Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sure_shot

0 bejegyzést írt és 374 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én történetem ott kezdődött, hogy 2010-ben az élet összehozott egy motoros sráccal, és pár motorozás után tudtam, hogy nem lesz elég sokáig a hátsó ülés, külön motor fog kelleni. Ebben az időben még főiskolára jártam, és nem tudtam elkezdeni a jogsit, így maradt az álmodozás, a tervezés, hogy…..
sure_shot 2019.09.10 09:25:34
@Dr. Bélus___: Ez nem álértetlenkedés, és ma divatos píszískedés sem. Egész egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy egy életerős embert máshogy kezeljenek csak azért mert más nemű, se negatív se pozitív értelemben. :)
Ha már az erőnél tartunk: a nőm 40 kilót simán felemel, 8-szor fel tudja húzni magát, simán legyalogol 20 kilométert. 168 magas és 65 kg, szóval van benne anyag, Miért ne tudna motorozni????
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
      Nem szeretnék most egy dühös postot írni. Azt sem szeretném, ha minden másfeledik komment arról szólna: ezt hozta a feminizmus. Mert aki ismeri az országot, amiben élünk, az tudja, itt bizony családon belüli erőszak van sok helyütt, a komondor löki fel a feleséget és vállalatvezetők…..
Nem könnyű téma, de tegye fel a kezét az a harmincas ember, akinek több nagyapja van életben, mint nagyanyja. Ha szereted, ideje fogyókúrára fogni a túlsúlyos férjet. De nem mindegy, hogyan...
„Nagy nehezen kiválaszt egy kajáldát, beülünk, minden megfelel hálisten, ötször lefotózza, amit kihoznak elé, magát is legalább ennyiszer. Feltolja fészre. Rám szól, hogy lájkoljam. Nem lájkolom. Ne őrüljünk meg teljesen” – humoros beszámoló egy nyaralásról egy igen összetett csajjal.   Ha…..
Egy szünettel tapintatosan késleltetett szakítás után Posztolónk újra belevágott a társkeresésbe, és talált is egy lányt, aki három randi után azzal állt elő, hogy neki most annyira stresszes az élete, hogy találkozni sincs kedve. A lovagban ekkor felébredt a gyanakvás, hogy ez…..
Nem vagyok nyelvész, marketinges vagyok. Szőrszálhasogató sem vagyok, de nem tudok szó nélkül elmenni nyilvánvaló kreténségek mellett. Észreveszed a hibákat?..
Nehéz úgy fenntartani egy kapcsolatot, ahol a volt férj még mindig jelen van. Mivel ezzel a helyzettel nem lehet mit tenni, Levélírónk azt javasolja magának és a hasonló szituációban vergődő férfiaknak, hogy próbáljanak nem agyalni ezen: más megoldás nincs. Mert vastag bőr kell…..
Egyre többet olvashatunk, illetve hallhatunk az elektromos fűtés + napelem rendszer kombinációról, mint az ingyenes fűtés lehetőségéről. Nagyon érdekes levelet kaptunk a témával kapcsolatban a Kardos Labor Kft-től, egy olyan vállalkozástól, amely több mint 10 éves gyakorlattal rendelkezik a megújuló…..
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..
Carantén Egy díjnyertes trófea 2019.05.17 15:00:00
Egy klasszikus kultautó módosítása alapvetően elég kötött feladat, hiszen nem sok bevethető fogás létezik egy olyan autó megalkotására, ami úgy válik egyedivé, hogy közben nem veszít a kult-sármjából, de mégis tükrözi a tulajdonos személyiségét. Szerencsére ez…..
  Ülök a metrón. Nyomogatom a mobilomat, a közösségi oldalon barangolok. Nem teremtek szemkontaktust, nem szoktam. Hirtelen két csaj vágódik be a szemközti ülésre. Egy pillantást vetek csak rájuk, aztán visszafordulok a telefonomhoz. De a hangjuk beszűrődik a tudatomba. Öntudatlanul figyelni…..
sure_shot 2019.05.15 07:53:41
@darlacko: Hasonlóak a tapasztalataim, többnyire elvált nőkkel tartottam fenn kapcsolatot egy időben - detto ugyan így gyalázta nagy részük az exét akár előttem, akár a gyerekek előtt. Folyamatos felelősségáthárítás, bűnbak keresés - csak a pillanatnak élnek, a hosszabb távú következmények okaként sosem saját magukat jelölik meg stb... Az a helyzet, hogy a végén nem mind talál magának balekot, teljesen szétcseszett idegrendszerrel, alkoholistaként kiégve tolják magukba a különféle antidepresszánsokat, és gyűlölik az egész világot. Férfi részről ugyanez - legatyásodva, alkoholista drogfüggőként, az öngyilkosság peremén egyensúlyozva botladoznak az elkerülhetetlen felé. Ohh.
sure_shot 2019.05.15 09:45:51
@Zabalint: Biztos van ilyen is, az én tapasztalatom szerint inkább az a jellemző, hogy a bűnbakkereső előbb-utóbb rájön, SŐT alapból tudja, hogy ugyanúgy felelős a kialakult negatív helyzetekért, mint a bűnbak, de nem bírja a valóságot elviselni, megoldani ezért létrehoz egy elviselhető rendszert magában, amely rendszerben minden problémának valamilyen külső tényező/személy a forrása. A legrosszabb az, amikor a bűnbakkereső hosszú - tagadással, hárítással eltelt évek netán évtizedek után szembesül a valósággal - ekkor jön az összeomlás. (tapasztalat, sajnos.)
Az amerikaiakkal való hatékony metakommunikációról már elmélkedtem korábban, de arról még nem, hogy miképp érdemes jól és hatékonyan beszélgetni velük. Essék akkor most szó erről, bár szerintem az általam tapasztaltak és leírtak nem csak amerikaiakra és nem csak idegenekkel való társalgásokra…..
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
A Népszava mai számában két vidéki tudósító kapcsolódott az ügyeletes botrányhoz. Országszerte visszhangot keltett, hogy a Demokratikus Koalíció uniós kampánynyitó összejövetelén beszédet mondott Nagy Blanka, akinek a szoknyája alá fényképezett egy Pesti Srácoknál dolgozó újságíró. A mobiltelefonos…..
Itt a tavasz, a szabadban karikázni pedig mindig jó. Ennek alkalmából összeszedtem nektek a 10 legsuttyóbb biciklis fajtát. Azt előre mondanám, hogy aki biciklire ül, az mind tartozik az egyik csoportba, legalább egy kicsit. Kiegészítő lehetőségeket természetesen várunk kommentben vagy…..
sure_shot 2019.04.13 17:27:01
@ubermeister: Szezonban napi 40-et ingázom egy jó 10 éve. IAmerre járok minimális a kerékpárutak aránya, így az úttesten muszáj haladnom. Autósokkal nincs sok gondom, betartom az életbenmaradáshoz szükséges alapokat, és sasolok erősen, aztán csók. Akkor is megadom az elsőbbséget ha nekem járna, pirosnál megállok és szürkületben kivilágítom magam és figyelek mint az állat. Láthatósági és védőcucc alap, legalább az esélyt adjuk meg... 622-32 egyeneskormis outival tolom, 7 barral kezdtem 25-ös külsővel, aztán most 4-5 baros 32-es első keréknél tartok - a csuklóm így 40 felett nem szereti már a zizegést. Jobb minőségű túrákra azért felpattintom 7 fölé aztán gyia. Amúgy 20 éve aktívan vezetek is egy évi 20-30K km-t.
A keményebb kommentekhez: vegyétek már lazábbra, az élet egy játék:D
"A vita elengedhetetlen az ismeretlen felé tartó folyamatban." Richard Feynman Folyton felmerülnek vitás szituációk. Miért nincs még kész a gyerek leckéje? A héten már negyedszer nem tud időben beérni a kolléga! Megint nem lett teljesítve határidőre egy megrendelés! Vitákra szükség van. A mindig…..
Az egyik legtöbbet fogyasztott italunk, a gyerekek kedvenc italának, a reggeli kakaónak a fő összetevője. Puding, madártej, tejbegríz, turmixok elképzelhetetlen lennének tej nélkül. Tudtad, hogy az egyetlen élőlény a Földön, aki a gyerekkorban elfogyasztott anyatejen túl, felnőtt korában is iszik…..
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
sure_shot 2019.02.07 10:54:32