Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapcsolatok Hálójában

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
Kapcsolatok Hálójában 2012.02.08 15:31:29
@cadix: Szia!
Nemrégiben létrehoztam a kapcsolatokhalojaban.blog.hu-t. Majd pár próbálkozást követően töröltem... Mikor belépek az adminra, akkor új blog létrehozására van csak módom, viszont ténylegesen nem került törlésre a kapcsolatokhalojaban.blog.hu, ugyanis ezen a címen nem enged újra új blogot létrehozni... Ha megnyitom a címet, akkor látható a blog, viszont adminjához nem enged hozzá, ugyanis állapotom olyan, mintha nem is lenne blogom. Mit tegyek?
Kapcsolatok Hálójában 2012.02.08 15:49:12
@cadix: Köszönöm szépen, elvileg rendben van, mert a blog eltűnt...
Viszont... kérdésem még lenne... a régi vagy az új adminon indítsam a blogot? Ha az új adminon kezdeném Firefox-ban, akkor a kiszolgáló nem található üzenetet kapom... viszont az alapproblémám az volt, amiért töröltem, és újrakezdtem volna a blogot, hogy a 18+ szűrő, és figyelmeztetés nem működött a blogban... hiába állítottam be...
Válaszod előre is köszönöm!
Kapcsolatok Hálójában 2012.02.08 16:00:25
@cadix: Köszönöm!
Viszont a Felnőtt tartalom bekapcsolása nem működik sajnos... most sem! Ebben még tudnál segíteni?