Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miller draft

5 bejegyzést írt és 436 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rájátszás szeszélye folytán végre előfordulhatott az a ritka együttállás, hogy egyazon hétvégén otthon játszott mindkét krakkói csapat, erre csapott le néhány megszállott meccsrejáró.  Gyors egyeztetések után már ki is alakult a csapat, ami útra kelt a kies Krakkóba, a történelmi lengyel…..
Az utóbbi 30 év nem kényeztette el a magyar foci kedvelőit, a magyar csapatok elvétve jutottak a nemzetközi kupák második, harmadik fordulójába, a válogatott rendre elbukta selejtezőit és hazánk fiai elvétve kaptak szerepet Európa TOP bajnokságaiban. Egyetlen üdítő kivétel van az utóbbi kategóriában…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Ha minden így megy tovább még karácsony előtt bajnokot hirdethetünk, a Videoton mindenkit legázol. De ne csüggedjenek, a Betta játékban ez a méltatlan helyzet nem fordulhat elő, itt az utolsó fordulóig kiélezett lesz a verseny mint mindig :) Hajtás után tippjeink, tippeljenek jól,…..
Pótoltuk az elmaradást, minden táblázat és összesítés frissítve. Hajtás után minden jó, piros alma mogyoró! Pécs - PaksMeglepetésre győzött a Pécs Debrecenben, a paksiak "stadionja" alkalmatlan volt a játékra.Tippünk: 1-1Betta: 3-0Nyíregyháza - ETONem parádézik egyik…..
Utolsó kártya nélküli forduló! Jövő héttől már minden jobb lesz, lesznek nemzetközileg ismert focistáink, megjelennek a CSALÁDOK a meccsen a gonosz szurkolók eltakarodnak végre, a magyar válogatott nem kap ki a világranglista 178. helyezettjétól hazai pályán reménytelen…..
Kapaszkodjanak meg! Maradt még néhány olyan európai ország, amely létezett 1986-ban, és azóta nem jutott ki sem EB-re, sem pedig VB-re a fodball nevezetű sportágban! Az egyik ilyet fogadjuk vasárnap 18 órai kezdettel a vadonatúj Groupama Arénában, az első 2016-os…..
Az MLSZ keddi FEB ülését legalább olyan izgalommal várja az egyszeri szurkoló újabban, mint mondjuk egy MK-sorsolást. Vajon mennyi büntetést kap a csapat? A „szekennelt” fradisták is megrövidítik az FTC költségvetését? Mi miért kaptunk ekkora büntetést? Ők miért nem, amikor…..
miller draft 2014.09.03 18:50:04
Jó sok nulla-nulla volt az előző fordulóban de tippelőink állták a sarat. A fordulót yidvags nyerte, gratulálunk! Hajtás után minden jó, tartsanak velünk! Haladás - PaksA mindenki által példaképnek tekintett, fiatal magyar tehetségekre és irdatlan TAO pénzekre építő…..
Kamaszkorom egyik legszebb intelme, melyet egy idősebb családtagomtól kaptam, hogy nem lehet minden nőt megszerezni, de törekedni kell rá. Nos, jelenleg – három évtized múltán – közel hasonló helyzetben vagyok. Szeretném a Tisztelt Olvasóknak bemutatni a hetvenes és nyolcvanas…..
Újra jön a hétvége, újra jönnek a remek magyar bajnoki meccsek! Még nem érte el a célját az MLSZ és vannak olyan őrültek akik órákat állnak sorba regisztrálni majd utána jegyekért, és ezért még nem nulla néző van meccsenkét, de az irány nagyon jó! Érthetetlennek tartjuk,…..
Nohát robogunk is tovább a csudálatos nb1 tippeldével! Az utolsó forduló a fantasztikusan parádésan soha el nem felejthető Fradi-Cselszki meccs miatt csonka. Azért gratulálunk bengeduz90-nek, ő szerezte a legtöbb pontot 7 meccs után. Természetesen amint lejátszák az elmaradt meccset…..
Ebben a szezonban bizony kerülni fogom a Mennyei Bajnokság mérkőzéseit. A válogatottban még nem vagyok biztos, de ott is valószínűsítem a távolmaradásomat. „– Hányszor szidtad a csapatot, mert nem hajtottak? – Meg sem tudnám számolni. Ezért is maradoztam el. – Ugye-ugye!…..
Robog az nb1, ki tudja hol áll meg? Augusztusban. Csapataink ismét megmérettetek és ismét kevésnek találtattak a nagy nemzetközi porondon - vagyis inkább mondjuk azt a környező országok hasonszőrű csapataival szemben. Sebaj, hát kit érdekel? Lényeg az nb1! A Videoton ismét…..
Első forduló értékelés hamarosan (Titi120 nyert, gratula!) addigis tippeljenek jól a második fordulóra! Felcsút- PécsTippünk: 1-1Betta: 0-3MTK - DVSCTippünk: 2-2Betta: 2-0 Videoton - DunaújvárosTippünk: 2-0Betta: 0-2Nyiregyháza - PaksTippünk: 2-1Betta:0-0KTE - HaladasTippünk:…..
Aki először jár arrafelé, bizony nincs könnyű dolga, ha a Duna partján az UKSC sporttelepére szeretne rátalálni. Ezúttal ráadásul a megszokottnál csendesebb volt a Tungsram csónakháza, hiszen a fiatalok másnap versenyezni indultak, így az edzés hangjai ezúttal nem verték fel a…..
Kezdenünk kell, nincs mese! Keződik az Nb1! Kőkemény lesz, hát milyen lenne? Tippeljenek!! Ki a túró lesz az első, ki tippel a legjobban, mikor még azt se tudjuk ki nyerte az előzőt (Emi2 vagy Nóbádi?:) Dehát sebaj! A válogatott, előző szezon nb1, világbajnokság összesítők majd…..
Kamaszkorom egyik legszebb intelme, melyet egy idősebb családtagomtól kaptam, hogy nem lehet minden nőt megszerezni, de törekedni kell rá. Nos, jelenleg - három évtized múltán - közel hasonló helyzetben vagyok. Szeretném a Tisztelt Olvasóknak bemutatni a hetvenes és nyolcvanas évek magyar kapusait.…..
A Facebook oldalunkon egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, amit ezúton is köszönünk, hogy a Petapixel oldalán nemrég megjelent egy bejegyzés, mely szerint a néhány nappal ezelőtt posztolt: II. világháborús fényképezőgépet találtak egy rókalyukban cikkük hoax volt. Az eredeti…..
Hétfőn délután a Szent István-bazilika altemplomában örök nyugalomra helyezték Grosics Gyulát, az Aranycsapat tagját, minden idők egyik legnagyszerűbb kapusát. A közszolgálati televíziók a legendás Fekete Párduc sportolói és emberi nagyságának megfelelő terjedelemben…..
miller draft 2014.07.04 07:56:50
@Vizilabda: Izé....kapus volt, tehát azt a pár gólt sem rúgta be.Az, hogy a Hunyadi páncélosoknál szolgált akár önkéntesként is, lehet a magadfajtának bűn, hidd el sokan vagyunk olyanok akik büszkék vagyunk rájuk. Tehát ezt sem annyira lehet fel róni neki. Budapestnek egyébként volt már néhány nem oda illó díszpolgára, bár gondolom Sztálin téged nem zavart, ő nem szolgált Hitler hadseregében.
miller draft 2014.07.04 16:51:30
@agresszív kismalac: hmmm, mondj valakit aki nyilvánosan vállalhatta ezt? előbb a komcsik üldözték a katonákat (akik a hazájukat védték miközben az egymillió magyar partizán és antifasiszta itthon szabotálta a munkát)majd a liberális világ ítélt el kollektív mindenkit egybe mosva a hős katonákat a koncentrációs táborok hóhéraival.
miller draft 2014.07.06 16:01:45
@agresszív kismalac: A "Hunyadi" Magyarország területén is harcolt, de gondolom neked az sem számít, a lényeg, hogy lehet burkoltan nácizni és persze kicsit sem burkoltan rettegni.....jó rettegést.
A blogod amúgy nagyon jó....ja, nem :-)
Szerkesztőbizottságunk több tagja szerint holnap a világ egyik legjobb zenekara ad koncertet a Budapest Parkban - 13 év után. Ez önmagában még nem lenne elegendő ok egy bejegyzésre, de ahhoz képest, hogy a zenekar relatíve kevésbé ismert (azért így is több százezres a…..
Válogatott okosságok A nap képe 2014.06.14 09:52:44
A Honvéd korábbi és legújabb edzője egymás alatt... ..
miller draft 2014.06.14 11:30:39
Kedves olvasóink! Eldugult a postaládánk, lefagyott a szerverünk annyian követelték, hogy legyen Betta tippelés a foci vb-re is. Beadjuk a derekunkat, tudjuk végre meg ki a tippelő király a nemzetközi fociban is! Mivel a focivb sokkal pörgősebb esemény mint egy magyar bajnoki…..
..
miller draft 2014.06.09 18:16:46
@Tapmancs: eléggé h..lye vélemény, de meghallgattuk, és elmondtad.Alapból nem értem soha itt a csajos képeknél, hogy mi a francnak mondják el néhányan ezeket a "mantrákat". ha nem tetszenek a tetovált nők, ne nyisd meg, azt kész.Én nem vagyok oda a színesbőrű csajokért, ezért nem nézem, és pláne nem kommentelem a Pink fuga képeit.
Érdekes dolognak lehettek ma szemtanúi a tévénézők, ha negyed öt körül az RTL Klubot nézték. Még javában tartott a Magyarország-Szlovénia kézilabda világbajnoki-selejtező, amikor egyszer csak az utolsó magyar támadás előtti időkérést követően elkapcsoltak a nagyon várt…..
miller draft 2014.06.09 11:34:24
@koimbra: Így igaz, tegnap pl az Avatarból vágtak ki kb 10 percet különböző helyekről.Eddig nem volt véleményem a reklámadóról, de a tegnapi mutatványaikkal elköteleztem magam ahhoz a táborhoz akik pénzt akarnak látni a kereskedelmi csatornáktól.