Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sure_shot

0 bejegyzést írt és 392 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Borsodi Hoppy 2020.03.20 16:55:44
Illat: erőteljesen komlós Hab: rugalmas Szín: arany  Míg a Soproni rendes marketinggel jelentette be az új hoplagerük őszi eljövetelét, addig a Borsodi a kertek alatt beelőzte őket a Hoppyval. Sanda gyanúm szerint annyira nehéz dolguk ezzel nem volt, mivel erősen épül a hagyományos Borsodi sörre,…..
Illat: komlós Hab: sűrű, masszív Szín: arany  A Pécsi Sör sorozat legújabb tagja viszonylag egyszerű módon a szűretlen pils után a  'sima' pils lett. Jól megkomlózták, szinte kiálltja, én egy cseh típusú sör vagyok, szóval csehebb akar lenni, mint a cseh sörök. Ezt azonban elnézem neki, mert jól…..
A 2020-as év többek számára hozott új lehetőségeket, kihívásokat. A nadrágszíj eggyel (kettővel) beljebb kerül, a családi költségvetést át kell számolni, így akár a telefondíjcsomag, extra fogyasztási javak, cikkek mérséklése, átmeneti megszüntetése mellett kell eldönteni, hogy mi az, amiből viszont…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
sure_shot 2020.02.08 21:26:36
@csorsza: Leszarja az egészet, átugrotta a problémát.:D Így is lehet, én lájkolom.:)
sure_shot 2020.02.08 22:06:45
@GiaMarie: Úrísten, multinál vagy középvezető?:D
A Sátán egyike a Bibliából ismert figuráknak akit jellemzően a legnegatívabb fiuguraként szoktunk azonosítani, minden gonoszság és rossz forrásaként. Valójában azonban a Sátán is Isten teremtménye, ezért végeredményben a rossz, melyet képvisel, szintén Istentől származik. A Sátán szó héberül…..
Van pár dolog, amitől zsigerileg kiakadok. Ilyen volt például, amikor a strandon vágta valaki a körmét vagy a kedvesének a hátán duzzadó pattanásokat nyomkodta. Most egy másik, széles körben elharapódzott undorító tevékenységről akarok írni, ez pedig a csulázás. Mi is a csula? Fennkölt latinul:…..
Van-e létjogosultsága a női és férfi csomagolásoknak? Kutatások szerint működik a gendermarketing, ha a női csomagolások mások, mint a férfiaknak szólók. Egy nőknek szánt csomagoláson jellemzően pasztel színeket, lágyabb betűtípust, és kerekebb formákat választanak. Azonban a társadalomnak lehet,…..
sure_shot 2020.01.27 10:34:53
@K.Peter_85: Aha. Szóval _szerinted_ minden esetben a férfi tehet a válásról. A saját esetemben és jópár ismerősöm esetében ez kurvára nem így volt... Szerintem neked volt kár belémkötnöd mivel láthatóan nincs megélt, gyakorlati tapasztalatod a témában.
1 millió forint: nem kevés, ha meg kell dolgozni érte, viszont erős kompromisszumokat igényel, ha ennyit kell autóra szánni. Ebben az írásban bemutatunk 5 olyan kisautót, amelyek ideálisak városi használatra, de akár távolabbra is merészkedhetünk velük. A típusválasztáskor fontos volt a biztonság…..
Egyszer kaptam egy ilyen kommentet: "Ennyi penzzel ennyi idővel.... ilyen hatterrel mas mar a holdig jut kb nem a 30 eves celicaig meg camryig... amik sose jok bocs" Néha valóban azt gondolom, hogy a gépparkom költségvetése vetekszik a NASA-éval, de egy nap nekem is huszonnégy órából áll, a Holdra…..
Dallas rozsdamentesen tért vissza hozzám. Három hétig volt távol a beavatkozások miatt, és mikor újra beleülhettem, már megint beleszerettem. Nem újdonság ez, immár tíz hónapja minden egyes nap szerelmes tekintettel nézek rá, és várom, hogy átélhessem az élményt, amit ez a harmincéves,…..
sure_shot 2019.11.11 13:23:34
@Plumper_: Ezzel nagyjából így vagyok én is, a rosseb sem akar a mindennapokon üres teherautó módjára rázós autóval közlekedni. Persze értem én hogy az autobahnon 2 kiló felett is be kell tudni venni a kanyarokat, meg ha elég tágra nyitod a bukszát, azért lehet finom rugózású autót venni, de az átlag nem ilyen...
Gondoltátok volna, hogy ez a házi vízmű olyan népszerű, hogy csütörtök reggel 9 óráig már 7-et el lehetett adni belőle? Sőt, frissítés után egy olyan felirat jelent meg, hogy velem együtt már 8-an nézegetjük párás szemmel ezeket a gömbölyű formákat, szóval ez iszonyú nagy biznisz lehet. Hiába na,…..
                        Miért ragaszkodnak a fiatalabb nők egy idősebb pasihoz, aki dobta őket? Levélírónk próbálkozik egy lánnyal, aki még mindig az exe után sóvárog. Gyanítja, hogy azok a férfiak is, akik előtte voltak, azért adták fel az ostromot, mert nem akarták tovább hallgatni a sirámait.   …..
                       Posztolónk idén lesz 32 éves, és bár szeretne kapcsolatot, olyat biztosan nem, ahol a párja rendszeresen verbálisan kasztrálja őt. Eddig azt hitte, hogy a nők olyan férfit akarnak, aki mellett nők lehetnek, nőnek érezhetik magukat és nőként is viselkedhetnek, épp ezért nem…..
sure_shot 2019.09.16 19:21:42
@God Harald: Minimum, a legtrágyánn helyen. nyilván.
sure_shot 2019.09.16 20:15:04
@God Harald: Most mit mondjak erre? Egy megfelelően motivált ebernek a világ összes pénze sem elég, és ezt most értsd szó szerint. Ahol okafogyottá válnak az anyagi korlátok - mert van ELÉG -, ott jön a hatalmi kérdés;)
sure_shot 2019.09.16 20:48:32
@God Harald: Ebben egytértünk, ha olyan segget nyalsz, ami nem mozgat mg szexuálisan egy darab szar vagy, magad előtt válsz nullává. Mondjuk ha tehetném kinyalnám a saját seggem, dehát ennek evolúciós korlátai vannak:D
Az én történetem ott kezdődött, hogy 2010-ben az élet összehozott egy motoros sráccal, és pár motorozás után tudtam, hogy nem lesz elég sokáig a hátsó ülés, külön motor fog kelleni. Ebben az időben még főiskolára jártam, és nem tudtam elkezdeni a jogsit, így maradt az álmodozás, a tervezés, hogy…..
sure_shot 2019.09.10 09:25:34
@Dr. Bélus___: Ez nem álértetlenkedés, és ma divatos píszískedés sem. Egész egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy egy életerős embert máshogy kezeljenek csak azért mert más nemű, se negatív se pozitív értelemben. :)
Ha már az erőnél tartunk: a nőm 40 kilót simán felemel, 8-szor fel tudja húzni magát, simán legyalogol 20 kilométert. 168 magas és 65 kg, szóval van benne anyag, Miért ne tudna motorozni????
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
      Nem szeretnék most egy dühös postot írni. Azt sem szeretném, ha minden másfeledik komment arról szólna: ezt hozta a feminizmus. Mert aki ismeri az országot, amiben élünk, az tudja, itt bizony családon belüli erőszak van sok helyütt, a komondor löki fel a feleséget és vállalatvezetők…..
Nem könnyű téma, de tegye fel a kezét az a harmincas ember, akinek több nagyapja van életben, mint nagyanyja. Ha szereted, ideje fogyókúrára fogni a túlsúlyos férjet. De nem mindegy, hogyan...
„Nagy nehezen kiválaszt egy kajáldát, beülünk, minden megfelel hálisten, ötször lefotózza, amit kihoznak elé, magát is legalább ennyiszer. Feltolja fészre. Rám szól, hogy lájkoljam. Nem lájkolom. Ne őrüljünk meg teljesen” – humoros beszámoló egy nyaralásról egy igen összetett csajjal.   Ha…..
Egy szünettel tapintatosan késleltetett szakítás után Posztolónk újra belevágott a társkeresésbe, és talált is egy lányt, aki három randi után azzal állt elő, hogy neki most annyira stresszes az élete, hogy találkozni sincs kedve. A lovagban ekkor felébredt a gyanakvás, hogy ez…..