Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verystylish

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nehezen talál rád a szerelem, majd segít a Rejtélyes Asszony, a Nagy Kerítőnő! Legalábbis ezt ígéri a Randivonal társkereső oldal kampánya. Ami így még rendben is lenne, hiszen nem csak Kánya Katának lehet saját társkeresője. De hogy miért pont Karafiáth Orsolya (1),…..
A tudás kapuja minidg nyitva áll!                kezdetben volt az üres ház               nem egyszerű tüzelni…..
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
verystylish 2008.01.28 13:56:13
Megérkeztem szerencsésen:)Az úttal  semmi gond nem volt, végül a "klasszikus" Nagyvárad-Kolozsvár-Csíkszereda útvonalon jöttem a Corona nemzetközi gyorssal Szeredáig. Itt meg taxival elmentem  a Kossuth 26ba, ahol egy kollégánál alhattam egyet, s este indultunk át…..
A kérdés hasonló mint legutóbb: melyik híres ember leszármazottja az itt balra látható 27 éves angol fiatalember? Könnyítésként eláruljuk, hogy a dédnagypapa vastag könyveket írt a múlt század elején, az egyikből Oscar-díjas film is készült a közelmúltban. Az unokát…..
verystylish 2007.11.28 11:28:06
verystylish 2007.11.28 11:37:28
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
verystylish 2007.11.27 23:22:31