szisztematikusan herélnek ki.
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
Azok számára, akik rendszeresen olvasgatták a francia posztokat, esetleg még bele is néztek néhány meccsbe, egyértelmű: a legjobb helyre került a bajnoki cím. Oda, ahol 17 éve várják, ahol bele mertek nyúlni egy alapvetően jó csapatba a még jobb reményében. Marseille utcáin,…..
papercut 2010.05.07 10:49:11
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
papercut 2010.04.17 19:21:10
papercut 2010.04.20 21:17:38
@Lezuzius: Még egy tanulságos adat: Az Arsenal évi 40 millióval költ kevesebbet fizetésekre mint a Chelsea, és 20-al kevesebbet mint az MU.
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
papercut 2010.04.14 12:27:23
@Zsoca87: Igazából mindkettő kb 100% os tizi, de sebaj.