Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sure_shot

0 bejegyzést írt és 397 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A barátnő visszatekint, milyennek is képzelte jelenlegi kapcsolatát az elején, és ahhoz képest hol is tartanak. Arra jött rá, hogy az eddig elnézett dolgok után az már nem is olyan durva, amikor párja tapintatlanul sokat sztorizgat a volt barátnőiről, gyakran intim…..
                       Levélírónk már sok esélyt adott a férfinak, de minél többet találkozik vele, ő annál jobban kiábrándul. A pasi erőszakos, flegma, faggató típus, és nyilván abban bízik, hogy módszerével ügyesen puhítja a lányt.                                   Fedezd fel és használd! …..
sure_shot 2022.09.14 10:55:40
@body_andras: Az egész sztori zavaros és kettős mércével teli, úgy ahogy van.

És miért baj az, hogy többet akar megtudni az ember a lehetséges partneréről? Vagy ne akarjon tudni semmit, csak válaszoljon a feltett kérdésekre? Ha nem szivárogtat, csak kérdezget akkor erőszakos és újra akarja alkotni - mondhatni megerőszakolni a a személyiségét...XD

Én biztos, hogy itt be is fejezném a csajjal való kontaktot. Ahol már ilyen korai stádiumban, ennyi impulzus után felvetődik az erőszak, erőszakos szó használata, onnan lépnék azonnal, kérdés nélkül.

Persze a férfi nyilván nem tudja a vele kapcsolatos felvetéseket, ezek nagy valószínűséggel nem lettek kommunikálva felé, hiszen erőszakos, ki tudja mit váltana ki belőle az őszinte kritika....:)
                       „Megkérdezte, hogy alfa hímnek tartom-e magam, mire rávágtam, hogy nem, mivel ez a fogalom az állatvilágból lett nyersen kiragadva, tehát az „alfa hím”-ség nem azt jelenti, mint amit ő hisz” – A romantikus helyzetnek azon a pontján, ahol dramaturgiailag az ágyjelenetnek kéne…..
                       „Ha ezt meglépem, annak az lesz az ára, hogy a volt pasijával és az egész baráti körével a barátságunknak örökre annyi, onnan el kell tűnnöm” – Posztolónk egy elhanyagolt nő megmentésére vállalkozna, mert már látja, hogy kapcsolatának lassan vége. Ismeri a rivális fickót, és…..
A pénztéma, azon belül is a kölcsönkérés, mindig sarkalatos pontja egy párkapcsolatnak, a határokat viszont a benne élők jelölik ki, már ha előzetes kockázatelemzés nélkül is sikerül ráérezniük.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a…..
Néhány éve még megmosolyogtak, amikor erről írtam, mostanra ki merik mondani a nagyobb gyártók is azt, ami a nyilvánvalóvá kezd válni az autóipar transzformációja kapcsán: messze az inflációt meghaladó szinten drágulnak az új autók, és ez a folyamat gyorsuló tendenciát mutat. A modellpaletták…..
sure_shot 2022.04.11 11:09:20
@kvp: Dobj már egy linket a "hivatalos EU-s es ENSZ-es javasolt strategia" forrásról. Köszi.
Érdekes tanulságokat hordozó levelet kaptunk: a csaj azt kifogásolja, hogy a pasija nem féltékeny, bármivel is próbálkozik. Az igaz, hogy párja érdektelen mostanában és már semmiben sem kezdeményez, de van ott egy nő is, aki mindezt tűri.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső…..
sure_shot 2021.12.02 07:58:46
@hopp11: Egyértelmű, hogy az a férfi akit nem érdekel a női játszmázás egy 4 éves, energiáját vesztett kapcsolatban csak meleg lehet.:)
Mi más oka lehet a (látszólagos) érdektelenségnek? Hát persze hogy meleg:D
A pasi elhanyagolva érzi magát egy bulin, majd köszönés nélkül távozik. A barátnő azonban csak három nap múlva csörög rá. Az érvei egyszerre megdöbbentőek és elfogadhatatlanok.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
… de ez Levélírónkat nem zavarja. Főleg abban látja a reményt, hogy a nő úgy fogalmazott, hogy „jelenleg” nem akar kapcsolatot. Azt pedig majd az idő és a kitartás eldönti, hogy a jelenleg hány hónapot is takar valójában.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
„Az egyszerű, világos és előítéletekre építő szlogenek temérdek bajt okoztak már az emberiségnek.” (Edward de Bono) Szívesen hangoztatunk népszerű szlogeneket. Ezek jól hangzanak és kellemes benyomást keltenek. Ám gyakran magunkat szépítjük, a külvilágot áltatjuk velük. Mert egy dolog divatos…..
Elérte hazánkat az első igazi nyári hőhullám, napokon keresztül érvényben volt a vörös riasztás a tartósan extrém meleg miatt. Ha máskor nem is, ilyenkor azért mindenkinek eszébe jut a globális felmelegedés – amelynek most újabb bizonyítékát épp a NASA hozta nyilvánosságra. A NASA és a Nemzeti…..
Nemcsak a gyerekek várják minden évben a jégkrém szezont, hanem a felnőttek is. Évente kb. 3-4 liter az egy főre eső jégkrém fogyasztás Magyarországon. A családi kiszerelésű jeges finomságok mellett a legjobban a csokis borítású jégkrémek fogynak. Mi most a ropogós csokiborítású pálcikás verziót…..
Örömmel tölt el, hogy a város nemrég szegényebb lett egy elég látványos foghíjjal, melynek helyére szállodát építettek a Baross téren: Namármost ízlések és pofonok, hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik az új épület, az viszont biztos, hogy jobban néz ki, mint az, ami előtte volt…..
A jelenlegi helyzetben ha valaki olcsó pénzből szeretne valamire való használt autót vásárolni nagyon körül kell néznie a piacon mielőtt letenné voksát egyik másik márka, típus, konkrét autó mellett. Válogatásra egyre kevesebb lehetőség adódik, mivel a használt autó árak már az előző években is…..
Az Oscar-jelölt Keira Knightley számára külön bekezdés van a filmes szerződések szempontjából arra, hogy a színésznő nem vállal meztelen jeleneteket. Ennek az oka 2015-ben született első kislánya. Knightley nemrég kijelentette, hogy nem fog több szexjelenetet készíteni azért, mert kellemetlenül…..
sure_shot 2021.01.28 10:55:14
sörfigyelő Borsodi Hoppy updated 2020.03.20 16:55:44
Illat: finoman, üdén, frissen komlós, még talán egy kis akácmézet is beleérzek Hab: rugalmas, foltokban tapadó Szín: nagyon szép, minőséget sugalló arany    A Borsodi megtáltosodhatott, mert ez már egy igen jó sör, hazai viszonylatban mindenképp. Nem vagyok benne biztos, hogy a Soproni Hoplager-e…..
Illat: komlós Hab: sűrű, masszív Szín: arany  A Pécsi Sör sorozat legújabb tagja viszonylag egyszerű módon a szűretlen pils után a  'sima' pils lett. Jól megkomlózták, szinte kiálltja, én egy cseh típusú sör vagyok, szóval csehebb akar lenni, mint a cseh sörök. Ezt azonban elnézem neki, mert jól…..
A 2020-as év többek számára hozott új lehetőségeket, kihívásokat. A nadrágszíj eggyel (kettővel) beljebb kerül, a családi költségvetést át kell számolni, így akár a telefondíjcsomag, extra fogyasztási javak, cikkek mérséklése, átmeneti megszüntetése mellett kell eldönteni, hogy mi az, amiből viszont…..
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
sure_shot 2020.02.08 21:26:36
@csorsza: Leszarja az egészet, átugrotta a problémát.:D Így is lehet, én lájkolom.:)
sure_shot 2020.02.08 22:06:45
@GiaMarie: Úrísten, multinál vagy középvezető?:D